تویـ.ـیت استون کلد برای بازگشت به راء+تویـ.ـیت شلتون بنجامین برای بازگشت به wwe و . .
ســـلام
- کامنت استون کلد در مورد بازگشت خود
استون کلد در مورد بازگشت خود به ماندی نایت راء روی تویـ.ـیترش چنین نوشته است :
از همه بازخوردها و حمایتها ممنونم.دفعه بعدی که به راء بیام مطمئنا بیشتر لعنت و فحش میفرستم !
- دیگر دیـ.وای جدید در WWE
دیگر دیـ.وای آکادمی لنس استروم با کمپانی WWE قرارداد بست.Irena Janjic در FCW کار خود را ادامه خواهد داد.وی این خبر را تاکید کرده و در صفحه فیـ.س بوکش چنین نوشته است :
Irena هستم از بوسنی و هم اکنون در شوی World of Hurt در آکادمی لنس استروم مشغول هستم.
WWE به تازگی با 3 دیـ.وای جدید قرارداد امضاء کرده که یکی همین Irena ، دیگری Tenille Tayla که یک کشتی گیر بوده و آخری هم یه مدل به نام Brandi Alexis Reed است.
- شلتون بنجامین در تیپینگ اسمکدان
همانطور که قبلا اشاره شد در کمال تعجب شلتون بنجامین در تیپینگ این هفته اسمکدان حضور یافت و در دارک مچ ابتدایی شوء شرکت کرد.بنجامین در این بازی موفق شد کورت هاوکینز را شکست دهد و ریکشن خوبی از هواداران دریافت کرد.وی در تویـ.ـیترش نوشته است :
فقط به خانه برگشتم و روز غیر منتظره ای برام بود.بعضی از دوستانم رو که چند وقت بود ندیده بودم رو دیدم.هواداران WWE !
در حال حاضر میتونم بگم که ممکنه به WWE برگردم و ممکنه که برنگردم.اما میتونم بگم شب فوق العاده بود.
شلتون بنجامین آوریل پارسال از WWE پس از 10 سال اخراج شده بود.وی سابقه ی قهرمانی 3 عنوان بین قاره ای ، 2 عنوان تیمی و 1 عنوان ایالات متحده را در کارنامه اش دارد.
فعلا .!