اخباري كامل از نقل انتقالات " منچستر يونايتد " در تابستـان × ويژه ×
---------
مصاحبه هاي مديران و سران باشگـاه !
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سر الکس فرگوسن میخواهد برای تقویت تیمش در تابستان 100 میلیون خرج کند.
فرگوسن که دیگر سال های پایانیه مربی گریه خود در جمع شیاطین را سپری میکند قصد دارد که قبل از بازنشسته شدن یونایتدی جدید و قوی را بسازد و ساندی اکسپرس گزارش میدهد که فرگوسن میخواهد موفقیت های گذشته ی یونایتد را تکرار کند و به همین دلیل میخواهد تیمش را در تابستان به خوبی تقویت کند و قصد دارد تا با هزینه کردنه 90 میلیون خط هافبک خود را به شدت تقویت کند و میخواهد که اشلی یانگ از استون ویلا , جوردن هندرسون از ساندرلند و جک رادول را از اورتون به خدمت بگیرد.
و همچنین یونایتد قصد دارد حدود 10 میلیون را هم برای خرید یک دروازه بان خوب برای جانشینی ون در سار در این تابستان بپردازد .
-
فرگوسن از چند خرید در تابستان خبر داد !
سر الکس فرگوسن برای چند خرید در تابستان برنامه ریزی میکند.
وی گفت: ما باید برای تقویت تیم حداقل سه بازیکن را بخدمت بگیریم ما بعضی ایده ها را در ذهن داریم امیدوارم که ما بتوانیم این بازیکنان را در یک موقعیت مناسب به تیم بیاوریم. رایان گیگز و پل اسکولز دارند به پایان فوتبال حرفه ای خود میرسند گری نویل اکنون بازنشسته شده فان در سار هم که اعلام بازنشستگی کرده با این حال ما باید دست به کار شویم.
البته ما بازیکنان جوان بسیار خوبی داریم که در حال پیشرفت هستند و میتوانند تیم را تقویت کنند. اما شاید سه خرید بتواند کیفیت کلی تیم را افزایش دهد.
-
دیوید گیل:تابستان هیجان انگیزی خواهیم داشت!
مدیر اجرایی یونایتد گفت که در فصل نقل و انتقالات فعال خواهند بود..
گیل گفت هواداران امسال انتظار یک بازیکن بزرگ وشاید بیشتر را داشته باشند
گیل به MUTV گفت:این مشخص است که کمی از حالت عادی سرمان شلوغ تر باشد.گری(نویل) خداحافظی کرده.ادوین هم پایان فصل خواهد رفت و اسکولز هم هنوز تصمیمی نگرفته.در ماه های گذشته برای پرکردن خلاهایی که درفصل آینده خواهیم داشت بسختی کار کرده ایم بازیکنان را شناسایی کرده ایم و امیدواریم آنها را جذب کنیم.سر الکس در این 25سال بسیار موفق بوده و میخواهد تیم جدیدی را با خرید ستاره تکمیل کند.این کاری است که میخواهیم انجام دهیم.وقتی شما بازیکنی با کیفیت به تیم می آورید جنب و جوشی در تیم بوجود میاید.این چیزی است که میل ما را برای خرید بازیکن زیاد می کند.
-
دیوید گیل: جانشین وندرسار را انتخاب کرده ایم
مدیر باشگاه منچستر یونایتد می گوید: میدانیم که چه کسی را میخواهیم. در موقعیت خوبی برای امضای قرارداد قرارداریم و در تابستان به کار خود ادامه می دهیم. در شش ماه گذشته با بهترین دروازه بانان جهان در ارتباط بوده ایم. اکنون انتخاب خود را انجام داده ایم و مطمئنم میتوانیم با فرد مورد نظر قرارداد امضا کنیم.
با این حال دیوید گیل از افشا کردن نام دروازه بان مورد نظر سر باز زد.
===========
اخبار رسمي و تاييد شده و همراه شايعـات
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اولین خرید تابستانی یونایتد در راه ! (اولين گمنام)
Raphael Varane که مورد توجه سران نيوکاسل ، دورتموند يووه و حتي بارسلونا بود پيش از پيش از پيش به يونايتد نزديک شد .
به نقل از مقاله فرانسوي L' Equipe مذاکرات نهايي بعد از فينال ليگ قهرمانان صورت ميگيرد .
