مصاحبه ی جدید ماریا - رکورد جدید دنیل برایان !
سلام ...
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ماریا !
ماریا دیـــ.وای سابق WWE جدیدا مصاحبه رو انجام داده که در اون در مورد موضوعات مختلف سخن گفته که میتوانید در زیر مشاهده کنید .
- در مورد پیوستن به TNA .
من زیاد با اون ها ( TNA ) در مورد اینکه به اونجا برم یا نه صحبت نکردم . هیوقت هم نگفتم هر گز به اونجا نمیرم . چیزی که من الان دارم میگم اینه که شمن الان تمام زمان و تمرکزم رو جمع حرفه ی بازیگری کردم . من الان یک سریال دارم که میخواهد پخش شود . بیشتر وثت روزم رو توی کلاس ای بازیگری میگزرونم . همچنین تا الان به 100 تا تست بازیگری رفتم .
در مورد توره جدیدی که با جیلیان هال و تیفانی دارد :
مطمئمن باشید که ما توی اون تور مثل چند تا دیـــ.وا بهمون خوش میگزره . به پارتی میریم و حال میکنیم . ما اونجا میریم که بهشمون خوش بگزره و کاری کنیم که به طرفدارامون هم خوش بگذره . به دور از تمام مشکلاتی که با WWE داشتم میخوام توی این تور به من خوش بگذره و نزارم مسائل کوچیک خرابش بکنه . در ضمن منتظر باشید که ما بعد از پارتی ها قراره براتون تعداد زیادی فیلم و عکس بزاریم . پس منتظر باشید .
--------------------------------------------------------------------------
رکورد بیشترین پیروزی در PPV های سال 2010 .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دنیل برایان !
طبق لیستی که از طرف یکی از طرفداران WWE جمع آوری شده دنیل برایان در سال 2010 رکورد داشتن بیشترین پیروزی در PPV ار از ان خود کرد . این کشتی گیر در کل سال 5 پیروزی به دست آورد . در صورتی که در هیچ PPV تن به شکست نداد و به تنهای در صدر قرار دارد . بعد از کشتی گیر هایی مثل تایسون کید و هارت اسمیت و برت هارت قرار دارند .
بقیه رکورد های قابل توجه به صورت زیر است :
مساوی - شکست - پیروزی
Big Show (6-2)
Kane (6-3-1)
John Cena (6-5)
Randy Orton (5-7-1)
The Miz (6-4
-------------------------------
یا علی ..