زندگی استون کلد نابود میشود...(اختصاصی)
دبرا همسر سابق استون کلد استار محبوب کشتی کچ در آخرین مصاحبه خود اعلام کرد استیو زندگی خود را سر الکل باخته است و همچنان در حال باختن است او ادامه داد استون در سال 2002 در آمدی حدود 12 میلیون دلار سالانه از کنار کمپانی داشت اما تمام این پولها و پس اندازهای خودش رو سر الکل و اعتیاد به آن باخت او ادامه داد حال از وضعیت او بی خبرم ولی اگر او در حال حاضر هم به قدر سابق به الکل وابسته باشد زندگیش جدا نابود خواهد شد...او اعلام کرد پس از جدایی از استون کلد وینس مرا از کمپانی اخراج کرد و دیگر مرا راه نداد او گفت وینس و کمپانیش از لحاظ اخلاقی و رفتاری 0 و ناچیزند
RE: زندگی استون کلد نابود میشود...(اختصاصی)
با ایشون موفقم.
ممنون.
موفق باشین.
خوبه واقعا استون کولد رعایت نمیکنه
هرکی خربزه میخوره پای لرزم باید بشینه
ببخشيد اگه ميشه ثابت كنيد كه اين خبر صحت داره يا منبع اين خبر رو بنويسيد.
چون غير قابل باور است. بر فرض محال كه اين حرف ها را دبرا زده ، از كجا معلوم كه راسته يا دروغ .
كتاب مقدس مسيحيان ميگويد : (( در مورد كسي زود قضاوت نكن تا در مورد تو زود قضاوت نشه ))
با تشكر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط arman
ببخشيد اگه ميشه ثابت كنيد كه اين خبر صحت داره يا منبع اين خبر رو بنويسيد.
چون غير قابل باور است. بر فرض محال كه اين حرف ها را دبرا زده ، از كجا معلوم كه راسته يا دروغ .
كتاب مقدس مسيحيان ميگويد : (( در مورد كسي زود قضاوت نكن تا در مورد تو زود قضاوت نشه ))
با تشكر
بنده به عنوان ناظم کل سایت در همینجا اعلام میکنم که تمام مطالب جناب آقای MRDMN رو قبول دارم و اگه هم صحت نداشته باشند لااقل در سایت های معتبر میتونید این مطالب رو به زبان های گوناکون پیدا بکنید!
آقای MRDMN یکی از معتبر و فعالترین مقاله نویسهای کشتی کج ایران هستند!
از همینجا هم از ایشون بخاطر تلاش زیاد و عالی ایشون تشکر و قدردانی میکنم
ممنون ...استیو هم حتما رعایت نمی کرده دیگه...ولی اعتیاد ایشون خیلی عجیبه...البته اگه منظور شما اعتیاد به مواد مخدر باشه....
آخه باورش خيلي مشكله
استيو هنوز كه هنوزه هيكلشو داره ، اگه به مواد مخدر روي اورده باشه يا الكل
بايد علائمي ازش نشون داده بشه.
من به هيچ عنوان اين خبر رو باور نميكنم.
STONE COLD :34::34::34::34:
من واقعا حرف هاي MRDMN رو قبول دارم و به ايشون احترام زيادي مي ذارم اما فكر كنم دبرا قصد خراب كردن استون كلد رو داره. مطبوعات رو هم كه ميشناسيد فقط دنبال چنين مطالبي هستن و اصلا اهميت نمي دن كه درباره كي مي نويسن ، چي مي نويسن.
باور کردنش سخته ولی امکانش هست