لیونل مسی بهترین فوتبالیست جهان شد !
سلام .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
× لیونل مسی ! ×
دقایقی پیش و برای دومین سال متوالی لیونل مسی فوتبالیست آرژانتینی تیم بارسلونا به عنوان بهترین فوتبالیست جهان دست یافت . مسی برای این عنوان 2 هم تیمی خود یعنی آندرس اینیستا و ژاوی را از پیش رو برداشت .
همچنین در لیست زیر میتوانید تمامی برندگان جوایز امسال را مشاهده کنید :
FIFA Men's World Player of the Year: Lionel Messi
FIFA Women's World Player of the Year: Marta
FIFA World Coach of the Year for Men's Football: Jose Mourinho
FIFA World Coach of the Year for Women's Football: Silvia Neid
FIFA FIFPro World XI of 2010: Casillas; Maicon, Pique, Lucio, Puyol; Xavi, Sneijder, Iniesta; Cristiano Ronaldo, Villa, Messi
FIFA Puskas Award: Hamit Altintop
FIFA Fair Play Award: Haiti Under-17 women's team
FIFA Presidential Award: Archbishop Desmond Tutu
--------------------------------------------------
یا علی ....
صحبت های مسی ,ژاوی,اینیستا !
مسی : انتظار بردن توپ طلا رانداشتم
- لیونل مسی،دارنده توپ طلای سال 2010 از اینکه برای دومین سال پیاپی توپ طلا را مال خود کرده، به شدت متعجب است:« اصلا انتظار نداشتم که روز دوشنبه توپ طلا را ببرم.»
×××××××
×××××
ستاره آرژانتینی در سخنرانی کوتاهی که پس از انتخابش به عنوان برنده این جایزه معتبرانجام داد، هیچ کس را فراموش نکرد و از هم تیمی هایش تشکر کرد. مسی گفت:« می خواهم این جایزه را با تمام هم تیمی هایم شریک شوم، چون بدون آنها،من اینجا نبودم.همچنین می خواهم از تمام عزیزانم تشکر کنم و این جایزه را با تمام بارسلونایی ها و آرژانتینی ها سهیم شوم.»
×××××××
×××××
دقایقی بعد دوربینهای کانال +، جملات کوتاهی از مسی پس از کسب این جایزه را نشان دادند:« فکر می کردم که دوئل نهایی بین چابی و اینیستا باشد.از آنجا که اوضاع در بارسا برای ما خوب است، این ماهستیم که جوایز و عناوین فردی را به خود اختصاص می دهیم.»
==========
ژاوی: هر سه نفر شایسته دریافت توپ طلا بودیم
ژاوی هرناندز از اینکه نتوانست توپ طلای سال 2010 را مال خود کند اندکی دلسرد بود ولی در صحبتهایی اعلام کرد که در هر صورت این جایزه، «جایزه ای متعلق به مدرسه فوتبال پایه ای بارسلوناست» و به هم تیمی آرژانتینی اش برای فتح مجدد توپ طلا تبریک گفت:« هر کسی برنده این جایزه می شد، به منزله یک سورپرایز بود. به لیو تبریک می گویم.این جایزه ای برای تیم پایه ای بارساست و از این لحظه لذت بردیم.»
×××××××
×××××
ژاوی در مورد اینکه آیا این یک فرصت از دست رفته برای اوست، گفت:« باید ببینیم که سال آینده چطور خواهد بود.هیچ وقت هیچ چیز مشخص نیست.من با همان انگیزه و انرژی همیشگی به تمرین خواهم پرداخت.من حتی اگر توپ طلا را می بردم هم زندگی ام عوض نمی شد و الان هم با نبردن این جایزه ، تغییری ایجاد نخواهد شد. این طور نشد، و اتفاقی هم نمی افتد. توپ طلا در خانه ما باقی می ماند.»
×××××××
×××××
ژاوی در پایان در پاسخ به این سوال که آیا مسی که جام جهانی خوبی را سپری نکرد،شایستگی دریافت این جایزه را داشت یا خیر گفت:« هر سه ما شایسته دریافت این جایزه بودیم، مثل تمام بازیکنان بارسا و مثل خیلی فوتبالیستهای دیگری که اینجا نبودند.»
==========
اینیستا : از نبردن توپ طلا ناامید نیستم
آندرس اینیستا در صحبتهایی اعلام کرد که از اینکه جایزه ای به او نرسیده، ناامید نیست و به این نکته اشاره کرد که از اینکه هم تیمی اش لیونل مسی برای بار دیگر این جایزه را مال خود کرده، احساس خوشبختی می کند
×××××××
×××××
اینیستا گفت:« ناامیدی نه. حضور در اینجا خودش یک جایزه است و امیدوارم که بتوانم این افتخار را تکرار کنم. باید ببینیم که چه خواهد شد. مهمترین نکته این است که اوضاع به خوبی پیش برود،چون سایرین را نمی توان کنترل کرد.»
×××××××
×××××
این در حالی است که پیش از این خیلی ها اینیستا را برنده این جایزه می دانستند ولی در نهایت او به جایگاه دوم رضایت داد: « برنده توپ طلا لئو بود و باید به او تبریک بگویم، چون او شایسته این جایزه است و اوضاع این طور شد.سه نامزد نهایی وجودداشت و هر یک از این سه نفر می توانست برنده جایزه شود ولی لئو جایزه را برد و باید به او تبریک گفت. ما برای او و برای اینکه اینجا هستیم واقعا خوشحالیم.»