- مصاحبه مفصل رندی اورتن | کرکتر فیس و هیل، خانواده، بازیگری، آینده، شروع کار و ...
ســــلام
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
- مصاحبه ی جدید رندی اورتن | صحبتهای جالب اورتن در مورد موارد مختلف
به تازگی رندی اورتن، سوپـ.ر استار کمپانی WWE مصاحبه ای را با یکی از سایتهای خبری انجام داده که نظر شما رو به این مصاحبه جلب میکنم.این مصاحبه حاوی نکات جالبی هست.
=======================
رندی اورتن . . .
کمپانی WWE روز سه شنبه رو به روانوک خواهد آمد و کشتی گیران خود را نخواهد آورد، بلکه هنرمندان ورزشی خود را می آورد. این نکته ای بود که کارکنان WWE قبل از مصاحبه ی ما با رندی اورتن یادآور شدند.مقامات WWE سالها مشغول کار هستند تا تصویر ساخته شده از برند خود را اصلاح کنند.
صرف نظر از اینکه WWE کشتی است یا سرگرمی باید گفت رندی اورتن یک استعداد است.نوه ی سابق کشتی گیر حرفه ای باب اورتن و پسر اسطوره ی WWE کابوی باب اورتن کسی که دو بار قهرمان سنگین وزن جهان و 6 بار قهرمان WWE شده است.در سال 2001 با کمپانی WWE قرارداد امضاء کرد و با در سال 2003 با پیشرفتی خوب لقب قاتل اسطوره ها را از آن خود کرد.
وی به تازگی در فیلم این چیزی است که من هستم ایفای نقش کرده است که ستاره ای چون اد هریس در آن حضور داشته است. رندی اورتن در سنت چارلز به همراه همسرش سامانتا و دخترش آلنا زندگی میکند.اوتنر به همراه ستاره هایی همچون شیمس، وید برت، کریسچن، مارک هنری، کین و ... در برند اسمکدان فعالیت دارد و به تازگی قبل از ضبط شوی اسمکدان این هفته به صورت تلفنی یک مصاحبه را با ما داشته است که نظر شما را به آن جلب میکنم.
=======================
از نظر تو بهترین و بدترین بخش ستاره WWE بودن چیست ؟
من میخوام بهترین بخش ستاره ی WWE بودن رو براتون بگم.شما به جاهای مختلف سفر میکنید، همه جای دنیا رو می بینید.آدمای مختلفی رو ملاقات میکنید.من عاشق این چیزهایی هستم که برای زندگیم انجام بدم.
اما یکی از چیزهایی که مردم بهش فمر نمیکنن، اینه که مسافرت چیز خوبیه اما در عین حال خسته کننده هم هست.شما مثل یه تیم فوتبال حرفه ای سراسر سال مرخصی ندارید و وقتتون پر هست.من همین الان رفیقهایی دارم که همراه خانواده هاشون رفتن استخر. یا دیروز داشتن باربیکیو داشتن.من الان تو شهر La Crosse, Wis . میدونی چیه ؟ من یه همسر و دختر دارم و نمیتونم خیلی باهاشون باشم و ببینمشون.
=======================
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آقای اورتن شما چطور زندگی شخصی و زندگی حرفه ای خودتان را در کنار هم پیش میبرید ؟
من احساس میکنم دو تا آدم مختلف هستم.زمانی که من تو جاده ها هستم یه آدم دیگه هستم.ولی تو خونه یکی دیگه هستم.من اینو قبلا به همسرم گفتم و اون میدونه.میگه اوه اینا رو که میگی من دوست ندارم.اما اینا یه واقعیته.من خونه رو ترک میکنم و میرم فرودگاه.بعد مردم اون روی دیگه منو می بینن و در موردم قضاوت میکنن.
وقتی شما خونه رو ترک میکنید دیگخ نماینده ی کمپانی هستید.هر کاری که میکنید، هر عملی که انجام میدید و هر چیزی که میگید.این یه زندگی کاملا متفاوت هست.
=======================
احساست از بزرگ شدن در خانواده ای از کشتی گیران چی هست؟ انتظار شهرت یا بدنامی را داشتید ؟
بزرگ شدن در خانواده ی کشتی گیران، من هرگز تصور نمیکردم که خودم اول اینجا کار کنم. پس شهرت یا بدنامی در وهله ی آخر بود که من انتظار داشتم.من حتی انتظار نداشتم که لباس کشتی رو روزی بپوشم و بیام کشتی بگیرم.
