- مصاحبه جالب تریپل اچ با مجله نیویورک پست -
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-------------------------------------------------------------
- مجله نیویورک پست این هفته مصاحبه جالبی رو با فوق ستاره ی wwe تریپل اچ انجام داده که در زیر هایلایت هایی
از مصاحبه رو با هم میخوانیم .
رسلینگ و زندگی شخصی :
- وینس مکمن wwe رو اداره میکنه ، من الان 7 ساله که با دخترش ازدواج کردم و با اون 3 تا دختر چهار و دو ساله
و یک دختر شش ماهه به دنیا اوردیم . من الان 41 سالمه و هنوز دارم کشتی میگیرم . این یه نبرد فیزیکی و سختیه که مصدومیت
های زیادی رو پشت سر گذاشتم ، مصدومیت هایی مثل عضله دو سر و رانم . مردم فکر میکنن که این ورزش کاملا نمایشیه و
به هیچ عنوان دردی برای کشتی گیر بوجود نمیاره ، پس گوش کنید : به نظر شما وقتی یه آدم 350 پوندی روی شما بپره دردی نداره ؟
الان چند ساله که میخوام توانایی اینو داشته باشم که مثل یه پدر واقعی بالای سر بچه هام باشم . علاوه بر کشتی گیر بودن جزو
هیئت رئیسه wwe هم هستم . من یه هوادار رسلینگم وقتی بچه بودم کنار پدرم مینشستم و از تلویزیون مسابقات رو نگاه میکردم ،
وقتی بیست سالم بود یه نفر تشویقم کرد که وارد این حرفه بشم و یک مرتبه خودم رو در نقش یک فوق ستاره دیدم . رسلینگ من رو
خیلی پولدار کرد . وقتی یه استار هم استعداد بالایی داشته باشه و هم در صحبت کردن با میکروفن مهارت داشته باشه باعث تعجب
خیلی ها میشه ! در اصل ما به نوعی بازیگران تئاتر هستیم ، آدم بده مقابل آدم خوبه ، این نمایش بزرگیه ...
مکمن ها :
هر دوی مکمن ها عاشق نوه هاشون هستند و همیشه به خونمون میان و بعضی وقتها اونها رو به مدرسه میبرن .
من کار های زیادی رو برای مادر زنم انجام دادم ، در جنگ های انتخاباتی همیشه با او همراه بودم . اون عالیه و در صحنه های
سیاسی همیشه حضور داره .