همچنين در خبر جديدتر در اين رابطه :
به نظر میرسد ، بر اساس گزارشات روزنامه ها روز پنج شنبه ، یونایتد اولین خرید تابستانی این فصل خود را در تیررس قرار داده است .
در این بین ، گویا یونایتد گوی سبقت را از آرسنال ربوده است و جوان 18 ساله باشگاه لن فرانسه ، " Raphaël Varane " را به خدمت خواهد گرفت .
به نظر می آید ، وی جانشینی دراز مدت برای ریو فردیناند در قلب خط دفاعی خواهد بود .
-
دومين خريد فصل ستاره 17 ميليوني M'Vila.
باشگاه منچستر یونایتد بخت اول را برای امضای قرارداد با یان ام ویلا هافبک 20 ساله رن را در اختیار دارد. این هافبک جوان مورد علاقه باشگاه های رئال مادرید، اتلتیکو مادرید و میلان نیز هست ولی یونایتد مذاکراتش را با سران باشگاه فرانسوی شروع کرده است. فرگوسن قصد دارد تا از این بازیکن بجای اوون هارگریوز استفاده کند. قیمت این بازی در حدود 15 میلیون پوند ***ین زده شده است.
در اخبار جديدتر در اين موزد :
به گزارش منابع فراسوی گفته میشود که سر الکس فرگسون در حال تماس برای بخدمت گیری ستاره کوچک فرانسوی باشگاه رن است M'Vila است تا او را به الترافورد بیاورد دو باشگاه بزرگ دنیا از جمله رئال مادرید و آث میلان خواهان به خدمت گیری او هستند. اوون هارگریوز بازیکن همیشه مصدوم یونایتد گفته میشود که قرار دادش در تابستان به پایان میرسد و فرگوسن مشتاق است که او را به جای این بازیکن فرانسوی معاوضه کند.با این حال فرگوسن امکان دارد یک هافبک مرکزی به تیم خود اضافه کند. ارزش این بازیکن 17 میلیون پوند و 20 سال سن دارد. فرگوسن میخواهد به جای خرید او اوون هارگریوز را با او در تابستان معاوضه کند.
-
اشتي يانگ ستاره استون ويلا در يك قدمي منچستر
اشلی یانگ پیشنهاد دریافت حقوق هفتگی 80 هزارپوندی استون ویلا را رد کرده است ، به اميد انکه به منچستر یونایتد بپیوندد. او هفته قبل اعلام کرده بود که خواهان رسیدن به عناوین قهرمانی و افتخار است.
همچنين :
The News Of The World گفت یانگ پیشنهاد تمدید قرارداد ویلایی ها با مبلغ 80000 پوند در هفته را رد کرد تا رویای پیوستن به منچستر را محقق کند.از قرارداد او یک سال باقی مانده.
مصاحبه يانگ در هفته اي كه گذشت :
هفته پیش یانگ گفت : من شخصی جاه طلب هستم و میخواهم عناوین قهرمانی زیادی را بدست آورم.من فکر میکنم سن 26-27 سال سن به اوج رسیدن یک بازیکن است. بزودی 26ساله میشوم که میتواند شروع رسیدن به اوج باشد.
-
" اولين خريد ستاره ها " ايا سرانجام وسلي اسنایدر به منچستر ميرود !
هافبک هلندی تصمیم خودش را گرفته است...
وسلی اسنایدر میخواهد به منچستریونایتد برود.
به گزارش The People منابع نزدیک به این بازیکن میگویند که اسنایدر دنبال ماجراجویی جدیدی است و منچستر مقصد شماره یک اوست. روبرتو مانچینی سرمربی منچسترسیتی نیز به او علاقه دارد و بیلیونرهای ایستلندز از قیمت او نخواهند هراسید.اینترمیلان برای فروش او 35 میلیون پوند میخواهد . این در حالی است که آنها برای خرید اسنایدر تنها 16 میلیون در دو سال پیش به رئال پرداختند.همچنین اسنایدر خواهان پرداختی حقوق 10 میلیون پوندی در سال و بستن قراردادی 5 ساله است و بدین ترتیب خرید او در مجموع 85 میلیون پوند برای یونایتد هزینه در بردارد که باید دید خانواده گلیزر ، مالکان منچستریونایتد ، برای این امربرخلاف ميلشان پوا لازم را خواهند داشت یا خیر. اسنایدر یونایتد را ترجیح میدهد اما شاید این مساله باعث شود زمین بازی به سود منچسترسیتی خالی شود.
