..:: جدید ترین اخبار ورزشی روز دنیا ::..
..:: جدید ترین اخبار ورزشی روز دنیا ::..
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بنا به صحبتی که با مدیر ارشد انجمن داشتم به این نتیجه رسیدیم
که این تاپیک بزنیم
تاپیک های ورزشی خیلی زیاد شده و زیاد واسه انجمن خوب نیست که صفحه اول
فقط اخبار ورزشی باشه
از حسین عزیز هم خواهش دارم تا جایی که اخبار مهم نباشه
در این تاپیک بزاره ولی اگه تاپیک مهم بود که جداست
خود حسین استاده و ازش میخوام به عنوان یه همکار نظارت ویژه رو این قسمت داشته باشه
و با تاپیک های خوب و اختصاصیش این تاپیک خالی نزاره
خود من هم اخبار های روز دنیا میزارم
غیر از حسین که بیشتر خبر هاش اختصاصیه اگر کسی از دوستان
خواست فعالیت داشته باشه میتونه تو این تاپیک شروع کنه
من خودم نظارت دارم روش و مطمئنن از دیده مدیران جا نمیمونه
اخبار کپی مشکلی نداره ولی نظم در پست ها حرف اول میزنه
موفق و سر بلند باشید
.:: کارلو انجلوتی : یک روز روی نیمکت رُم میشینم ولی فعلا فقط استراحت ::..
سلام .
..:: کارلو آنجلوتی : یک روز سرمربی تیم رُم میشم اما فعلا استراحت ::..
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
× کارلو انجلوتی ! ×
سرمربی سابق چلسی که امسال از این تیم اخراج شد امروز به طور واضح اعلام کرد که امسال هدایت هیچ تیمی را بر عهده نمیگیرد و میخواهد استراحت کند .
××
این مربی که سابقه حظور در آ.ث میلان هم دارد بعد از جدایی از چلسی شایعات زیادی را در اطراف خود میدید . یکی از این شایعه ها این بود که او قرار است سرمربی تیم رُم ایتالیا شود . همچنین تیم هایی مثل آستون ویلا و اورتون . اما او به صورت رسمی اعلام کرد که جایی نمیرود و میخواهد استراحت کند .
××
" من دارم به صورت یه ضرب از سال 1995 کار میکنم و نیاز به استراحت دارم . الان میخوام یک سال استراحت کنم و ازد ور به فوتبال برسم . همچنین قصد دارم که در لندن بمانم . "
××
این مربی در ادامه گفت که همچنان علاقه دارد تا سرمربی گری تیم رُم را بکند و یک روز به این تیم میرود اما فعلا فقط قصد استراحت دارد و به هیچ چیز دیگری فکر نمیکند .
××
" من تا الان با هیچ فردی توی رُم حتی صحبت نکردم . همچنین من اصلا بر علیه سرمایه داران جدید امریکایی این تیم نیستم . من همیشه هم گفتم که یک روز بالاخره سرمربیتیم رُم میشم ولی هنوز فقط به گفتن اون ادامه میدم . هنوز تا اون زمان بسیار راه مانده . "
××
این مربی در گذشته به مدت 150 بار در نیمکت تیم رُم حظور داشته . از سال های 1979تا 1987.
×××××
کوچیکِ همه ..
قرارداد جدید پدرو: بند جدایی زودهنگام،150 میلیون یورو؛ تمدید تا سال2016+گری نویل: یونایتد و رئال در دو سال آینده بارسا را پشت سر می گذارند
قرارداد جدید پدرو: بند جدایی زودهنگام،150 میلیون یورو؛ تمدید تا سال2016
پدرو ستاره جوان باشگاه بارسلونا قراردادش را تا سال 2016 تمدید کرد و مبلغ ذکر شده در بند جدایی
زودهنگام او از 90 میلیون یورو به 150 میلیون یورو افزایش یافت
این ستاره 23 ساله بعد از توافق با سران باشگاه کاتالان دست به قلم شد و قرارداد جدیدی را به امضا رساند.این درحالی است که قرارداد قبلی او تا سال 2015 اعتبار داشت
دربیانیه منتشره در وب سایت رسمی باشگاه بارسلونا می خوانیم:«باشگاه بارسلونا اعلام می کند که با پدرو رودریگس به توافق رسیده تا با بهبود قرارداد او، تا سال 2016 پدرو را در تیم حفظ کند و مبلغ ذکر شده در بند جدایی زودهنگام او از 90 میلیون یورو به 150 میلیون یورو افزایش خواهد یافت.»
