بیو گرافی ALBERTO DEL RIO
سلام علی رضا افشار هستم براتون بیوگرافی آلبرتو دل ریو رو آماده کردم.:32:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نام اصلی: alberto Rodríguez
لقب:ALBERTO DEL RIO
او در تاریخ 25 می 1977 به دنیا آمده در کشور مکزیک او قبلا در لیگ کشتی کج مکزیک آموزش دیده و در آن موقع او مانند ری مستریو ماسک می زده او در 25 جون سال 2010 وارد دنیای اسمک داون میشه و اولین مسابقه ی او در اسمک داون با چاوو گوررو است و دومین بازی او با ری مستریو از ان پس او با کشتی کج کار مکزیکی و هم وطنی خود یعنی ری مستریو در گیر میشه او خیلی پول دار است و هر هفته با یک نوع ماشین می آید و او یک گوینده ی مخصوص دارد او 33 ساله است و الان هم با ری مستریو در گیر هست و من سایت آلبرتو دل ریو را آماده کردم.
http://alberto-del-rio.com
خدا حافظ.
RE: بیو گرافی ALBERTO DEL RIO
به انجمن خوش آمدید دوست من ولی می تونم بپرسم چند سال برای این بیوگرافی نفس گیر زمان گذاشتین ؟!!
من که از این یارو بدم میاد!!!!!!!!!!!!!!!!!!:33::33::33::33:
نامرد نیومده christiano مصدوم کرد:10::10::10::10:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط The Awesome One
به انجمن خوش آمدید دوست من ولی می تونم بپرسم چند سال برای این بیوگرافی نفس گیر زمان گذاشتین ؟!!
بالاخره هر کسی از یه جایی شروع میکنه ، از همین اول که کسی نمیاد بیوگرافی کوتاه بزنه ، چه بسا مدیر بیو آیندمون هم ایشون باشه . به اولین تاپیک هـای من سر بزنید متوجه میشوید . از همین الان که نمیشه زد تو ذوق اش !
خیلی ممنون دوست عزیز . موفق باشید .
نقل قول:
خوب همین کارا رو میکنین که ملت از پست دادن و شرکت تو بحثا دلسرد میشن دیگه...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط triple m
نقل قول:
خوب همین کارا رو میکنین که ملت از پست دادن و شرکت تو بحثا دلسرد میشن دیگه...
آقا شما چرا انقدر بزرگش میکنید. امیر جون یه چیزی گفت ، چیز درستی هم گفت. خدایی خیلی کوتاهه !
من که حرف بدی نزدم الکی بزرگش می کنید ! :70: منظورم این هست که نباید این بخش از نظمی که داشت خارج بشه و حداقل حالا که این بخش مسئولی نداره من که کوچیک شمام دو تایپیک تو این ضمینه دادم یه تذکر دادم که به قول پژی جون از جایی شروع بشه و یه کاربر حرفه ای وارد انجمن بشه .
به هر حال اگه باعث ناراحتی ایشون یا سایر اعضا شدم پوزش ....