x نظرسنجی » به نظر شما کریس جریکو کی به دبلیو دبلیو ای برمیگردد ؟ x
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
x کریس جریکو x
کریستوفر کیت اِروین ، که او رو با نام کریس جریکو در دنیای رستلینگ میشناسیم ، در برند راو برای دبلیو دبلیو ای کار میکرد. او باید برای تور های گروه موسیقی اش فازی به شهر های دیگر سفر میکرد و این برای کار او در دبلیو دبلیو ای مشکل ایجاد میکرد. او در راو 27 سپتامبر 2010 در یک مسابقه مقابل قهرمان دبلیو دبلیو ای ، رندی اورتن رفت و در پایان مسابقه با دی کیو بازی رو واگذار کرد. رندی اورتن بعد از بازی به او پانت کیک زد. دکتران آمدند و کریس رو با برانکارد بردند. این یک مصدومیت ساختگی بود تا کریس بتواند به تور های فازی برسد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
x پانت کیک رندی اورتن به کریس جریکو ( :| ) x
کریس رفت ولی دیگه برنگشت. در زمان رویال رامبل 2011 که یک رویال رامبل چهل نفره بود ، خیلی ها کریس جریکو رو برنده میدونستند و چهل نفره بودن رویال رامبل رو بهونه ای میدونستن که خیلی ها برگردند و از بین اونها کریس جریکو برنده باشه. ولی کریس نه تنها برنده نشد ، حتی در مسابقه هم حضور نداشت. زمان رسلمنیای 27 رسیده بود و طرفداران کریس فکر میکردند که او در مسابقه ی سی ام پانک و رندی اورتن دخالت میکند و باعث باخت رندی میشود.
ولی کریس در تویــ.ـ.ـتر خودش تویــ.ـتی داد و گفت که در رسلمنیا 27 حضور نخواهد داشت و دلیل اون رو شرکت در برنامه ی Dancing With The Stars اعلام کرد. رسلمنیا به زیبایی تموم شد ولی این رسلمنیا یک چیزی کم داشت و نبودش به خوبی حس میشد : کریس جریکو. کریس در مسابقه ی دنسینگ ویت د استارز شرکت کرد و با شریل برک یار شد.
x کریس در کنار شریل برک x
کریس در تویـــ.تر از طرفدارانش در خواست کرد که به تیم او و شریل رای بدند (من از کسانی بودم که رای دادم :| ) کریس اسم تیم و خودش و شریل رو Team CHERICHO گذاشته بود. ( Cher از Cheryl و ICHO از Jericho ). کریس و شریل در این مسابقه عالی ظاهر شده بودند. کریس گفت بعد از دنسینگ ویت د استارز به دبلیو دبلیو ای برمیگردد. بعد از این گفته یکی از طرفداران وی در صفحه تویـــ.ترش نوشت که بهت رای نمیدم تا ببازی و زودتر به دبلیو دبلیو ای برگردی. کریس هم در جواب گفت باور کنید اگر ببرم زود تر برمیگردم. کریس در ویدئوای خودش رو به عنوان سفیر و پیشروی دبلیو دبلیو ای در این مسابقه نام برد. او گفت که دبلیو دبلیو ای خونه ی اوست و هیچ وقت به کمپانی دیگری نمیرود. کریس در این مسابقه به عنوان نفر پنجم حذف شد. این قبل از وقوع پی پی وی اکستریم رولز بود. تکنه ی جالب این بود که کریس در تمپا فلوریدا زندگی میکنه و اکستریم رولز هم همونجا برگذار میشد ! کریس تویــ.ـتی داد و گفت بذار ببینم توی تمپا چه خبره ! با این توییت دیگه همه مطمئن شده بودند که کریس در اکستریم رولز برمیگردد ولی خبری از کریس در پی پی وی نبود ( :| ) شایعه هایی که شده که کریس در سامراسلم برمیگرده. کریس خودش گفت طرفداران خیلی به من فشار میاورند که چرا هنوز به دبلیو دبلیو ای برنگشتم و خودم دلم میخواد خیلی زود برگردم اما ممکنه هیچ وقت برنگردم. خب این حرف همه رو شوکه کرد ، اما ممکنه کریس فقط قصد سورپرایز کردن طرفداران رو داشته باشه و بزودی برگرده !
حال نظر شما چیست ؟ به نظر شما "سلطان" کریس جریکو کی به دبلیو دبلیو ای باز میگردد ؟
دوستان لطفا" همگی نظراتتون رو بگید.