× وین رونی : لیونل مسی در مقایل استوک سیتی به مشکل برمیخوره !!! ×
سلام .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
× وین رونی ! ×
وین رونی مهاجم قدرتمند تیم منچستر امروز صحبت هایی را در مورد لیونل مسی کرد و گفت که اگر مسی در مقابل تیم های لیگ جزیره مانند استوک سیتی بازی کند به مشکل برمیخوره . او در این مورد به طور کامل گفت :
" مسی بهترین بازیکن جهان در حال حاظر است . کمتر کسی مثل او فوتبال بازی میکنه . او میتونه گل بزنه و باعث پیروزی بشه اما این ژاوی و اینیستا هستن که تیم حریف رو نابود میکنن و باعث درخشش مسی میشوند . اگر الان مسی به لیگ جزیره بیاد به مشکل برمیخوره . این, نوعِ بازی بارسا و بازیکنان دیگر تیم هست که باعث درخشش مسی تا این سطح شده . "
××
رونی اظهار داشته که مسی به دلیل قدرت بدنی کم نمیتواند مانند کریس رونالدو در لیگ جزیره بدرخشد و در این لیگ با ظعف زیادی روبه رو میشود . او در این مورد گفت : "
لیگ جزیره کاملا فیزیکی هست . اگر میخوای در جزیره بهترین باشی باید خودت رو از لحاظ جسمی هم تقویت کنی . کاری که مسی زیاد بهش توجه نداره . بازی در مقابل تیم هایی مثل استوک سیتی و بیرمنگام مخصوصا در زمین خودشان بسیار دشوار است . همینطور که امسال برای ما بازی در مقابل آن ها سخت بود . من مطئمن هستم مسی با این وضع جلوی این 2 تیم کم میاره "
××
او در آخر در مورد رونالدو گفت :
" من فکر کنم رونالدو به دلیل وضع جسمانی خوبش خیلی بهتر بتونه در لیگ جزیره بازی کنه و در جزیره مهره مهم تری نسبت به مسی باشه . فوتبال جزیره فوتبالی بر پایه سرعت و ضد حمله و قدرت بدنی هست اما اسپانیا فقط در مورد حفظ توپ . "
××××
کوچیکِ همتون ....