دستیار مانچینی : بازیکنان سیتی از منچستر یونایتد بهتر هستند - خبری از دیوید بکهام .
سلام ....
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برایان کید در کنار روبرت مانچینی !
" برایان کید " کمک مربی باشگاه
" منچستر سیتی " در سخنانی جدید اعلام کرد که بازیکنان این تیم از هر تیم دیگر در لیگ انگلیس مخصوصا باشگاه
" منچستر یونایتد " بهتر و برتر است .
او در این مورد گفت : " به نظر من تیم ما از نظر بازیکن از تمامی تیم های حاظر در لیگ برتر بهتر است . این نظر شخصی من است و هرکسی میتونه فکر کنه که این نظر اشتباه است . من این بازیکنان رو هیچ بازیکنان دیگری عوض نمیکنم . سر الکس و منچستر هم میدونن که بازیکناشون به بازیکنان ما نمیرسند ولی اونا انقدر متفکر هستن که بدونند چطوری پیروز میدان شوند . "
-----
-----
او همچنین در مورد تیم گفت که آن ها الان فقط تمرکز کردند که بتونند در پایان نیم فصل جزء 4 تیم بالای جدول باشند . او در این مورد گفت : " ما الان حواس خودمون رو جمع کردیم که در پایان نیم فصل جزء 4 تیم بالای جدول باشیم . در ضمن مطمئمن باشید که منچستر هم بالاخره میبازه و اون موقع است که نمیتونه دوباره بلند بشه . دقیقا مثل شرایطی که الان برای چلسی بوجود آمده است . "
-----
-----
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دیوید بکهام !
دیوید بکهام بازیکن تیم گالاگسی مثل اینکه تصمیم دارد تا به صورت یک بازیکن قرضی دوباره به اروپا بیاید و
" فابیو کاپلو " را متقاعد کند تا اورا به تیم ملی انگلیس دعوت کشند .
--
در این شرایط چند باشگاه انگلیسی به تیم گالاگسی پیشنهاد به خدمت گرفتن دیوید بکهام را ارائه کرده اند . این تیم ها
نیوکاسل , وست هام , بلکپول و تاتنهام هستند و به دنبال به خدمت گرفتن این بازیکن هستند .
--
از بین باشگاه های بالا
تاتنهام شانس بیشتری برای پیروزی در این رقابت دارد . زیرا هم قیمته بالاتری داد و هم مذاکراتِ بهتری را انجام داده است . باید دید آیا بکهام دوباره به لیگ جزیره بازمیگردد یا خیر .
---
یا علی ....