تو کودوم پی پی وی hell in cell میفته.
سلام به بچه های گله انجمن.
دوست داشتم نظر بچه های دیگر رو هم بدونم که کودوم ppv بازیه hell in cell میفته.
راستش به نظر من یا unforgiven یا No mercy
یه جای شک هم باید برای dec to dis بندازیم چون این پی پی وی پارسال با حضور بچه های ecw اینقدر مسخره بود که حد و نصاب نداشت.
به نظر شما کودوم PPV?
RE: تو کودوم پی پی وی hell in cell میفته.
دوست عزیز معمولا تو Armageddon' این اتفاق می آفته
خدممت عرض کنم قابل پیش بینی نیست امکان داره واسه پی پی وی انفورگیون بزارن یا برای آرمگدون بزارن.قابل پیش بینی نیست
اما فکر کنم سارویور سریس یه هل این سل داشته باشه
بله همون طور که هامون جان گفت ممکنه تو هر PPV بیفته.
درسته که ممکنه تو هر پی پی وی بیفته ولی توی هیستوری این پی پی وی ها unforgiven با no mercy همیشه ppv مین اونت بودن.
میشه به armagddon هم یه اشاره کرد.
همیشه زمانی HELL IN A CELL برگذار میشه که درگیری دو نفر به اوجش برسه که فعلا درگیری نداشتیم که HELL IN A CELL بطلبه , ولی من احتمال میدم تو No Mercy (یا شایدم PPV دیگه) یه مسابقه HELL IN A CELL بین تریپل اچ و رندی اورتون بر سر کمربند WWE برگذار بشه
در ضمن اونی که تو December to Dismember برگذار شد المنشن چامبر هست و با HELL IN A CELL تفاوت داره
پسر خوب من نگفتم که اون hell in cell هستش.پارسال هم برای اینکه چندتا تماشاچی زیاد تر بره elimation chamber رو انداختند برای ecw
من گفتم چون پارسال dec to dis پی پی وی آشغالی بود برای جبرانش یه hell in cell بندازن تا امسال قشنگتر شه.
مطلب و بگیر بعد قضاوت کن.
ولی خدا کنه یه 6 نفره دیگه تو HELL IN A CELL انجام بشه اون جوری خیلی بهتره
نقل قول:
چون پارسال dec to dis پی پی وی آشغالی بود برای جبرانش یه hell in cell بندازن تا امسال قشنگتر شه.
اگر در December to Dismember امسال سه گروه شرکت کنن , برگذاری HELL IN A CELL بد نیست , ولی اگر قرار باشه که HELL IN A CELL بین سوپراستارهای ECW برگذار بشه که بدرد نمیخوره
امسال امکان داره که اصلا December to Dismember برگذار نشه
========
ولی در کل این مسابقه به احتمال خیلی زیاد بین رندی و تریپل اچ برگذار میشه
hell in cell six man رو هستم.
تا wm24 تو تمامه ppv ها 3 تا show هستند.
ولی من هنوز تو کفه wallpaper دس تو دیس موندم.