خشم جان سینا از رندی...(اختصاصی برای این سایت)
جان سینا از اینکه رندی اسلاوتر لجند کمپانی توسط رندی مصدوم شده بسیار شاکی هست و شکه شده .دلیل عصبانیت او بیشتر به خاطر مصدومیت شدید اسلاوتر مانند شاون هست.جان در حرفهاش اعلام کرده رندی یه سوپراستار نیست بلکه او یک انسان وحشی هست ...او گفته متاسفم که باید ادب رو کنار بگذارم اما رندی واقعا از ثبات شخصیت و اخلاقی برخوردار نیست...وقتی به دوستانم مثله شاون و راب ون دام فکر میکنم که توسط رندی مصدوم شده حس انتقام درونم دوبرابر میشه..من اصلا از اینکه امکان داره مصدوم بشم ناراحت نیستم چون رندی در حد سوپراستارهای کمپانی نیست...من برای او تا پیش از این احترام خاصی قائل بودم اما اکنون اصلا برایم حضور او در راو برایم مهم نیست...من مطمئنم رندی که داره لجندها رو مصدوم میکنه خودش یکروز به بدترین شکل شکست میخوره و شاید اون شکست در سامراسلم مقابل من جان سینا باشه.....
© کپي رايت توسط : WWW.IRANWWE.NET:.
برداشت مطالب فقط با اجازه کتبي و ذکر منبع امکان پذير است .
RE: خشم جان سینا از رندی...(اختصاصی برای این سایت)
رندی اصلا انسان نیست و یک روزی جزای کامل اعمال خود رو میبینه .
و به احتمال زیاد نریپل ایچ برای اون دنیا رو به جهنم تبدیل میکنه.
امیدوارم که روزی بشنوم که رندی مصدوم شده و تا 1 سال هم نمیتونه بیاد تو رینگ.
خوب داوود شاید این کار و نقش رو wwe به رندی داده؟ شاید نقشش هست ولی اگه واقعی باشه انسان پست فرو مایعی هست [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ببینیم جان سینا با این همه ادعا میبره یا رندی.
ممنون داوود جون.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اولش خيلي ها حتي خود من هم فکر ميکردم رندي ميبره اما شواهد نشون ميده سينا برنده است البته بايد منتظر راو امشب هم بود چون اگه اشتباه نکنم آخرين راو قبل از سامراسلمه و نتيجه اش خيلي تو اين پي پي وي تاثير داره!!!!!!!
به هر حال شعر ما اينه:
جان سينا ببري ببازي دوست داريم!!!!!!!
[size=x-large]رندی دوران اوجش اواخر سال 2004 بود بعد از اینکه ورد نتونسته از تریپل اچ بگیر دیگه هم نقشش منفور شد همین که دیگه از دوران اوجش جدا شد[/size]
راندی قصد داشت خانواده ی رودس رو بسوزونه ...نظرت درباره ی این چیه
بابا آخه وینس مگه خره محسن جون که بیاد بگه ستاره های 1میلیون دلاریش رو مصدوم کنند؟کسایی که چه مصدوم باشن چه سالم حقوق کامل میگیرن...پس دیدی که رندی عقده ایه