- نتایج کامل ماندی نایت راء | 16 می 2011
ســــــــلام
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
- رویداد : ماندی نایت راء
- زمان : 16 می 2011
-================================-
آغاز شوء با جان سینا، الکس رایلی و د میز
در ابتدای شوء موزیک جان سینا زده میشه و اون به رینگ میاد.میکروفون رو برمیداره و قبل از اینکه شروع کنه بدست الکس رایلی متوقف میشه.رایلی میاد و ویدئویی رو پخش میکنه که در اون میز بهتر از سینا کار میکنه.رایلی در ادامه میز رو معرفی میکنه و میز میاد و شروع به حرف زدن میکنه.میز میگه من هرگز آی کوییت نمیگم.
سینا رایلی رو احمق خطاب میکنه و یه سری جوک هم در مورد میز میگه.سینا میگه مسابقه ای رو انتخاب کردم که ترس رو تو چشمای میز ببینم و الان هم دارم این ترس رو می بینم.میگه میز بعد از یکشنبه ی هفته ی بعد خواهد گفت من میز هستم و من انصراف دادم !
جنرال منجر ایمیل میده و میگه سینا برای اور د لیمیت مسابقه و قانون تعیین کرد و حالا میز میتونه برای شوی امشب برای سینا مسابقه و حریف انتخاب کنه. میز میگه هنوز مطمئن نیستم و کسی رو انتخاب نکردم، ولی قطعا انتخابم عالی خواهم بود. میریم به کامرشال ...
مسابقه ی اول » سی ام پانک مقابل کوفی کینگستن
ابتدا کوفی کینگستن میاد.نوبت پانک میشه و اون با نکسوس میاد.به اعضای نکسوس میگه شما عقب بایستید و اونها در استیج باقی میمونن.در پایان مسابقه شاهد این هستیم که کوفی در کرنر یه حرکت رو از دست میده و در برگشت یه جی تی اس از پانک میخوره و پانک موفق میشه یه برد کلین داشته باشه.بعد از مسابقه سی ام پانک میکروفن رو برمیداره و در استیج شروع به صحبت میکنه و میگه متوقف نخواهم شد و نکسوس بیشترین قدرت غالب بر WWE میشه که تا حالا دیدید.
برنده » سی ام پانک با پین فال
بک استیج میز و زیگلر
در بک استیج میز رو می بینیم که داره با دالف زیگلر صحبت میکنه.در ادامه اعلام میشه یه قراردادی مابین جری لالر و مایکل کول امضاء در ادامه ی امشب امضاء خواهد شد.میریم به کامرشال ... در برگشت موزیک کلی کلی زده میشه و اون برای رویارویی با بری بلا وارد رینگ میشه.
مسابقه ی دوم » کلی کلی مقابل بری بلا
کلی موفق شد مسابقه رو به صورت کلین ببره.بعد از بازی نیکی سریع تو رینگ اومد و به صورت تیمی روی کلی کار کردند تا اینکه موزیک کارما زده میشه.اون قدم میزنه و به رینگ میاد.بلا تویینز تو رینگ ایستادن و نگاهش میکنن.ناگهان تویینز از پشت به کلی حمله میکنن.اما کارما رفت و به نیکی بلا حمله کرد.بری بلا رفت بیرون.کارما سپس توجهش رو سمت کلی کلی برد و اون رو بلند کرد و یه ضربه بهش زد.بعدش خندید و رفت.
برنده » کلی کلی با پین فال
بک استیج میز و بیگ شو
دوباره در بک استیج میز رو می بینیم که این بار با بیگ شو حرف میزنه.میریم به کامرشال ... در برگشت پرومویی از فیلم جدید رندی اورتن می بینیم.
حالا موزیک ری میستریو زده میشه و اون به رینگ میاد.در مورد آر تروف حرف میزنه.میریم به کامرشال ... در برگشت بجای آر تروف موزیک دل ریو زده میشه و به رینگ میاد.دل ریو و میستریو کمی کشمکش میکنن و میستریو میگه آماده هست تا دهن دل ریو رو ببنده.
