- مصاحبه جدید کریس جریکو | فشار برای بازگشت به wwe, بهترین استوری کریس در تاریخ !
ســـــــلام
- مصاحبه جدید جریکو | فشار برای بازگشت و ...
در تازه ترین مصاحبه ی کریس جریکو او از مسائل مختلفی از جمله شوی DWTS ، بازگشت به WWE و ... صحبت کرده که با هم بخشی از این صحبتها را می خوانیم :
کریس در مورد فشاری که روی او برای بازگشت است چنین گفت :
من واقعا نمیدونم این فشارها از کجا میاد.من شنیدم که مردم میپرسند که من کی برمیگردم و من جواب دادم شاید هرگز برنگردم و شاید در آینده برگردم و من مطمئن نیستم که تاریخش کی خواهد بود.
قرارداد من ماه سپتامبر تموم شد و بعدش برنامه ی DWTS شروع شد.بعد از اون تورهای اروپایی با گروه فازی شروع شد و من با گروه بودم.این ممکنه خیلی از دوستداران رسلینگ رو ناراحت کنه اما خیلی از هواداران موسیقی رو خشوحال کرد.
حالا که ما سفر زیاد داشتیم، گروه فازی هواداران بیشتری پیدا کرد و بیشتر از هر موقعی طرفدار داره.بعد از هم هی این سالها موفقیت ما شتاب گرفت و حال اما با گروه هایی مثل Anthrax ، Slipknot و متالیکا در رقابت هستیم.پس مردم باید بدونن ما چرا سفر زیاد میریم و باید به من افتخار کنن !
بزرگترین استوری دشمنی من با شان مایکلز در سال 2008 بود.این بهترین دشمنی بود که من در کریرم دیدم و فکر کنم یکی از بزرگترین دشمنی های تاریخ هست.کریس از باتیستا و شان نام برد و دلیل موفقیت این استوری لاین را کار عالی این دو ستاره و خود میداند .
تا بعد .!