اما شيعات رسيده در هفته ي اخير در رابطه با اسنايدر و مالكان يونايند در قابل او :
طبق گزارشات رسیده منچستر یونایتد به توافقات نهایی برای انتقال وزلی اسنایدر از اینتر میلان دست یافته و فقط منتظر چراغ سیز مالکان برای نهایی کردن این انتقال است. Mail On Sunday میخواهد در تابستان اینده هرطور که شده هدف 30 میلیون پوندی خود را به الدترافورد بیاورد. یک منبع از درون باشگاه در این باره می گوید: "حالا همه چیز به مالکین بستگی دارد. سرالکس این بازیکن را میخواهد . تنها مسئله باقی مانده پذیرفت شرایط مالی است."
این بازیکن هلندی در اینتر حقوق هفتگی 170 هزار پوندی دریافت میکند و بدلیل بالا بودن نرخ مالیات در انگلستان بنظر میرسد یونایتد باید حقوقی مشابه وین رونی(200 هزار پوند) به ستاره هلندی
بپردازد. گلیزرها بدون کوچکترین مشکل و تاخیری تقاظای حقوق رونی را در اکتر پذیرفتند و باید دید که ایا انها مایل به پرداخت چنین پولی به اسنایدر هستند یا نه.
-
یونایتد با پیشنهاد 35 میلیون پوندی شانس خود را برای خرید بنزما امتحان می کند
منچستر یونایتد برای خرید بنزما با رئال مادرید در تماس است..
بنزما مدت زیادی در تیررس فرگوسن بود و تابستان دو سال گذشته که در لیون بود فرگوسن نتوانست او را با 40 میلیون پوند به اولدترافورد بیاورد شاید تابستان این شانس را بدست بیاورد.
به گزارش El Confidencial یونایتد با پیشنهاد 35میلیون پوندی امیدوار است رضایت رئال را جلب کند.بعد از دیدن گونزالو هیگواین آماده در هفته های گذشته و پیوستن احتمالی فرناندو یورنته به مادرید بنزما آماده انتقال است.
صحبت هاي مورينيو در رابطه با انتقال بنزما به منچستر :
خوزه مورینیو سرمربی رئال مادرید میخواهد تابستان امسال بنزما را بفروش برساند.این هفته منچستر با پیشنهادی ابتدایی خود را برای خرید بنزما آماده نشان داد و به گفته مارکا خوزه به مدیران رئال گفته با پیشنهاد فروش بنزما موافقت کنند.مورینیو میخواهد بنزما را بفروشد و سرخیو آگرو را جانشین او کند.رئال در حال مذاکره با سران اتلتیکو است.
-
منچستريونايتد هکتور بیرین رو ميخواهد اما در مقابل ارسنال شانسي دارد ؟!
هکتور بیرین، بازیکن تهاجمی آکادمی جوانان بارسلونا شاید از بارسلونا برود. این بازیکن 16 ساله پیشنهادهایی از آرسنال، استون ویلا، چلسی و منچستریونایتد داشته است.
این بال ارزشمند یکی از آینده*دارترین ستاره*های لاماسیا به شمار می*رود و بارسلونا می*خواهد نگهش دارد.
اما این مهاجم قرارداد بارسلونا را رد کرده و می*خواهد به لیگ برتر برود.
این بازیکن هنوز اعلام نکرده که می*خواهد کجا بازی کند، اما بسیار انتظار می*رود در هفته*های آتی به آرسنال بپیوندد. توپچی*ها 400 هزار یورو در ازای خرید او به بارسلونا خواهند پرداخت.
بیرین پا جای پای بازیکنانی مانند سسک فابرگاس، جرارد پیکه و فران مریدا می*گذارد که همه آکادمی جوانان بارسلونا را به مقصد لیگ برتر ترک کردند.
-
دخیا گلر اتلتيكو جانشين احتمالي ون در سار
منچستریونایتد با اتلتیکومادرید بر سر انتقال دیوید دخیا به توافق رسید.
