فراخوان برای میتینگ بچه های انجمن
سلام
خب این بار هم قبل از میتینگ این تاپیک زده شده تا مکان و تاریخِ میتینگ مشخص بشه توسط بچه های انجمن .
فقط قبلش من یک توضیحی بدم در رابطه با این میتینگ . در رابطه با تاریخِ میتینگ ، فعلا که خرداد هست و اکثریت امتحان دارن حالا به جز پیش دانشگاه ها که اونا هم اکثرن دارن برای کنکور میخونن تا تیر ماه . تا اونجایی که من میدونم امتحان بچه های ریاضی اواسطِ تیر هست و امتحان بچه های تجربی اواخرِ تیر ، البته در موردِ دومی مطمئن نیستم . با این حساب اگه بخوایم یک زمانی بذاریم که دیگه همه سرشون خلوت باشه باید میتینگ رو بذاریم اوایلِ مرداد ماه . ولی میشه اگه خودِ بچه ها بخوان میتینگ رو بندازیم آخرایِ خرداد ماه که دیگه امتحانا تموم شده و بچه های پیش دانشگاهی هم فکر نکنم یک روز درس رو بذارن کنار اتفاقِ خاصی بیفته .
و یک نکته ی دیگه ، الان چون تابستون هست اکثر بچه ها میان میتینگ و دیگه بهانه ای ندارن و خب از لحاظ تعداد زیادیم ( با توجه به اینکه چند نفر هم جدید میخوان بیان مثل ارسلان و احمدرضا و داریوش و ... ) نظر من اینه که میتینگ فقط بین بچه های خودمون باشه . حالا اگه خواستیم یکی دو نفر رو هم از انجمن همسایه میگیم بیان مثل بابک و ارژنگ و امیر .
حالا دوستان هم نظرشون رو بگن تا ببینیم چی میشه
فعلا .