^تمام حریفان رویاییه آندرتیکر در Wrestlemania ^ . ×× ویژه ××
سلام .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
18 - 0 . رکوردی که همه با شنیدنش به یاده اندرتیکر میافتند . کسی که تا کنون در 18 رستلمانیا با 16 استار کشتی گرفته و هرگز شکست نخورده . خیلی ها تاکنون حدس هایی برای حریف بعدی او زدن و بازی رویاییه خود را آرزو کردن . در این تاپیک من 4 بازی زیبایی که در Wrestlemania میتونست اتفاق بیفته رو برای شما گزاشتم . در ضمن سراغ حریف های خز و خیلی مثل گلدبرگ , استینگ , هوگن و .... نرفتم و کشتی گیر های جدید رو نام بردم . امیدوارم مورد پسند واقع بشه ......
××××××××××××××××××××××××× ×
4 - The Undertaker Vs Chris Jericho
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
واقعا اگه این بازی اتفاق بیفته بسیار خوب از آب درمیاد . 2 کشتی گیر با تجربه و توانا که میتوانند هر تماشاگری را به وجد بیارن . کریس جریکو تکنیک خاصی در کشتی گرفتن داره که میتونه خیلی قشنگ این بازی رو هیجان انگیز کنه . کریس رو میشه شان مایکل 2 دانست . زیرا مقداری شبیه به هم کشتی میگیرن و اگه کریس بتونه نصف بیشتر توانایی هایش را رو کنه این بازی هم میتونه به عنوان بهترین بازی سال انتخاب بشه . آندرتیکر هم نشون داده که در مقابل حریفانی مثل جریکو بلده بازی کنه و ظعف از خودش نشون نمیده . پس این بازی میتونه بسیار خوب از آب در بیاد .
شانس بازی کردن ::
در حالت خوبش میشه گفت که آندر 2 تا دیگه WM داره که یکیش 2 ماه دیگست . اگر کریس توی این یکی نباشه 1 سال دیگه فرصت داره . بنابراین شاس رو من 50 به 50 میدونم .
××××××××××××××××××××××××× ×××××××××
3 - The Undertaker Vs Brock Lesnar
عالی .. این بایز اگر اتفاق بیفته فقط باید گفت عالی از آب در میاد . این 2 چنان کشتی میگیرن که کسی هم که از کشتی کچ بدش بیاد از بازی لذت ببره . مثل اون Hell In The Cell در No Mercy . براک یک کشتی گیر قدرتی است و میتونه در مقابل هر استاری به صورت عالی کشتی بگیره . شکی در این نیست . آندرتیکر هم اگر بتونه خودش رو برای بازی آماده نگه داره پس بازی بسیار زیبا از آب در میاد و میتونه بهترین بازی سال های اخیر بشه . براک لزنر کشتی گیر سابق WWE اگر توافق کنه که به WWE بیاد باید بدون شک به سراغ آندرتیکر بره . نه سراغ کسه دیگری . زیرا اگر سراغ آندر نره نه تنها وقت خودش رو تلف کرده بلکه پول مسئولان هم توی جوب ریخته .
شانس بازی ::
خیلی بالا هست . در خبر ها امده که براک میخواد هرطور شده امسال برای WM به WWE بیاد و در مقابل تیکر قرار بگیره . بنابراین شانس رو من 75 برای امدن در مقابل به 25 نیامدن براک به WWE رویارویی او با تیکر میدونم .
××××××××××××××××××××××××× ××××××
2 - The Undertaker Vs Kurt Angle
اگر همین الان وینس به من زنگ بزنه و بگه یک بازی رو برای آندر در WM انتخاب کن من بدون شک این بازی رو انتخاب میکنم . کرت انگل بهترین کشتی گیر تاریخ از نظر من میتونه یک بازی خارق العاده رو برای طرفداران کشتی جهان به نمایش بزاره . مخصوصا وقتی در کنار شخصی مثل آندرتیکر باشه . این 2 تا به حال در مقابل هم قرار گرفتند ولی نه در بزرگترین رویداد کشتی . مطمئمن باشید که این بازی بهترین بازی هست و فقط به دلیل کم بودن شانس در رتبه دوم ایستاده . توانایی بالای این 2 در کشتی گرفتن , نمایش عالی و .... میتواند بدون شک بازی این 2 را به بهترین بازی تاریخ WM تبدیل کند . شک نکنید . کرت انگلی که طبق گفته ی شان بهترین کشتی را در رینگ میگیرد وقتی در رو به روی آندر قرار بگیرد مطمئمنا باید منتظر یک انفجار بود .
شانس ::
خیلی خیلی کم . کرت انگل نمیخواد به WWE بیاد و اگر هم بیاد بعید میدونم به سراغ اندر بره . من شانس رو 20 به 80 میدونم . 20 درصد به امدن او بازی کردن با تیکر و 80 درصد به نیامدن او .
××××××××××××××××××××××××× ××××××××
1 - The UnderTaker Vs Triple H
Career vs. Streak match
Guest Referee : Shawne Michaels
شما فقط کافیه که نوع بازی و داور مخصوص رو بخونید تا حساب کار دستتون بیاد . دیگه اصلا نمیخواد ببینید که حریف اندر چه کسی هست . وقتی شان مایکل داور مخصوص بازی اندر در WM باشه مطمئمن باشید اون بازی به پربازدید ترین بازی در WM های چند سال اخیر تبدیل میشود . وقتی حریف اندر هم کسی به نام " تریپل اچ " باشه که دیگه به نظرم باید خودکشی کرد !!! این 2 استار یک بار در WM مقابل هم قرار گرفتند و یک بازی طوفانی را به نمایش گزاشتند . حالا شما همان بازی را با داوری شان مایکل زخم خورده تصور کنید تا بفهمید که این بازی تا چه اندازه میترکونه . حتی اگه الان بهش فکر هم کنید به هیجان میاد . توانایی بالای آندر و هانتر میتونه حتی یه هوس شوء رو به بهترین شوء تبدیل کنه دیگه چه برسه به WM . اونم اگه با داوری افسانه ای مثل شان مایکل باشه .
شانس ::
خیلی زیاد . در خبر ها هم اعلام شده که در کمپانی این بازی مطرح شده . از یه طرف هم هانتر میگه که منم میخوام مثل شان شجاع باشم و کاره اونو بکنم . ( قرار دادن Career خود بر سر یک بازی ) آندر حریف خوبی در حال حاظر در کمپانی ندارد و شان دارد وارد هال آف فیم میشود . من به این بازی 80 شانس مثبت و 20 درصد هم شانس منفی میدهم .
××××××××××××××××××××××××× ×××××××
خب این از این . خوشحال میشم نظر شما رو بدونم . فقط خواهشا اسم کسانی مثل گلدبرگ و استنیگ رو نیارید چون همه میدونن اون بازی ها اگر اتفاق بیفتند افسانه ای میشه . سعی کنید از استار های دیگر نام ببرید . فرقی هم نداره قدیمی یا جدید باشه . ممنون .
××××