هشدار کنگره امریکا به مک من(اختصاصی)
وینسه این روزها برای کارهای مختلف از جمله کاندیداتوری ریاست جمهوری امریکا در مجلس سنا رفت واومد داره .از این طرف هم کنگره امریکا به او هشدار جدی داده که او به عنوان رییس کشتی کچ جهانی یه گروه واحد از تمام لیگهای محلی درست کنه تا انقدر پراکنده و آشفته نباشه اگر او این کار رو نکنه جریمه میشه
RE: هشدار کنگره امریکا به مک من(اختصاصی)
بابا ونس با اون کله کچلش به درد رییس جمهوری آمریکا نمیخوره
پس فردا میاد شن مک من میکنه وزیر خارجه زنش میکنه معاون رییس جمهور:4:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamoon
پس فردا میاد شن مک من میکنه وزیر خارجه زنش میکنه معاون رییس جمهور:4:
:11:
HHH هم می شه صاحب WWE.
می گم یعنی منظورشون این بوده که همه ی لیگ ها بیان زیر مجموعه ی WWE شن؟( جالب نمی شه)
اگه این اتفاق بیوفتده خیلی خوب میشه ها...تویه لیگ هایه کوچک استعداد های خوبی پیدا میشه
ولی اگه وینس رییس جمهور بشه دنیا رو میترکونه..همیشه و همه جا جنگ...چه باحال میشه
چه باحال فرض کن وینس بشه رییس جمهور با اون استیل راه رفتنش. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
افغانستان هم اون رو به ریاست جمهوری قبول نداره چه برسه با امریکا....