^^ برترین کاراکتر های بازیگر بزرگ هالیوود برد پیت ^^
سلام .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برد پیت یکی از بهترین بازیگران تاریخ سینما است . شکی در ان نیست . در این تاپیک هم میخواهیم که 10 کاراکتر برتر ی را که برد پیت در ان بازی کرده و در ان نقش عالی بوده را برای شما معرفی کنم .
×××××
- J.D
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کاراکتری که در فیلم نقش اصلی نبود اما تاثیر خوبی داشت . برد پیت در این فیلم زیبا ظاهر شد و تونست خودش رو دوباره ثابت کنه . خیلی ها قبل از شروع فیلم میگفتند این فیلم یک فیلم زنانه و خیلی رمانتیک است اما زمانی که پخش شد خیلی ها از این فیلم تعریف کردند . درسته که برد در این فیلم زیاد حظور نداشت اما بازی تاثیر گزاری کرد .
یک دیالوگ ::
تلما : ( خطاب به جی دی ) به نظر میاد تو پسر قانون شکنی باشی .
جی دی : این مهم نیست که من قانون شکن هستم , مهم اینه که دلم توسط تو ربوده شده .
×××××
- Joe Black
جو بلاک . کاراکتری که برد پیت در ان به صورت عالی ایفای نقش کرد و دوباره خود را به هماگن نشان داد . فیلم 3 ساعته در مورد مرگ بود و به ظاهر همه را کسل میکرد . اما به دلیل داستان قوی و بازی عالی بازیگرانش توانست در دل همه جا باز کند . این فیلم یکی از فیلم هایی بود که ثابت کرد برد پیت آینده برگی دارد .
دیالوگ های زیبا ::
جو : بیل مراقب خودت باش. الان دوباره سکته میکنی و باعث میشی که تعطیلات من خراب بشه .
سوزان : جو بگو که الان عاشق من هستی .
جو : الان عاشق تو هستم ؟ من همیشه عاشق تو هستم .
×××××××
- Achilles
آکیلیس .. یکی از بهترین نقش هایی که برد پیت در ان بازی کرده . نقش یک جنگ جوی رومی که برای تصاحب تروی به هماره همرزمانش وارد این کشور شده اما در اواسط راه به مشکل برمیخورد و در جنگ شرکت نمیکند . زمانی هم که میفهمد برادرزاده اش توسط سرلشکر رقیب کشته شده دوباره به جنگ می آید و سرلشکر حریف را میکشد . برد در این فیلم بسیار زیبا ایفای نقش کرده است .
دیالوگ های زیبا :
هکتور : من رو بکش ( حطاب به آکیلیس )
آکیلیس : الان .من میخوام وقتی تو رو بکشم که همه ی مردم کشورت باشن و ببینن که قهرمانشون هیچی نیست .
هکتور : من این لحظه را در خواب دیده بودم . میدونستم که سراغ من میای .
آکیلیس ( کلاه خود خود را در میاورد و به سمتی پرت میکند ) الان خوب نگاه کن که داری با کی میجنگی و یعنی میدونی با کی داری میجنگی .
هکتور : من فکر کردم که دیروز دارم با تو میجنگم . واقعا هم آرزو داشتم که اون فرد تو باشی . اما نبودی . منم برادر زاده ات را احترام کشتم
آکیلیس : با احترام ؟ با احترام شمشیرت ؟ اینو بدون که امشب تو میمیری . دیگه نه چشمی خواهی داشت و نه زبونی . مثل یک بدبخت دفنت میکنم . کاری میکنم که وقتی رفتی اون دنیا خدایان به هم میگن اینو باش هکتور هست . احمقی که فکر میکرد آکیلیس رو کشته .
××××××××××
- Jesse James
برد پیت اینبار در نقش گاوچران معروف به نام جسی جیمز . برد در این نقش هم عالی ظاهر شد و تصویر خود را به عنوان تصویر واقعی جسی جیمز در اذهان همه باقی گزاشت . او با بازی در این فیلم توانست دوباره خود را نشان دهد و بگوید که بازیگر یک ژانر نیست و میتواند در همه نوع فیلم بترکاند . او توانست با بازی خوب در این فیلم این فیلم را به فروش خوبی برساند .
دیالوگ های برتر ::
جسی جیمز : الان زمونه ای هست که همه عاشق اینم که جسی جیمز بهشون دستبرد بزنه .
زی : ( خطاب به جسی جیمز ) جسی یه چیزایی هست که تا زمانی که ازدواج نکنی نمیتونی انجام بدی .
جسی : راننده . نقشه عوض شد . همین الان ما رو به یک کلیسا ببر .
××××××××××
- Chad Feldheimer
برد پیت اینبار در نقش یک جوان پرشور و کله شق. برد در این فیلم هم زیبا ظاهر شد و تواسنت دوباره بازی روان خود را به نمایش بزارد . خیلی ها میگفتند برد در این فیلم حتی از جرج کلونی که نقش اول هم بود بهتر بازی کرده و باید نقش اول را بازی میکرده است . اما او در نقش چندم بازی کرد و باز هم خوش درخشید .
