تو.ییتر انگل هک شد ( انگل : من رسلمنیا رو ندیدم )
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو.ییت های زیر تو.ییت های انگل واقعی هست که ادعا داره تو.ییترش هک شده و اصلا اون تو.ییت هایی رو که صبح در مورد استفاده شدن از فینیشرش داده بود رو نداده میتونید تو.ییت ها رو در زیر مشاهده کنید:
برای هر کسی که از من ناراحت و دلخور شده من متاسفم من دیشب اصلا رسلمنیا رو ندیدم من تو.ییت های بسیار زیادی از شما در طول برگزاری شو دریافت کردم در باره ی جک سواگر اورتون کی باور میکنه؟
من تو.ییت های قبلی رو نمیخونم چون اونا قدیمی هستن و اون شب شما تو.ییت های زیادی داده بودید و یکی جای من تو.ییت داد و من اصلا نفهمیدم
من امیدوارم که رسلمنیای جذابی بوده باشه هی اورتون از من ناراحت نشو تو میتونی حرکات منو استفاده کنی ( با خنده )
من شنیدم که اورتون بازی بسیار قشنگی رو داشته و جزو بهترین بازی های شب بوده اما من باید بگم من از فینیشر های Shamrock هیچ وقت تاز مانی که کشتی میگرفت استفاده نمیکردم!
یه فرق خیلی بزرگ بین این هست که تو فینیشر یکی رو استفاده کنی که داره کشتی میگره تا فینیشر یکی که دیگه کشتی نمیگیره1
و در آخر من فهمیدم که یک کسی اکانت تو.ییتر من رو هک کرده و بیشتر اون تو.ییت ها ازمن نبوده من اینو امروز فهمیدم و خواهم فهمید که اون کی بوده
من نمیدونم اون برا جی تو.ییتر منو هک کرده چون من از اون دسته از آدمایی نیستم که از تو.ییتر زیاد استفاده کنم
اما من تو قسمتی گفته بودم که رندی از انگل اسلم استفاده کرده من خیلی خوشحالم که اون اینکار رو کرده و از فینیشر من استفاده کرده
موفق باشی رندی ممنون از اینکه با من ارتباط برقرار کردی
اینو همیشه یادتون باشه رسلمنیا یک رویداد بزرگتر از همه ی ما هست و اگر ازش لذت ببرین عالی خواهد شد این از همه چیز مهم تره!