سلام دوستان.
به نظر شما بهترين سال كمپاني wwe كدوم ساله؟ لطفا در نظرسنجي شركت كنيد.
براي نظر سنجي سالهاي اوج كمپاني در نظر گرفته شده براي انتخاب سالهاي 95 به قبل گزينه اول و براي 2004 به بعد گزينه آخر رو انتخاب كنيد.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان.
به نظر شما بهترين سال كمپاني wwe كدوم ساله؟ لطفا در نظرسنجي شركت كنيد.
براي نظر سنجي سالهاي اوج كمپاني در نظر گرفته شده براي انتخاب سالهاي 95 به قبل گزينه اول و براي 2004 به بعد گزينه آخر رو انتخاب كنيد.
با تشکر از نظرسنجی ، من 2001 رو انتخاب کردم !
هم رامبل قشنگی داشت ، رسلمنیاش هم خوب بود ، اوج دوره ی تگ تیم بود ، Y2J از اون سال اوج گرفت و پی پی وی آخر سال (Vengeance 2001) هم فوق العاده بود - کلا" از 1998 تا 2002 رو اوج بود ولی از اون به بعد :70:
یا حقّ ! :4:
بدون شک سال 2003 سال اوح کمپاني بود
حضور همرمان افرادي چون کين،اندر،گلدبرگ،هانتر،لزن ر،راک،هوگان،مايکلز،استين و خيليا ديگه کلن اين سال رو از بقيه اسلاي کمپاني مجزا کرده
حتي S v R 2003 يه چيزه ديگه بود!!!
من سال 2002 رو بدون هیچ شکی انتخاب میکنم ! دوران رویایی و طلایی wwf بود ! سال 2003 هم خوب بود ولی پدیدهایی مثل سینا و ..... چهره شدن و نمیتونه با سال 2002 رقابت کنه !
کلاً به نظر من تو دهه 2000 سال 2002 رویایی و هیجانی و زیبا بود ! شما اگه تک تک ppv هارو با سال 2002 مقایسه کنی , میبینید که چه سال پربار و با کیفیتی واسه wwf بود !
سال 2002 مسلما !!! من فقط یه پی پی وی زیبای 2002 رو بگم . سامر اسلم 2002 !!! خدایی هنوزم همچنین سامر اسلمی ندیدم . براک لزنر اندیسپیوتد چمپین شد . جریکو با هانتر مسابقه داشت فکر کنم . ری با انگل مسابقه داشت فکر کنم و ...
واقعا همین یه پی پی وی به کل سامر اسلم های بعدی می ارزه . در کل از 98 تا 2003 خوب بود چون کمپانی میخواست خودشو محکم کنه و دبلیو سی دبلیو رو نابود !!! به خاطر همین بهترین ریوالری های تاریخ کشتی کج که واقعا هیجان اگیز بود در همون دورانب بود چون قبلش کشتی کج حالت سیرک داشت قیافه ها خیلی خز بود و ... بعدشم که شد مهد کودک . فقط همون دوران 5 ساله بهترین دوران بود و بهترینش بنشرم همون 2002 .
من سال 98 و 2003 - 2002 و رو انتخاب ميكنم سال 98 و 99 ما شاهد يكي از زيباترين و جذابترين ريواري هاي
تاريخ wwe بوديم . مكمن با استيو آستن ، بقدري اين ريواري جذاب بود كه براي اولين بار براش هوم ويديو ساختن
از دلايل ديگه اي كه اين سال رو انتخاب كردم اينه كه مسابقات و راء ايز وارها به مراتب جذابتر از سالهاي ديگه بود ،
كسايي مثل منكايند ، كين ماسكدار ، تريپل اچ ؛ استون كولد و خيلي هاي ديگه كه اسمشون توي تاريخ خواهد موند
بهترين مسابقات رو انجام دادن . اون 2 سال ديگه هم كه دوستان توضيحات رو دادن .
ولي بهتر بود نظرسنجي طوري باشه كه چند تا سال رو انتخاب كنيم چون يه سال خاص نميشه نام برد .
در سال 2003 آندر ، کین با مسک و بی ماسک، گلدبرگ ، راک، استون، براک، کریس بنوا، آر وی دی و ...
همه بودن. این سال سال بسیار خوبی بود. کشتی کج اون موقع کجا و مهد کودک الان کجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط 2003 بازی های براک و درگیرش با بیگشو و انگل فوق العاده بود.
سال 2003 گلدبرگ داشت که واسه خودش یه عالمی بود.
به نظر من اگه گزینه آخر رو حذف کنیم خیلی بهتره. تا الان که هیچ کس بهش رأی نداده. منم خیال ندارم که این کارو بکنم. در هر صورت بهتر بود گزینه آخر می شد "2006 به بعد"، چون سال های 2005 و 2006 هنوز هم استوری لاین قشنگ داشت. اینطور هم که مشخصه، هر چی از سال های کنونی فاصله بگیریم جذابیت مسابقه ها همین طور بیشتر می شه. من 98 و 99 رو انتخاب می کنم. "هل این ا سل" های بی نظیری تو این دو سال برگزار شد. ضمن اینکه استارهایی مثل استون کلد، راک، کین و... تو این دو سال بهترین نمایششون رو داشتن.