گری آرمسترانگ ستاره سابق تاتنهام و رئال مایورکا که حالا کارشناس فوتبال اسپانیاست دیروز به تاک اسپورت خبر از این توافق داد.او گفت:6-7 هفته پیش منچستر قیمت پیشنهادی اتلتیکومادرید را پذیرفت.همه چیز انجام شده و آنها فقط منتظر امضای قرارداد هستند.اما او یک سوال درمورد این انتقال داشت.او یک بازیکن جوان و 20ساله است و او شگفت زده می شود یا نه , آیا او می خواهد به انگلیس بیاید یا می خواهد صبر کند.در 2-3 هفته آتی به تمام این سوالات پاسخ داده خواهد شد.
آيا دخيا مي ايد ؟
یونایتد رقم پیشنهادی اتلتیکومادرید را پذیرفته اما دیوید دخیا هنوز تصمیم پایانی خود درباره قبول کردن این پیشنهاد را نگرفته است.
دخیا به Marca گفت:من به این موضوع فکر نمیکنم.من اینجا قرارداد دارم و تصمیم درباره آینده خود را 30 ژوئن می گیرم.من آدم آرامی هستم.چیزهای زیادی درباره من گفته میشود که در کدام تیم بازی خواهم کرد.من فکر نمیکنم صحبت کردن درباره این مساله جالب باشد من میتوانم به هر تیمی بروم ولی فعلا در اتلتیکو هستم.اگر خدا بخواهدسالهای زیادی در اتلتیکو خواهم ماند.من از بودن در این تیم لذت میبرم.
او اضافه کرد:اتلتیکومادرید پیشنهاد تمدید قرارداد به من داده است ولی تا 30 ژوئن کاملا فکرهایم را خواهم کرد و بعد درباره اش حرف خواهم زد.
-
شايعات بوفون :
بعداز انکه رئیس باشگاه یوونتوس بوفون را مورد انتقاد قرارداد، بنظر می رسد این دروازه بان ایتالیایی یکی از گزینه های جدی برای جانشینی ادوین وندرسار شود.
-
دروازه بان جوان اسپورتینگ
نمایندگان باشگاه منچستر یونایتد برای مذاکره و امضای قرارداد با روی پاتریشیو، دروازه بان جوان اسپورتینگ لیسبون، راهی پرتغال شدند. پیشنهاد قبلی 7 میلیون پوندی یونایتد برای این دروازه بان رد شده است زیرا باشگاه پرتغالی مبلغ 12 میلیون پوند طلب کرده است. طبق گزارشات یونایتد قصد دارد تا این دروازه بان پرتغالی را خریده و از او بعنوان وسیله ای برای جذب داوید د خئا استفاده کند.
-
هوگو لوريس ...
گلر شماره 1 ليون فرانسه
كه به مسي اين باشگاه معرفو است
و لحظات سرنوشت سازي در اين تيم رقم ميزند .
ديگر گلري است كه جانشيني ون در سار شانس دارد ...!
ايا مسير بعدي اون يونايند است ؟
-
الکسیس سانچز در راه پيوستن به منچستر یونایتد
منچستر برای جذب او تلاش خواهد کرد !
منچستریونایتد برای جذب آلکسیس سانچز از اودینزه پیشنهادی آزمایشی به او خواهد داد. به گزارش دیلی میل ، منچستریونایتد برای خرید او پیشنهاد 18 میلیون پوندی به اودینزه خواهد داد و این اتفاق چند هفته بعد از تلاش های منچسترسیتی برای خرید سانچز رخ داده است. اودینزه برای این بازیکن 22 ساله ، 32 میلیون پوند میخواهد . منچستریونایتد از زمانی نوجوانیش این وینگر شیلیایی را در باشگاه کوربلوآ مدنظر داشته است و عملکرد خوب او در این فصل سری آ و همچنین جام جهانی در تابستان گذشته باعث شده تا ستایش های بسیاری از او شود. برایان ماروود از مدیران منچسترسیتی سه بار به ایتالیا سفر کرده تا با مقامات اودینزه برای خرید او جلسه داشته باشد اما منابعی در درون باشگاه ایتالیایی میگویند که یونایتد نخستین باشگاهی است که دست هایش را به او نشان خواهد داد.
خبرهاي احتمالي از قطعي شدن حضور او :
اکسیس سانچز بازیکن تیم سمپدریا ایتالیا که اصرار دارد به منچستر یونایتد بپیوندد این بازیکن که از تیم های بزرگ اروپایی هم پیشنهاد دارد حتما در تابستان از تیمش جدا میوشد. اما گفته میشود که او در تابستان به منچستر یونایتد خواهد پیوست.
