دلیل اخراج کچ کار WWE مشخص شد...(اختصاصی)
رنه دوپری کچ کاری بود که به فاصله 24 ساعت از بازگشتش در 2 هفته پیش از سوی کمپانی اخراج شد.حال بخونید دلیل جالبش رو: رنه در تستهای آمادگی این کمپانی مردود شد و وقتی مک من نتایج تست او رو دید اعلام کرد او باید اخراج شود چون بدنش آماده نیست او در مدت دوریش اصلا تمرین نکرده و اضافه وزنش بسیارزیاد هست .سپس مک من به پدر او این مسئله رو اطلاع داده و اکنون پدر او وی رو به جایی دور از خانه برده تا با تمرینات سخت از او یک استار بسازه.مک من اعلام کرده هرموقع او آماده شد میتونه برگرده
RE: دلیل اخراج کچ کار WWE مشخص شد...(اختصاصی)
ممنون داوود جان
اره استار بی فایده به درد نمیخوره
ممنون داوود. ولی مگه فقط اون اضافه وزن داره.
اگه به اضافه وزن باشه که اوماگا از همه بی خاصیت تره.
ممنون داوود جان...
علی جان اوماگا چاق هست اما واقعا عالی کار میکنه و حرکات عالی میزنه خیلی اوماگا خوب بازی میکنه و قابل مقایسه با این نیست
داوود جان ممنون ولی مثلا همین MVP اصلا به درده کج نمیخوره فقط ادعا داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamoon
ممنون داوود جان...
علی جان اوماگا چاق هست اما واقعا عالی کار میکنه و حرکات عالی میزنه خیلی اوماگا خوب بازی میکنه و قابل مقایسه با این نیست
منم با هامون موافقم بازیش با جف هاردی روببین تو امریکن بش.بازیهاش با بابیلشلی خیلی کارش خوبه جالب اینجاس که مفش هم نمی پوشه.
آقا یک عکس از این رنه دوپری بزار ببینیم چه شکلیه؟ چرا هرچی فکر میکنم قیافش یادم نمیاد؟!؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamoon
ممنون داوود جان...
پس دلیل اخراجش اضافه وزنش نبوده.چیز دیگه ای بوده.
چون بی فایده بوده .
اما اوماگا اضافه وزن داره اما خیلی هم قوی هست و بازی هاش عالی اما ریندو اینطور نیست