صحبتهای جالب راک | دلیل بازگشت، نقشه برای رسلمنیا، احساسش موقع بازگشت و ...
ســـلام
- مصاحبه ی راک با انترتینمنت ویکلی | بازگشت به WWE ، نقشه برای رسلمنیا و ...
سایت انترتینمنت ویکی مصاحبه ای را با راک ترتیب داده که در آن راک در مورد بازگشت خود ، نقشه اش برای رسلمنیا و . . . صحبت کرده است.با هم مهمترین صحبتهای راک را می خوانیم.
چرا به WWE برگشتی ؟
این فرصت پیش اومد و من فکر کردم که وقتشه تا کارهایی رو که قبلا ندیدیم تجربه کنیم.اونها هرگز یه میزبان رسلمنیا نداشتن، یه بازیگر ، یه کسی که آدرنالین خون رو به طرز عیجبی بالا میبره ، کسی که برای 76 هزار نفر هیجان بیاره.چیزی مثل این وجود نداشته.
شب بازگشت ؟
زمانی که موزیکم زده شد، اومدم بیرون ، وای، لعنتی باورنکردنی بود ! بزرگترین لحظه ای بود که من تو راء تجربه کردم و این حرف خیلی گفته شد.من افتخار میکنم که با آیکون های زیادی تو دبلیو دبلیو ای کار کردم.طی اجرایی که داشتم موهای سیخ شده ی تنم هرگز من رو ترک نکردن !
نقشه برای رسلمنیا ؟
شما همیشه اول به مخاطب فکر میکنید.من همیشه به این فکر میکنم که یه کار بهتر و بزرگتر و رو به جلو انجام بدم. ( میخنده ... ) شما بعد از رسلمنیا می بینید که من از چی صحبت میکنم.برگشتم به دبلیو دبلیو ای و میخوام با وینس مکمن تیم بشم تا کار ویژه ای بکنم که هرگز تو مقیاس جهانی دیده نشده.
میزبانی رسلمنیا این اجازه رو میده ، ولی این تنها میزبانی برای من نیست.این زدن تو کـ . ـون بعضی ها هم هست ! من بدنبال کار ویژه ای بعد از رسلمنیا با وینس مکمن هستم !
تا بعد .!