چندي پيش ماجراي رسوايي اخلاقي جان تري و هم تيمي سابقش وين بريدج و نامزد وي ونسا
پرونسل ماجراي جنجال بر انگيزي رو در انگلستان و روزنامه هاي معتبر سراسر جهان به پا كرد ! بازتاب اين خبر
به گونه ايي بود كه بازوبند كاپيتاني انگلستان از جان تري گرفته شد و به ريو فرديناند واگذار شد ! هر چند اين
امر با مخالفت فابيو كاپلو و ديويد بكام همراه بود ولي در مجموع بازوبند كاپيتاني انگلستان در آستانه ديدارهاي
جام جهاني از پدر فوتبال انگلستان پس گرفته شد !
هنگامي كه خبر اين رسوايي اخلاقي منتشر شد , مقامات باشگاه چلسي اين خبر رو تكذيب كردند ! و اجازه
مصاحبه به جان تري براي حفظ تمركز وي ندادند ! تا اينكه اين خبر توسط نامزد ونسا يعني وين بريدج (مدافع و
همبازي جان تري در چلسي و تيم ملي انگلستان) مورد تآييد قرار گرفت ! و لنز دوربين خبرنگاران در اون مقطع
زماني جان تري رو نشانه ميرفت ! اين امر باعث شد كه خود جان تري صحت اين ماجرا را فاش كند !
پس از اينكه خود تري اين ماجرا را فاش كرد و خيلي صريح اعلام كرد كه من چنين رابطه ايي با ونسا رو داشته ام
اما اين موضوع قرار نبود مخفي بماند و من قصد داشتم ماجرا را براي وين تعريف كنم ! ولي ونسا مخالفت كرد !
پس از اين موضوع وين براي هميشه از تيم ملي خداحافظي كرد ! وين كه منچستر سيتي پيوسته بود هنگامي
كه من سيتي به چلسي برخورد كرد هنگام شروع بازي زماني كه دوتيم به هم دست مدادند و چلسي به تيم
ميهمان خوش آمد ميگفت , تري دست خود را بسوي وين بريدج دراز كرد ولي بريدج دست وي را پس زد و به تري دست نداد !
اين موضوع بازتاب وسيع تري رو از اين ماجرا به ارمغان گذاشت !
و كليپ اين ويدئو در اكثر خبر گذاريها به نمايش گذاشته شد !
بطوري كه خود تري اعلام كرد : ( زماني كه وين دست من را پس زد ميخواستم از شدت شرم در زمين آب شوم )
ويدئو اين كليپ با كيفيت خوب
bridge ignores terry - chelsea vs man city