مسابقه ی سوم » آلبرتو دل ریو مقابل ری میستریو
در ابتدای بازی دل ریو کنترل بازی رو داره و ما میریم به کامرشال ... در برگشت ری میستریو کنترل بازی رو در دست داره و خوب کار میکنه تا اینکه آر تروف تو بازی دخالت میکنه.میگه میون ما یه دزد وجود داره و ری رو متهم به این میکنه که هفته ی گذشته فرصت نامبروان کانتندر شدن رو ازش گرفت.بعد از این صحبتها ری کارش رو ادامه میده و باز هم کنترل بازی رو در دست داره.میره تا 619 بزنه ولی آنوسر دل ریو یعنی ریکاردو رودریگز پاهای ری رو میگیره و داور پایان بازی رو اعلام میکنه.
برنده » ری میستریو با قانون دی کیو
بعد از بازی میستریو و دل ریو
بعد از بازی دل ریو به ری حمله میکنه تا اینکه آر تروف میاد و اونم به ری حمله میکنه.دل ریو رینگ رو ترک میکنه.آر تروف دوباره میکروفن رو برمیداره و میگه ری میخواد چیکار کنه.با من مسابقه بده.میگه این یکشنبه هر چی میخوای بیا بگیر.بعدش دو تا کیک بهش میزنه و رینگ رو ترک میکنه.
در بک استیج میز این بار با میسون رایان صحبت میکنه.در ادامه شاهد امضای قرارداد بین جری لالر و مایکل کول خواهیم بود.میریم به کامرشال ...
قرارداد بین کول و لالر و حضور سوئگر
برمیگردیم و جری لالر و کول رو تو رینگ می بینیم.کول حرفهای جری رو دوباره تاکید میکنه که گفته بود اگه کول من رو برد من به عنوان یک هال آف فیم اون رو معرفی میکنم.جری میگه آره موافقم.بعد قرارداد رو هر دو امضاء میکنن.کول میگه این قراردادی که امضاء کردی قرارداد مسابقه ی کیس ما فوت بود.
میگه میخوام همون کاری رو باهات بکنم که 1 ماه پیش جیم راس کرد.کول میگه از اونجایی که دوست داشتم تو بازی راحت باشم این بازی رو تعیین کردم و اونها استوری و مسابقه برت هارت و جیم راس در کینگ آف د رینگ 1995 رو که یه کیس مای فوت مـچ بود تکرار میکنن.جری میگه تو برت هارت نیستی و حتی جک سوئگر هم نیستی.جری میگه من به سوئگر احترام میزارم و به کاری که میتونه تو رینگ بکنه.اما ناراحتم از اینکه اون وابسته به تو شد.
کول میگه مردم اهمیتی نمیدن و یادشون نمیاد که سوئگر قهرمان سنگین وزن جهان بوده بلکه با بودن در کنار من در رسلمنیای 27 و چیزای دیگه یادشون میاد و سوئگر اعتبار داره.سوئگر ناراحت میشه و به مست کول یورش میبره.یه سری حرف در موردش میزنه و رینگ رو ترک میکنه.کول میگه من منظورم اون چیزی نبود که تو گرفتی ولی سوئگر همچنان داره میره.کول برمیگرده و جری حالا کراواتش رو میگیره و میارش پایین و میگه پام رو تو دهنت میکنم و این قسمت تموم میشه.
بک استیج کین و بیگ شو
در بک استیج ما کین رو می بینیم.میز داره باهاش حرف میزنه.بیگ شو میاد و به اتفاق گین آماده میشن تا به رینگ بیان.میریم به کامرشال ...
