ابدیت روی جانی دپ+جاسیتن ببیر+هر پاتر
«جانی دپ» قبول دارد که خیلی عجیب و غریب است
جانی دپ احساس می کند که دوران کودکی و نوجوانی خیلی عجیبی را پشت سر گذاشته است .
به گزارش واحد خبر آفتاب به نقل از اسکای نیوز، جانی که از همسرش ونسا پارادیس یک دختر ۱۲ ساله با نام لی لی رز و یک پسر ۸ ساله با نام جک دارد ، در سنین نوجوانی به حبس کردن خودش در اتاقش ، عادت داشته است زیرا همیشه احساس می کرده با بقیه متفاوت است و با آنها مطابقت و همخوانی ندارد.
"در سنین کودکی و نوجوانی احساس می کردم خیلی عجیب و غریب هستم . در پنج سالگی حس می کردم با تمام همسالانم فرق دارم و کاملا" متفاوت هستم و در سن ۱۲ سالگی بر علیه همه جهان بودم و حس می کردم همه دنیا با من دشمن هستند.
"به یاد دارم که همیشه خودم را در اتاق خوابم حبس می کردم و گیتار می زدم و حس می کردم که دو یا سه سال است که در آن اتاق تنها هستم."
این بازیگر ۴۷ ساله از زمانی که با عشق ۱۲ ساله اش ، ونسا آشنا شد ، توانست خودش را بپذیرد و به زندگی عادی برگردد . او معتقد است که زندگیش به دو قسمت مجزا و کاملا" متفاوت تقسیم می شود، قبل و بعد از ملاقات با این خواننده و بازیگر فرانسوی . زیرا زندگی او بعد از آشنایی با ونسا کاملا" متحول شد.
جانی درباره این موضوع گفت:"مهمترین مسئله این بود که ونسا باعث شد که من به آن چیزی که واقعا" نیستم تظاهر نکنم و واقعا" خودم باشم و با شخصیت واقعی خودم احساس راحتی کنم ."
"زندگی من به دو قسمت تقسیم می شود. قسمت اول به زمانی مربوط می شود که هنوز ونسا را ملاقات نکرده بودم.در آن زمان همیشه در جستجوی گمشده ام بودم."
" اما زمانی که با ونسا آشنا شدم و با او ارتباط برقرار کردم ، گمشده ام را یافتم . او مرا آرام کرد اگرچه گاهی اینکار برایش خیلی سخت بود و از درون می سوخت."
«جاستین بیبر» مجری مراسم امی تی وی امسال خواهد بود
جاستین بیبر مجری مراسم جوایز موسیقی اروپا (ام تی وی ) خواهد بود.
به گزارش واحد خبر آفتاب به نقل از اسکای نیوز، این خواننده ۱۷ ساله که با حضور موفق خود به عنوان مجری آنلاین در مراسم سال گذشته در شهر مادرید اسپانیا ، مسئولان برگزاری این مراسم را تحت تاثیر قرار داد ، به احتمال زیاد بعنوان مجری اصلی انتخاب خواهد شد. مراسم امسال جوایز ام تی وی در بلافست ، واقع در ایرلند شمالی برگزار می شود "
یک منبع خبری به روزنامه سان گفت : " جاستین آنقدر موفق و تاثیرگذار بود که به احتمال زیاد ، مسئولان مراسم ام تی وی امسال او را بعنوان مجری اصلی مراسم انتخاب می کنند."
"اسنوب داگ ، کتی پری و مایلی سایرس از جمله گزینه های مورد نظر مسئولان ، برای اجرای این مراسم بودند اما در حال حاضر همه چیز به نفع جاستین بیبر است و به احتمال زیاد او انتخاب خواهد شد."
اگر جاستین به عنوان مجری مراسم امسال ام تی وی انتخاب شود ، جوانترین مجری این مراسم خواهد بود و مسئولان برگزاری مراسم معتقدند که حضور او باعث می شود که میلیونها نفر از طرفدارانش این مراسم را ببینند اما نگرانی مسئولان از این بابت است که اگر او بعنوان برنده جوایز نیز انتخاب شود ، ممکن است کارها پیچیده شود و خللی در اجرای مراسم ایجاد شود.
این منبع خبری افزود: " آنها مطمئن هستند که با حضور جاستین ، میلیونها نفر از طرفداران او بیننده این مراسم خواهند بود."
"تنها مشکل موجود این است که او به احتمال زیاد برنده چند جایزه ام تی وی خواهد بود و این موضوع ممکن است باعث شود که جاستین نتواند به عنوان مجری برنامه به وظایف خود به خوبی عمل کند."
"هری پاتر و یادگاران مرگ" رکورد شکست
قسمت اول "هری پاتر ویادگاران مرگ " پرفروشترین فیلم مجموعه فیلمهای هری پاتر شد.
به گزارش واحد خبر آفتاب به نقل از اسکای نیوز، هفتمین فیلم مجموعه هری پاتر بیش از ۶۴۸ میلیون دلار در خارج از آمریکای شمالی فروش کرد و به این ترتیب از فیلم اول این مجموعه با نام " هری پاتر و سنگ جادو " که در سال ۲۰۰۱ ساخته شد ، پیشی گرفت . مجموعه فیلمهای هری پاتر، ماجراهای یک پسر جادوگر را به تصویر می کشد .
جف رابنینو ، رئیس کمپانی وارنر برادرز گفت:" دست یافتن به چنین رکوردی در آستانه پایان این مجموعه بزرگ و موفق، بی نهایت لذت بخش و خوشحال کننده است. جو رولینگ که کتابهایش پایه و اساس این مجموعه غنی و پرهیجان است و همینطور افراد با استعدادی که به نوشته های او جان بخشیدند واین داستان بی نظیر را روی پرده سینما به نمایش در آوردند ، همگی در این دستاورد و موفقیت بزرگ سهیم هستند. "
نماینده کمپانی وارنر برادرز افزود:"این ارقام نشان دهنده قدرت خارق العاده و پایدار این مجموعه فیلمها است که باعث شده است در سراسر جهان مخاطبان بیشماری را مجذوب خود کند. این فیلمها مخصوص سن و یا فرهنگ خاصی نیست و بسیاری از مردم جهان با فرهنگها و سنین مختلف ، جزء طرفداران این مجموعه هستند . "
موفقیت این فیلمهای دنباله دار باعث شده است دانیال راد کلیف ، اما واتسن و روپرت گرینت که نقش هری پاتر ، هرمیون گرنجر و رون ویزلی را در این فیلمها بازی می کنند ، تبدیل به ستاره شوند و جزء ثروتمندترین جوانان مشهور بریتانیا شوند .
درآمد حاصل از فیلم " هری پاتر " در سال گذشته برای دنیل راد کلیف حدود ۷۲ میلیون دلار ، برای اما واتسن ۳۲.۵ میلیون دلار و برای روپرت ۲۹.۵ میلیون دلار بود.
قسمت دوم " هری پاتر و یادگاران مرگ" که آخرین فیلم این مجموعه نیز هست ، در تاریخ ۱۴ جولای در استرالیا اکران خواهد شد.