اظهارنظر عجیب رندی درباره لشلی(اختصاصی برای این سایت)
رندی اورتون در آخرین صحبتش اعلام کرده بسیار افسوس میخورم که بابی لشلی رو من مصدوم نکردم و از دستم در رفت...اگه میدونستم او مصدومیت جزئی از پیش داره من خودم مصدومش میکردم و با او بازی میکردم....حیف شد که او به داستی .راب.شاون و اسلاوتر نپیوست...
© کپي رايت توسط : WWW.IRANWWE.NET:.
برداشت مطالب فقط با اجازه کتبي و ذکر منبع امکان پذير است .
RE: اظهارنظر عجیب رندی درباره لشلی(اختصاصی برای این سایت)
دمه رندی گرم عجب ادم بیخودیه.
ممنون داوود.
دیگه این رندی داره شورش رو در میاره ها یکی نیست به این بگه هوش حیوان [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ولی خیلی داره مسخره بازی در میاره این وینس هم که هیچی
:12:
این رندی عجب ادم فیلمی هست ها...
:12:
[size=x-large]حالا خوبه عددی هم نیست [/size]
ايول رندي !!!! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بيخود كه بهش نمي گن Legend Killer !!! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بچه پر رو!!!!!!!!
چه رويي داره نکبت!!!
مطمئن باشين يا سينا يا تريپل اين رندي ... زاده رو مصدوم ميکنه!!!!
این رندی فاقد شخصیت خوبه...
راندی کجا لشلی کجا...
راندی اورتون با کندی و هم نتونست لشلی رو ببره چه برسه تکی