- مصاحبه جدید جان سینا | بازنشستگی, رفتن اج, مدلی برای کودکان و ...
ســـلام
- مصاحبه جدید سینا | بازنشستگی، اج و ...
به تازگی جان سینا مصاحبه ای را با یکی از سایتهای خبری طی این هفته ترتیب داده و در مورد موضوعات مختلفی صحبت کرده است. با هم بخشی از این صحبتها را می خوانیم.
زندگی بعد از رسلینگ ( بازنشستگی ) :
من در زندگی واقعی خودم بی نهایت درک واقعی دارم و میدونم این رویا همش سرگرمی هست و همه چیز یه روزی تموم میشه. سینا ادامه می دهد : من باور دارم که تحولات در زمینه ی صنعت رسلینگ از دهه ی تاریک بیرون آمده و دیگر پشت سر NFL , NBA و MLB قرار ندارد و حفاظت خوبی از بازیکنان خود دارد.
امروزه با توجه به قدرت مالی، مراقبت های بهداشتی، تست مواد مخدر و داریم.ما به استعدادها میگیم که گوش کن این یه سرگرمی هست و روزی تمو میشه.پس باید به فکر خودت باشی.
بازنشستگی اج :
این یه تصمیم بود. من میدونم ادام ( اج ) خیلی خوبه و با رسلینگ زندگی کرده و یکی از بهترین ها هست.اما اگر الان سال 1980 بود قطعا اون میتونست کشتی رو ادامه بده.
حالا اون یه توصیه ای بهش شده و میگه این راهی نیست که من باید برم و باید بازنشسته بشم.این تصمیمی بود که بیرون اومد.بعضی از خطراتی وجود داره که میتونه تو سلامتیش تاثیر بزاره.گوش کنید.. آیا شما می خواهید که کارتون رو ادامه بدید و شاید دیگه نتونید حتی راه برید یا نه زندگی عادی خودتون رو داشته باشید ؟ این تصمیم به کمک پزشکان و WWE مشخص شد. من باید بازنشسته شوم.
الگویی برای کودکان و نوجوانان :
این یه برنامه ی پی جی هست و من میدونم که خیلی از بچه ها و نوجوانان پای این برنامه میشینن و در دنیا مدل های مختلف و زودگذری وجود داره.من میدونم کجا هستم.من میدونم WWE داره طوری به من نگاه میکنه که اون شخص باشم.من یه لیدر تیم در کالج بودم.من میدونم چه مسئولیت هایی بر دوشم قرار داره تا تبدیل به یک لیدر تیم بشیم.
تا بعد .!