^^ بازی های رویایی که میتوانیم در Wrestlemania 28 شاهد باشیم ^^
سلام .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در این تاپیک میخواهیم به بازی های رویایی که میتواند در Wrestlemania اتفاق بیفتد بپردازیم . بازی هایی که شرایط انجامش مهیا است و ما میتوانیم این بازی ها را سال آینده نگاه کنیم . اینم بگم این بازی هایی است که من دوست دارم در WM ببینم و شاید نظر شما با من زمین تا آسمون فرق کنه . برای همین هم از شما خواهش میکنم بازی هایی رو که خیلی دوست دارید توی Wrestlemania 28 ببینید رو در این تاپیک بگید .
×××××
- یک Money In The Bank مهیج و تماشایی .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فکرش رو بکنید WM هایی که قرار است در اخر بازی راک و سینا را داشته باشد چگونه شروع شود خوب هست ؟ بهترین راه یک بازی لدر مچ هست . یک بازی با شکرت کننده هایی که میتواند ساعات های اولیه WM را داغ کنند و تماشاگر ها را راضی . به نظر من بهترین افراد برای حظور در این بازی این لیست است :
John Morrison
Sin Cara
Evan Bourne
Rey Mysterio
Daniel Bryan
Kofi Kingston
Zack Ryder
Tyson Kidd
Justin Gabriel
Dolph Ziggler
یک نگاه به لیست بیندازید . کشتنی گیرانی که میتوانند این بازی را به زیبایی هر چه تمام تر نشان دهند . بازی ای که نمیتوان گفت برنده قطعی او کیست و میتواند تماشاگران را راضی کند .
×××
- یک بازی برای قهرمانی WWE و World Heavyweight . 1 . بازی برای 2 کمربند .
به نظر من این بازی باید اتفاق بیفته . یک بازی که میتونه 2 کمربند بزرگ کمپانی رو یکی کنه . اگر کمپانی میخواد این 2 کمربند را یکی کند بهترین زمان برای اینکار WM 28 است . در این روز ما میتوانیم شاهد رویارویی 2 قهرمان کمپانی باشیم . یک بازی هیجان انگیز که میتواند هر تماشاگری را راضی به خانه بفرستد . زمانی به وجود این 2 کمربند با هم نیاز بود که راستر WWE پر از ستاره بود اما الان دیگه ستاره ها کم شدند و همین میتونه یکی از دلایلی باشه که باعث بشه این 2 کمربند یکی بشه . بهترین افراد برای انجام این بازی راک و سینا هستند . بله !
×××
- رویارویی دوباره 2 دشمن خونین : The Rock Vs Triple H .
این بازی برای کسانی خوب هستند که عاشق WWF هستند . 2 غول سال های اخر این کمپانی میتوانند در WM 28 روباره رودرروی هم دیگه قرار بگیرند و خاطرات را زنده کنند . من خودم به شخصه خیلی با این بازی حال میکنم چون این 2 نفر از سال های دور هم با هم درگیری داشته اند و این بازی میتونه خاطرات زیادی رو زنده کنه . مطمئمن هستم اگر این استوری ایجاد بشه خیلی ها در سراسر دنیا راء را نگاه میکنند تا ببینند این 2 چه بلای سر هم میارن . تیکه های بسیار بسیار توپ راک به هانتر یا حمله ناجوانمردانه هانتر به راک ؟
×××
- اون باید تو شوء باشه . فرقی نداره چه بازی ای . کریس جریکو باید توی شوء باشه .
ما را نجات بده جریکو ( Save Us Jericho ) جریکو امسال در WM نبود و انگار این رویداد یک چیزی کم داشت . یکی از بهترین کشتی گیران تاریخ WWE همین جریکو هست که امسال در WM نبود . بهترین فرد هم که او میتونه تو WM باهاش رو به رو بشه کسی نیست رندی ارتن . کسی که او را مصدوم کرد . این 2 میتوانند یک بازی تماشایی را به نمایش بزارند و تماشاگر ها را راضی کنند . من مطمئمن هستم که او سال بعد در WM است پس خیالمون راحته . چون یکی از بهترین کچ کار ها در بهترین رویداد حظور خواهد داشت .
