آپدیت وبلاگ jr | پایان دوران pg ، رویارویی تیکر و تریپل اچ ، کامنت مایکل کول
ســـلام
- آپدیت وبلاگ جیم راس | قانون پی جی ، رویارویی تیکر و هانتر و کامنت کول در مورد مادر جری لالر
پایان دوران پی جی :
با یه سری از دلایل ، عده ای از مردم فکر میکنن که دوران پی جی تموم میشه.اونها دو هفته ی اخیر راء رو دیدن و گفتگوهای سینا و راک رو گوش دادن و دیدن که مرزها شکسته و فکر میکنن wwe به فرمت گذشتش برمیگرده.من از بازگشت wwe حرف نمی زنم اما بازگشت به اون دوران برای من شوک آور هست.
من آدمی نیستم که با بالا و پایین رفتن ریتینگ زنده یا مرده بشم، بلکه من کشتی با کیفیت رو طوری قضاوت میکنم که حرکات با کیفیتی درون رینگ شکل بگیره.نه اینکه یه گفتگوی کلامی خوب صورت بگیره، حتی اگه هر چقدر هم من لذت ببرم.من باید اعتراف کنم که در دو هفته ی گذشته من از درگیری لفظی که در شوی راء دیده شد لذت بردم.من پدر بزرگ شدم و میخوام با بچه ها و نوه هام بشینم و راحت ماندی نایت راء رو تماشا کنم !
رویارویی آندرتیکر و تریپل اچ :
سالها از بخش تلوزیونی موثری که من رو شگفت زده بکنه گذشته بود و این رویارویی تیکر و تریپل اچ که بدون کلام هم بود شگفت انگیز بود.چیز شگفت انگیزی از این دو هال آف فیم آینده صورت گرفت.این بخش فوق العاده بود.من این بخش رو برگردوندم و دوباره نگاه کردم و زمانی که همسرم به خونه اومد ، من این لحظه رو به اونم نشون دادم.
کامنت مایکل کول در مورد مادر مرحوم جری لالر :
آیا وقتی مایکل کول در مورد مادر تازه مرحوم شده ی جری لالر حرف زد ،از حد خودش عبور کرد ؟ تعدای از شما ها فکر میکنید که اینطور شد.من خودم با این نوع اظهار نظر خیلی ناراحت میشم، اما همسرم وقتی اینو شنید نفس نفس میزد! به نظر من که در هفته های آینده موضوع خصوصی طرح نخواهد شد.اما اگر هم رخ بده ، بدون جنجال هست.موضوع ساده و عادی هست.
تا بعد ...