=======================
فکر میکنی بجای کشتی چه کاری می توانستی الان انجام بدهی ؟
من نمیدونم.من دانشگاه نرفتم.من از مدرسه متنفر بودم.از تکلیف مدرسه متنفر بودم.بالاتر از متوسطه من هرگز مطالعه ای نداشتم.رفتم به نیروی دریایی.بعدش رو دیگه فکر کنم بهتره روشن نکنم. اون چیزی نبود که من میخواستم انجام بدم.پس من میخواستم چیکار کنم ؟
من نمیدونستم.بخاطر همین برگشتم خونه.رفتم دو ماه پمپ بنزین کار کردم.بعد از اون با پدرم سال 99 بود به یه لایو اونت از مسابقات کشتی ( WWF ) ماه اکتبر رفتم.شوء تو سنت لوییس برگزار میشد.من چند تا از بچه ها رو اونجا دیدم.بعدش رو دیگه شما میدونید، من تمرین رو شروع کردم.
=======================
در چند سال گذشته همیشه شما در شخصیت هیل کار می کردید.( آنتی هیرو ) آیا از این به بعد همیشه می خواهید در شخصیت فیس ( هیرو ) مشغول کار باشید ؟
من فکر نکنم یه بیبی فیس واقعی باشم.من برخی از تغییراتی رو در شخصیتم بوجود آوردم و در آینده با فرصت بیشتر تغییرات دیگه ای رو در شخصیتم بوجود خواهم آورد.اما از نظر فنی فکر کنم شما بتونید من رو بیبی فیس نام بزارید.بخاطر اینکه من اکثر اوقات با شخصیتهای هیل روبرو میشم.البته به جزء این اواخر که با کریسچن روبرو شدم.
به عنوان یه شخصیت هیل، من راه خاص خودم رو میرم.من کارهای مخصوص خودم رو میکنم و ترسی از هم ندارم که به قول معروف شخصیتم کثیف بشه.اما در شخصیت بیبی فیس، من دیگه واقعا نمیخوام بیشتر از این تغییراتی تو شخصیتم بدم.
آخرین بار من سال 2004 تغییر شخصیت دادم.من سعی کردم 180 درجه تغییر شخصیت بدم ولی کارم شکست خورد.پس در حال حاضر، من سعی میکنم اون خصلتهای شخصیت هیلم رو که مردم تو ذهنشون باقی مونده به آرومی کنار بزارم و تغییرات شدیدی نخواهم داشت.
=======================
شما در اولین فیلم خود به نام این چیزی است که من هستم ایفای نقش کردید.نظرتان چیست ؟
این واقعا شگفت انگیز بود.من امتیازی داشتم که در بعضی از سکانس ها با Amy Madigan همبازی باشم.اد هریس در این فیلم بود.این واقعا داستان خوبی داشت.
=======================
آیا تشابهی بین بازیگری و WWE وجود دارد ؟
بله قطعا.من فکر میکردم فیلم کمی آسونتر باشه.من جلوی دوربین بودم، من به صورت زنده ی یک دهه هست که جلوی دوربین هستم اما من فهمیدم که : اوه ، بازیگری چقدر میتونه سخت باشه ؟
اما وقتی شما وسط رینگ و جلوی 20 هزار نفر هستید.لباسهاتون رو پوشیدید و میتونید با هواداران ارتباط برقرار کنید، به چند دلیل این متیونه آسونتر باشه.
صداهای عجیب، دو تا دوربین جلوی شما با 50 تا آدم که زل زدن به شما، فیلمبردار،کارگردان، تهیه کننده، نویسنده و ... همه فقط دارن تو رو نگاه میکنن که چطور بازی میکنی.این فشار خیلی شدید هست.به من 20 ساعت آموزشهای مختلف بازیگری و ... داده شد و واقعا این خیلی به من کمک کرد.
=======================
چه واکنشی به مرگ رندی ساویج " ماچو من " که اخیرا رخ داد داشتید ؟
این وحشتناک بود.من امیدوار بودم که واکنش هر کسی به این خبر یه چیزی تو همین مایه ها باشه.وحشت و ترس، غم، رنج و عذاب.
=======================
وقتی WWE را ترک میکنی ، دوست داری چه میراثی پشت سرت باقی بماند ؟
من هر عنوانی رو در طول کریرم تا الان پیروز شدم و الان به هدف نهاییم در طول کریرم دارم فکر میکنم.
من حدود 10 سال اینجا هستم.اما واقعا در مقایسه با ماندگاری بعضی از بچه ها چیزی نیست.مثل تریپل اچ، آندرتیکر، شاون مایکلز، ریک فلیر.من میخوام یکی از اون تعداد بچه های انگشت شماری باشم که که وقتی مردم به WWE فکر میکنن، یا به سرگرمی های ورزشی یا هر چیزی تو این مایه ها فکر میکنن، نام من رو صدا کنن و خواستار من باشن.من میخوام بالاتر از همه در بالای این لیست باشم.
من میخوام سراسر دنیا از اینکه در رینگ کارم رو خوب انجام میدم شناخته بشم.
=======================
امیدوارم از مصاحبه لذت برده باشید .
تا بعد .!