×××
- یک بازی سریع و بسیار زیبا : Rey Mysterio Vs Sin Cara :
یک بازی که میتواند بهترین بازی در سبک خود باشد . 2 مرد ماسک دار که میتوانند با سرعت بالای خود بهترین بازی را داشته باشند . مخصوصا اگر بازنده مجبور باشد ماسک خود را در بیارد . ری میستریو باتجربه است , سین کارا جوان و با تجربه . این 2 در کنار هم میتوانند یک بازی را طوری دربیارند که هیچکس یک لحظه هم از ان غافل نشه . در ضمن استوری این بازی هم به نظر من باید در یک رویداد بزرگ مثل سوروایور یا رویال رامبل ایجاد بشه . چون این بازی از ارزش بسیار زیادی برخوردار و نباید در یک روز هفتگی اتفاق بیفتد .
×××
- دعوای اینترنت داخل رینگ . یک بازی سنگین : Steve Austin Vs CM Punk
درسته این بازی عالی نیست . یک بازی رویایی نیست اما این 2 در تویـــ.ــتر با هم درگیر شدند . توی رینگ به هم تیکه انداختند . شایعه شده آستین میخواد کشتی بگیره ..پس چرا ما نباید این بازی را در WM نگاه بکنیم . پانک یک کشتی گیر بسیار توانا است که میشه گفت به حق اصلیش در کمپانی نرسیده . آستین کشتی گیری است که WWE مدیون او است . رویارویی این 2 میتواند یک بازی را انقدر زیبا کند که همه عاشق این بازی بشوند . پانک یک کشتی گیر مقید و ضر الکل هست اما آستین ... خب چیزی نگم بهتره . بنابراین این استوری زیبا تر هم میتونه بشه .
×××
- کدام مار بهتر نیش میزند ؟ Randy Orton یا Stone Cold ؟
ما تو WM راک و سینا را داریم . مرد شماره 1 این روزها و مرد شماره 2 اون روزها . بنابراین بازی آستین و رندی هم بسیار زیبا میشه . مرد شماره 2 این روزها و مرد شماره 1 اون روزها . نکته جالب اینجاست که این 2 بسیار خطرناک و با پتانسیل هستند . همچنین خیلی سریع و غیر قابل تصور . شما یک لحظه کلت رو برمیگردونی و بـــــــــــــم .... یک RKO یا یم Stunner روت پیاده میشه . آستین اسط.ری کشتی هست و به نظر شما چه کسی از رندی ارتن کسی که خیلی ها او رو آستین 2 میدانند شایسته تر است تا با آستین رو به رو شود .
×××
پایان رکورد افسانه ای به دست مرد اول ؟ John Cena Vs The Undertaker
بازی ای که خیلی ها میگن سینا باید در اون بازی کنه و باید راک رو فراموش کنه . تیکر سال بعد خداحافظی میکنه و خیلی باعث تعجب میشه اگر اسم سینا در لیست قربانی های تیکر نباشه . تمامن ستارگان WWE در یک دوره مقابل اندر ایستادند و همه ی ان ها مجبور به تسلیم شدند غیر از جان سینا . این بازی میان اسطوره کمپانی و محبوب کمپانی میتونه زیبا بشه . در ضمن سینا زیاد سنگین کشتی نمیگیره و همین کار تیکر رو هم راحت تر میکنه . شکست خوردن تیکر توسط سینا چندان دور از ذهن نیست . این استوری اگر زیبا طراحی بشه بدون شک ریتینگ فراوانی را به RAW خواهد اورد .
×××
خب این از این و نظرات بنده . منتظر نظر های شما هم هستم . مخلص ....