پدرو فصلی رویایی با بارسا سپری کرد و در رقابتهای فصل گذشته لالیگا 13 گل به ثمر رساند. او در فینال لیگ قهرمانان اروپا مقابل یونایتد هم به گل رسید تا بارسا برای سومین بار در 5 سال اخیر قهرمان اروپا شود
این درحالی است که بارسلونا هفته گذشته خبر تمدید قراردادتیاگو آلکانتارا را نیز اعلام کرد.چرا که سران باشگاه کاتالان تصمیم گرفته اند تا مهره های کلیدی شان را حفظ کنند
گری نویل: یونایتد و رئال در دو سال آینده بارسا را پشت سر می گذارند
گری نویل معتقد است منچستریونایتد و رئال مادرید به زودی بارسلونا را پشت سر می گذارند.
در حالی که بسیاری از کارشناسان معتقدند بارسلونا تا چند سال آینده بهترین تیم فوتبال جهان و تیمی شکست ناپذیر خواهد بود نویل می گوید تیم ها تا یکی دو سال آینده چگونه شکست دادن بارسا را می آموزند.
کاپیتان اسبق یونایتد که در سال 1999 با این تیم قهرمان اروپا شد می گوید در آن سال یوونتوس تیمی شبیه بارسای فعلی بود و همه معتقد بودند شکست دادن این تیم غیر ممکن است اما ما آنها را شکست دادیم و قهرمان اروپا شدیم.
نویل در گفتگو با تلویزیون منچستر گفت:" در آن زمان ما بازیکنان جوانی بودیم که موفق شدیم یوونتوس را از پیش رو برداریم."
" به نظر من همین اتفاق برای بارسای فعلی خواهد افتاد و طی دو سال آینده تیم هایی مانند منچستریونایتد و رئال مادرید از پس بارسلونا برمی آیند."
"فصل آینده برای بارسا سخت تر خواهد بود چرا که یونایتد شیوه شکست دادن این تیم را فرا می گیرد."
×- تاتنهام پیشنهاد 27 میلیونی چلسی را رد کرد ! | ردنپ: مودریچ 50 ملیون پوند می ارزد! -×
تاتنهام پیشنهاد 27 میلیونی چلسی را رد کرد ! | ردنپ: مودریچ 50 ملیون پوند می ارزد!:
بازیکن کروات و ملی پوش تیم تاتنهام "لوکا مدریج" قصد ترک تاتنهام را با پیشنهاد 27 ملیونی چلسی و پیوستن به آبی های لندن را دارد.
در طی روز های گذشته آبی های لندن پیشنهادی 27 ملیون پوندی را برای خرید این بازیکن به تاتنهام دادند اما هری ردنپ سرمبری حال حاضر تاتنهام اعلام کرد مودریچ 50 ملیون پوند می ارزد! و پیشنهاد چلسی را رد کرد. قبل از این هم چلسی حاضر بود برای این بازیکن 25 ساله 22 ملیون پوند بپردازد که ردنپ در این باره گفت: "این خنده دار است" و پیشنهاد چلسی را رد کرد ، در واقع این دومین بار است که سران تاتنهام پیشنهاد چلسی را برای خرید مودریچ رد میکنند.
سرمربی جدید چلسی،آندره ویلاس قبل از این در کنفرانس مطبوعاتی خویش اضهار داشت که آبی ها مایکل اسین هافبک خود را دست کم به مدت 6 ماه به دلیل مصدومیت در اختیار نخواهند داشت.
همچنین مودریچ کسی که در سال 2008 از دینامو زاگرب راهی تاتنهام شد ، اخیرا اضهار داشت که علاقه ی شدیدی به پیوستن به چلسی دارد ولی مسوولان تاتنهام اجازه جدایی این بازیکن را صادر نمیکنند.
قبل از اینکه چلسی پیشنهاد دوم را راهی تاتنهام کند ردنپ سرمربی تاتنهام در مصاحبه ای در مورد پیشنهاد 22 ملیونی چلسی برای مودریچ گفت:"این پیشنهاد مضحک است" و ما قصد فروش مودریچ را نداریم.
تنها زمانی ما حاضر به فروش مودریچ میشویم که چلسی پیشنهادی نزدیک به 50 ملیون پوند برای این بازیکن به ما بدهد.
لازم به ذکر است که مودریچ در حال حاضر هفته ای 45 هزار پوند دریافت میکند و پیشنهاد اول چلسی دست مزدی 120 هزار پوندی برای او در بر داشت یعنی چیزی در حدود 2 برار بیشتر از دست مزد فعلی.