مربی سابق ادینزه هم به او توصیه کرده که به الترافورد برود او گفت: اگر من جای او بوم به منچستر یونایتد میرفتم سر الکس فرگوسن مربی بزرگی است و او میتواند باعث پیشرفت و کیفیت بیتشتر برای او شود.
-
مهاجم کرواتی رنجر در رادار منچستر یونایتد
NikicaJelavic ادعا کرده است که باشگاه منچستر یونایتد علاقه مند به امضای قرارداد با وی است مهاجم رنجرز با زدن 4 گل در 5 بازی اخیر در لیگ در فرم بسیار عالی قرار دارد گزارش ها در کرواسی نشان میدهد که او مورد توجه بزرگان اولدترافورد قرار دارد او گفت که من میدانم منچستر علاقه مند به من است ولی درباره شایعات مبنی بر مبلغ قرارداد گفت که تنها چیزی که من میدانم این است که نماینده من با انها در ارتیاط است.
-
سرجیو کانالس از نيمكت نشيني در رئال راضي نيست
سرجیو کانالس که از زمان پیوستنش به رئال مادرید نیمکت نشین محض بوده و فرصت برای درخشش نداشته است، امیدوار است که باشگاه های آرسنال و منچستر یونایتد دوباره برای جذب او اقدام کنند.
-
" دومينو و سومين خريد ستاره ها " امدن گريت بيل , مدريچ و روسي ..
گريت بيل فوق ستاره تيم تاتنهام ..
كه مورد توجه منچستر است و همچنين خودش بارها گفته دوست دارم
جايي باشم كه الگويم گيگز است .
مسير بعديش يونايتد است .
ايا يونايتد 40 ميليون برايش ميپردازد ...!
اما در خبر به دست رسيده از بيل :
سر الگس فرگوسن میخواهد بازیکن تیم تاتنهام انگلیس را بخدمت بگیرد.اکسپرس می گوید: یونایتد در تعقیب ستاره ی تیم تاتنهام انگلیس میباشد و میخواهد پیشنهاد 30 میلیونی را برای بخدمت گیری او ارائه دهد. فرگی در صحبت هایی گفته: یونایتد اگر بخواهد به رونده بالایی که در دهه های گذشته ای که داشته است ادامه دهد. باید این بازیکن را در پنجره ی نقل و انتقالات بخدمت بگیرد.و او هم آماده است تا پنجره ی نقل و انتقالات باز شود.
لوكا مدريچ و جزف روسي بازيكن ميلان دو ستاره ديگر
جانشينان اسكولز هستن .
ايا به يونايتد مي ايند ؟!
-
خاوير پاستوره "*منچستر يا بارسا " !
پیشنهاد 34.3 میلیونی یونایتد برای خاویر پاستوره!
در بعضی از گزارش ها آمده است که یونایتد به دنبال هافپک بازیساز و طراح پالرمو میباشد. خاویر پاستوره در این فصل بسیار فرم خوبی داشته و برای تیمش بسیار خوب موثر نیز ظاهر شده. سر الکس فرگوسن هم میخواهد خط میانی خود را با بخدمت گیری او تقویت کند و نیز بتواند جای گزین مناسبی برای پل اسکواز باشد.
منچستر یونایتد در هفته های گذشته توسط استعدادیاب های خود بازی های پاستوره را زیر نظر دارد.
رسانه های کوردوبا فاش کردند که مدیر برنامه های این هافبک آرژانتینی در حال بررسی پیشنهاد منچستر یونایتد است.
رادیو ایونت میگوید که سران منچستر یونایتد حدود 40 میلیون برای این بازیکن 21 ساله کنار گذاشته اند.
طبق گزارش Radio Sucesos باشگاه منچستر یونایتد در رقابت با بارسلونا برای خرید خاویر پاستوره، از همتای اسپانیایی خود جلو افتاده است. این رادیو گزارش میدهد که بارسلونا حاظر به قبول کردن رقم پیشنهادی باشگاه پالرمو نیست. این از طرفی است که طبق گزارشات رسیده یونایتد با پیشنهاد 40 میلیون یورویی (34 میلیون پوندی) باشگاه پالرمو موافقت کرده است. همچنین گزارش های دیگری حاکی از آن است که مارسلو سیمونن ، وکیل پاستوره، در انگلستان و مشغول انجام مذاکرات نهایی است.
-
فعلا ...