ببينيد نامردا با دختره چيكار مي كنن !!
سلام بچه ها !
يه كليپ براتون گذاشتم كه واقعا تكان دهندس !! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من نمي دونم اين دختره چيكار كرده كه دارن اين بلا رو به سرش مي يارن ! مي دونيد چيكار مي كنن ؟ چند تا از برادراش وسط خيابون اول آبروشو مي برن بعد مي كشنش !! ( بدترين نوع مرگ ) واقعا وحشتناكه !! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
---------------------
بهتره شما هم ببنيد چون ممكنه يه روزي با چشم خودتون ... !! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من نمي خواستم اينو بزارم ولي به نظرم آدم بايد همه چيرو ببينه .. ! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دانلود كليپ : http://mrt619rko.persiangig.com/video/Marge_Vahshatnak_wWw.MRT.SUB.IR.3gp
حجم : 800 كيلوبايت
فرمت : 3GP
---------------------
در حيرتم از مرامه اين مردم پست * اين طائفه زنده كشو مرده پرست
RE: ببينيد نامردا با دختره چيكار مي كنن !!
آقا این کدوم ویدئو هست؟
همونی که آخرین لحظه ، یک نفر با بلوک میزنه توی سرش؟
آره احمد جوون !! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
متاسفانه این کلیپ رو من چند ماه پیش دیدم وبعد از تحقیق فهمیدم .که در یکی از دهات های عراق این اتفاق افتاده .کردهای عراق .....
دختره فاحشه بوده ولی حرکتشون درست نبود....خدا تقاصشونو بده ....
ایرانی دیگه اینقدر ظالم نیست
ممنون ابولي !! نمي دونسم كه از عراقه !! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولي در هر صورت آدمه !! حالا هر اشتباهي كه كرده باشه نبايد اين كارو باهاش مي كردن !! واقعا اين كارا دل مي خواد ... ! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
كثافتا......
من اولين بار كه اين كليپ رو ديدم تا 1 هفته روحيم خراب بود........كه الان شما زخم رو تازه كردي....
واقا چه ميشه گفت.........
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Greatone
كثافتا......
من اولين بار كه اين كليپ رو ديدم تا 1 هفته روحيم خراب بود........كه الان شما زخم رو تازه كردي....
واقا چه ميشه گفت.........
ببخشيد اگه ناراحتت كردم !! منم مثل تو يه مدت حالم خراب بود ... !! خيلي نامرديه ... ! [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوب منم یه شایعه دیگه درست میکنم .ایشون دختر خاله ناتنی برادر عمویه خواهرزاده جکی جانه !!!
این خبر کاملا واقعی بود کسی ام اطلاع نداره الکی ایراد نگیره ...خداحافظ شما
کی ایراد گرفت ؟؟؟ شما درست میگی ..ولی مطمئن باشید اینا عراقین ....
دوست عزیز اینکه شما گفتی در عراق بوده درست !!! ... ولی! این که یک فاحشه بوده یک شایعه محض است در واقع همون طور که دوست ما گفت او عاشق.... بوده ولی فاحشه نبوده
با تشکر