مسابقه ی چهارم » کین و بیگ شو مقابل مک گیلیکاتی و اوتانگو
کین و بیگ شو وارد رینگ میشن.اعلام میشه که در اور د لیمیت کین و بیگ شو به مصاف سی ام پانک و میسون رایان خواهند رفت.شاهد ورود اوتانگو و مک گیلیکاتی به رینگ هستیم.در پایان این نکسوس هست که پیروز بازی میشه.میسون رایان میاد تو رینگ ولی بیگ شو با یه شولدر بلاک بیرونش میکنه ولی بعدش بدست سی ام پانک بیرون رینگ میوفته.در رینگ اوتانگو دخالت میکنه و مک گیلیکاتی موفق میشه از فرصت استفاده کنه و فینیشرش رو به کین بزنه.کاور میکنه و کین رو پین میکنه.
برنده » اوتانگو و مک گیلیکاتی با پین فال
بک استیج میز، آر تروف، سینا و زک رایدر
در بک استیج میز با آر تروف صحبت میکنه.میریم به کامرشال ...
برمیگردیم و کین و بیگ رو می بینیم.کین میگه پانک الان سربلند اومد بیرون ولی این یکشنبه علاوه بر حفظ کردن کمربند خودمون شاهد نابودی کلی نکسوس خواهیم بود.
جان سینا رو می بینیم که داره به رینگ میاد.دوباره زک رایدر رو می بینیم.به سینا یه تی شرت میده و سینا اون رو روی شونه های خودش میزاره و لبخند میزنه و به سمت رینگ میره.میریم به کامرشال ...
معرفی حریف سینا
از کامرشال بر میگردیم و میز در استیج هست.میز میگه مین اونت امشب یه نو هولدز بارد مـچ خواهد بود.سینا رو به رینگ دعوت میکنه.سینا میاد و کمی به میز نگاه میکنه و راهش رو به سمت رینگ میگیره ولی قبل از اینکه دور بشه ناگهان جک سوئگر از پشت بهش حمله میکنه.میز تایید میکنه و میگه حریف امشب سینا جک سوئگر هست.سوئگر سینا رو میگیره و به رینگ میبرش و بازی شروع میشه.
میـن اونـت » جان سینا مقابل جک سوئگر
در رینگ ما شاهد ادامه حملات سوئگر هستینم.خوب کار میکنه.کنترل بازی دست سوئگر هست و ما به کامرشال میریم ... از کامرشال برمیگردیم و همچنان کنترل بازی دست سوئگر هست.اگرچه که در حین تبلیغات سینا هم چند حمله رو انجام داده بود.در حین مسابقه سوئگر انگل لاک رو میزنه.سینا فشار زیادی بهش میاد اما تپ اوت نمیده.
مسابقه تا جایی پیش میره که سینا به بازی برمیگرده و بعد از زدن فایو ناکل شافل میره برای AA که موفق به زدنش میشه و بعد از اون اس تی اف رو اجرا میکنه.سوئگر تپ اوت میده.
برنده » جان سینا با سابمیشن
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعد از میـن اونـت
بعد از بازی میز میکروفن رو میگیره و شروع به صحبت میکنه.کمی سنینا رو مسخره میکنه و از یکشنبه ی آینده میگه.گفت راه های زیادی برای برد سینا هست.میتونیم از هر سلاحی که بخوایم استفاده کنیم.یک میلیون راه وجود داره تا سینا رو ببرم و جوری سینا رو میزنم که هرگز کسی قبلا ندیده !
میز تضمین میده که یکشنبه ی آینده برنده ی مسابقه و قهرمان خواهد شد.بعدش میگه یکشنبه از لوله ی فولادی استفاده نمیکنم و عوضش الان استفاده میکنم.اون با این لوله چند ضربه به سینا زد تا اینکه سینا لوله رو از میز گرفت و میز پا به فرار گذاشت.سینا بعدش به میز گفت این یک میلیون راه بردت رو برام بیار چون من بهشون نیاز دارم و در نهایت میگه میز این یکشنبه خواهد گفت : آی کوییت !
شوء در همین حال تموم میشه !
با تشکر از شما
فعلا .!