مصاحبه جدید ایو | دلیل قهرمانیش و رفتن به mma
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مصاحبه جدیدی از ایو منتشر شده است که به سمع و نظرتون می رسونم :
راجع به قهرمانی مجددش : "قهرمانی ِ مجدد من درست مصداق زمانی است که تا چیزی رو از دست ندی ، قدرش را نمی دونی. از نظر من هر زمان که موقعیت بازی سر کمربند برات پیش میاد ، یاد می گیری که چطوری این عنوان را رونمایی کنی. یاد می گیری که چطور با غرور این کمربند را به کمرت ببندی و با غرور بخاطرش بجنگی و نفر اول زنان کمپانی بشی. وقتی اینگونه موقعیت ها به سراغت میان تو باید براشون آماده باشی.
راجع به اینکه چرا الان او قهرمان است : "به تمام دیـــواها فرصت قهرمانی داده شد و بنظرم من تونستم از این موقعیت استفاده کامل را ببرم و به قهرمانی دست پیدا کنم. من الان نفر اول زنان کمپانی هستم و این بیانگر اینه که کمپانی به من ایمان داره و ما هم به خودمون ایمان داریم.
در مورد تمرین ِJiu-jitsu : من واقعا عاشق Jiu-jitsu (نوع خاصی از دفاع شخصی ِ ژاپنی) هستم. من هیچ وقت برای رفتن به MMA برنامه ای نداشتم و اساسا اینکار را به صرف علاقه و دفاع از خودم انجام می دم. بنظرم برای هر زنی یاد گرفتن این ورزش لازمه. این ورزش خیلی به قوای بدنی و روحی من در داخل و خارج از رینگ کمک می کنه و همین برای من یه دنیا معنی داره.