مروری بر راء ویژه ی امشب | 29 نوامبر 2010
سـلام
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
مروری بر ماندی نایت راء امشب | 29 نوامبر 2010
[align=justify]ماندی نایت راء امشب به صورت ویژه و 3 ساعته در فیلادلفیا و در آرنای Wells Fargo برگزار خواهد شد.امشب مسابقات ویژه ی کینگ آف دِ رینگ با حضور شیمس ، جان موریسن ، دنیل برایان و ازکیل جکسون و همچنین با حضور استارهای برند اسمکدان کودی رودز ، درو مکینتایر ، کوفی کینگستن و آلبرتو دل ریو در راء برگزار خواهد شد.
شوی امشب ساعت 8 بعد از ظهر ( شرقی ) به وقت ایالات متحده آغاز می شود.گِست استار این هفته ی راء خانم ریما فقیه است.وی متولد لبنان است و برنده ی مراسم بانوی امریکا در سال 2010 شده است.فقیه از ایالت میشیگان در این مراسم شرکت کرده بود.
طبق تبلیغی که WWE کرده است در شوی امشب ستاره هایی از جمله کین ، اج ، مستریو و اِم وی پی در راء حضور دارند.بر اساس تبلیغات محلی، برای هواداران حاضر در آرنا و در دارک مچ مین اونت راء یک تایتل مچ 4 نفره بین د میز ، جان سینا ، وید برت و رندی ارتن برگزار خواهد شد.انتظار می رود که امشب برای اولین بار خوان سینا پس از حضور در لایو اونت یکشنبه ی راء در ماندی نایت راء ظاهر شود.
جان سینا شب گذشته و پس از برگزاری لایو اونت در تویـ ـیتر شخصی خودش نوشته بود:
خوان سینا در آنجا بود.من یکی از هوادارانی بودم که حمایتش کردم.حالا به فیلادلفیا می آیم.
سینا در تویـ ـیترش ادامه داده است که من یکی از بلیطهای ردیف جلوی آرنا را تهیه کردم و در شوء حضور دارم.سایت WWE برای پیش نمایش امشب راء سوالی چنین پرسیده است: آیا سینا امشب جشن در فیلادلفیا را بهم می ریزد ؟[/align]
فـعلا ...
RE: مروری بر راء ویژه ی امشب | 29 نوامبر 2010
بابا من تو یوتیوب اون بازی رو دیدم. خود جان سینا بود. خیلی جالب میشه امشب.
اگه قرار باشه بعد از برگشت دوبارش هیل بشه شاید اونجا رو به هم بریزه ... :21:
خیلی مسخره میشه ادم اسمشو عوض کنه و یه مسک بزاره ولی اینترنس و لباسشو و فنهاشو عوض نکنه . این دو حالت داره یا سینا خیلی خیلی زودتر از اون چیزی که ما فکر میکردیم برمیگرده یا عمو وینس فکر کرده ما هم مثل بچه ها با یه مسک گول میخوریم و میگیم یعنی این خوآن سینا کیه ؟ :15::15::15: در کل بنظرم با تغییراتی توی سینا به وجود بیاد یا لا اقل هیل بشه نمیدونم کسی از اینده خبر نداره ولی امیدوارم وینس یه استوری شاختری از پیوستن سینا به نکسس در بیاره .
-------------
در مورد کینگ اف د رینگ هم من اسمی در خور این مقام نمیبینم . شاید شیمس یا دل ریو برنده بشن . البت خودم دوست دارم مک اینتایر ببره .
نقل قول:
آیا سینا امشب جشن در فیلادلفیا را بهم می ریزد ؟
کاملا مشخص شد که قراره سینا رو هیل کنن!