ملینا قال گزاشته شد - صحبت های مت هاردی در مورد خود .
سلام ....
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ملینا .
ملینا دیـــ.وای WWE دیروز توسط دوست پسر خود در یک رستوارن قال گزاشته شد . این 2 با هم قرار شام داشتند که ملینا در رستوران حظور پیدا کرد اما دوست پسر او برای اولین بار او را قال گزاشت . ملینا در این مورد گفت :
"اولین اتفاق تازه و بی سابقه ی من در سال جدید . من واقعا تعجب کردم که چرا اون به رستوران نیومد . در این مورد بگم که من ترجیح میدم که فیس و عاشق ابشم تا اینکه هیل ابشم و قال گزاشته شوم . نمیدونم چرا ولی من همیشه سعی کردم بهترین زن برای او باشم "
------------------------------
--------------------------------
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مت هاردی !
مت هاردی استار سابق WWE که دیگه همگان به صحبت های او در مورد خودش عادت کرده اند دوباره زبان گشود و در مورد خود در سال جدید سخن گفت . او ابتدا در مورد موهایش گفت :
" نمیدونم باید با موهام چیکار کنم . آیا باید اونا رو بلند کنم ؟ یا به صورت لَخت در آورم ؟ یا مثل جاستین بیبر توی صورت ولشون بدم ؟ یا اصلا بیاد کوتاشون کنم ؟ خیلی سخته که بخوای یه مدل موی جدید انتخاب کنی . "
او در ادامه هم گفت :
" این تنها مدل موی من نیست که در سال جدید عوض میشود . بلکه خیلی چیز هایه دیگر نیز عوض میشود . مطمئمن باشید که من بازمیگردم و کشتی حرفه ای را متحول میکنم . "
مت هاردی همچنین یک عکس و یک فیلم را به بیرون داده است . در ویدئو او یک لباس پوشیده که روی آن نوشته شده
" PG SUX " و در مقابل یک رستوران قرار دارد . در عکسی هم که بیرون داده یک کمربند TNA را در دست دارد . شما میتوانید عکس او را در لینک زیر ببینید :
یا علی .....