کاکس : چَد CD رو بده به من .
چَد : نه تا وقتی که پول رو به ما دادی . تو فکر کردی من احمق هستم ؟
چَد : ( با هیجان بالا ... ) خدایا دمت گرم .
××××××××××
- Detective David Mills
برد پیت در نقش یک کاراگاه که پرونده های جنایی را حل میکند . فیلمی که در ان 2 کاراگاه دنبال یک قاتل سریالی هستند که 7 قتل شدید را مرتکب شده . برد پیت در کنار مورگن فریمن در این فیلم عالی ظاهر شد و باعث شد که همگان به تحسین این 2 بپردازند . برد پیت در این فیلم هم عالی ظاهر شده است .
جان دو : ( خطاب به دیوید ) این که من رو به عنوان یک دیوانه متهم کنی خیلی کارت رو احت تر میکنه ؟
دیوید : آره خیلی خیلی راحت تر میکنه .
دیوید : ولش کن . اون دیوانه است . الان نیگاش کن چطوری داره با زیر پیراهنش ماردبزرگش میرقصه .
××××××××××
- Jeffrey Goines
برد پیت اینبار در نقش یک روانی . برد در این فیلم عالی ظاهر شده است و تعجب همه را برانگیخت . او در این فیلم به طور عالی به ایفای نقش پرداخت و باعث شد که همه به توانایی او مهر تایید بزنند . به طور خلاصه میتوان گفت که برد پیت در این فیلم حرف نداشت و به طور عالی ظاهر شد .
جفری :: پدر من خداست . من پدر خودم رو میپرستم .
دکتر لیلاند : وای خدای من . جفری تو واقعا دیوانه هستی .
جفری :: نه من نیستم . کی گفته ؟
××××××××××
- Mickey O'Neil
برد پیت بوکسور میشود و در یک مافیا مشغول به کار میشود . یک فیلم زیبا که تمامی تماشاگران آن زمان را به وجد اورد و باعث شد که دوباره برد پیت در مقابل دیدگان تماشاگران بدرخشد . یک فیلم که مایه کمدی هم دارد و همین باعث میشود که از این فیلم زده نشوید . برد پیت در این بازی خیلی زیبا بازی کرد و به گفته خیلی ها از همه بهتر بوده است .
تورکیش :: میکی من معذرت میخوام .
میکی :: معذرت میخوای ؟ پس چرا این کار رو انجام دادی ؟
میکی : تو میتونی بوکس بازی کنی . بزار ببینم . آره بهت میاد که بتونی بوکس کار کنی .
××××××××××
- Lt. Aldo Raine
برد پیت اینبار در نقش یک افسر آمریکایی و ضد نازی بازی کرد و توانست بسیار زیبا این فیلم را بازی کند . افسری که به تیمش گفته بود هر وقت یک نازی را دیدید پوست کلش رو برام بیا*** که جایزه بگی*** . برد پیت رد این فیلم عالی بود مخصوصا لحن صحبتش که به دل خیلی ها نشست . برد در این فیلم برای اولین بار نقش یک افسر نه چندان رسمی آمریکایی را بازی کرد .
آلدو : ببین بزار یه چی بهت بگم . اینو بدون که ما مثل بقیه نازی ها رو گروگان نمیگیریم . ما اگه طرف نازی باشه به طرز فجیع میکشیمش و حال میکنیم .
آلدو : هر آلمانی ای رو که لباس نازی پوشیده باشه توسط ما به قتل میرسه .
آلدو : بزار یه راهنماییت کنم ( خطاب به زندانی خود ) یک راهنمایی بزرگ . تو نمیتونی فرار کنی .
××××××××××
- Tyler Durden
یکی از فیلم هایی که بسیاری برد پیت را با ان میشناسند و اعتقاد دارند که بهریت بازی برد پیت در این فیلم بوده . همچنین خیلی ها میگویند که دیوید فینچر به دلیل بازی عالی ستارگانش بهترین فیلمش همین فیلم هست . برد پیت در نقش یک جان کله شق ظاهر شده . نقشی که برد به قول خیلی ها فقط برای بازی در این نوع نقش ها ظاهر شده . برد با بازی در این فیلم به شهرت جهانی رسید .
تایلر : ما فقط زمانی که تو مشکل هستیم میتونیم خودمون ررو نشون بدیم .
تایلر : من دوباره مثل همیشه تو رو نجات میدم . میدونم الان داری منو میزنی و جیغ میکشی اما مطمئمن هستم دوباره آخرش از من تشکر میکنی .
تایلر : میخوام تا جایی که میتونی با تمام قدرت به من مشت بزنی . میخوام ببینم چقدر بدرد میخوری .
××××××××××××××××××××××××× ×××××××××××××××××
اینم از این . امیدوارم همه مخصوصا طرفداران برد پیت خوششان امده باشد . تا تاپیک بعدی که ^^ بهترین فیلم های رزمی تاریخ سینما ^^ است یا علی ...