ادوین ون درسار :: آخر این فصل بازنشسته خواهم شد !
سلام .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
× ادوین ون درسار ! ×
ادوین ون در سار دروازبان افسانه ای باشگاه منچستر یونایتد بالاخره به طور رسمی اعلام کرد که در آخر این فصل بازنشسته خواهد شد و از دنیای فوتبال خواهد رفت .
×××
او در این مورد گفت : " الان وقا این رسیده که به طور کامل به خانواده ی خود برسم و آن ها را خوشحال کنم . من الان نمیتون بگم زمانی که این تصمیم رو گرفتم چه احاسی داشتم اما با مشورت کردن با زنم تصمیم به خداحافظی گرفتم . :
×××
او افزود : " من و خانمم تصمیم گرفتیم که 1 سال دیگر در انگلیس بمونیم فقط برای بازی در منچستر . من از سال پیش این تصمیم رو داشتم و الان دیگه به اون نقطه از تصمیمم رسیدم که اعلام کنم فصل بعد بازنشسته خواهم شد . "
×××
" من الان در یک سنی هستم که هیچ چیز قابل پیش بینی نیست . من الان 40 سالم هست و هنوز سر حال هستم . اما ممکنه این بعدا تغیر کنه . پس مطمئمن باشید که من به خاطر سن یا ناتوانی خداحافظی نکردم . چون هنوز انقدر پیر نشدم . "
×××
" در مورد این قضیه هم که آیا به مربی گری روی میاورم یا نه باید بگم که اگر هم بخوام این کار رو انجام بدم مطئمن باشید به این زودی ها نخواهد بود . من کمه کم 2 سال رو میخوام با خانواده ی خود باشم و ان ها رو خوشحال کنم . بعد از اون شاید دوباره به فوتبال بازگشتم . "
×××
سر الکس فرگوسن هم دراین مورد گفت : " من بسیار خوش شانس هستم . من در 2 مدت زمانی با پیتر اشمایکل و ادوین ون در سار 2 دروازبان بزرگ دنیا کار کردم . الان ادوین هم میخواهد مثل پیتر از پیش ما برود و من امیدوارم در دنیای واقعی هم موفق باشد . ممنون ادوین . "
××××××××××××××××××××××××× ×××××××××××××××××××××
یا علی ....