اخبار کامل ماندی نایت راء | 27 ژوئن 2011 (حضور شان مایکلز و حرف های جالب سی ام پانک)
نام شوء: ماندی نایت راء
مکان برگزاری: لاس وگاس
تاریخ برگزاری:27 ژوئن 2011
آغاز شوء:
به آرنا میرم و مایکل کول و جری لاولر به ما خوشامد میگن و در مورد راء امشب توضیح میدن،مسابقات راء امشب به صورت رندوم یا قرعه است و تمام مسابقات به شانس استار ها بستگی داره.
Shawn Michael Opens Raw
آهنگ هال او فیم دبلیو دبلیویی شاون مایکل زده میشه و شاون در میان تشویق شدید تماشاگران به رینگ میاد،شان میکروفون رو میگیره و شروع به صحبت میکنه اون میگه:من واقعا خسته شدم کنار وایسم و نتونم هیچکاری بکنم،شان میپرسه چجوری ممکنه اون تمام اینها رو کنار بزاره و در همین حین تماشاگرا اسم شاون رو صدا میکنن و شان به شدت تشویق میشه.
شان ادامه میده و میگه :من با خداحافظیم هوادار های این بیزنس رو از دست دادم کسایی که من رو شو استاپر،مستر رسلمنیا و یا مستر هال او فیم کردند.
شاون در ادامه میگه من امشب گست هوست نیستم و من فقط به خاطر خودم اینجا هستم.
سپس شان تبلیغ شوء جدید تلویزیونیش رو میکنه که ازکانال OutDoor قرار است پخش بشه.
در همین حین آهنگ سی ام پانک زده میشه و اون به همراه مایکل مگ گالیتی و دیوید اوتانگا قهرمانان تگ تیم به رینگ میاد و میگه امروز مایسون راین با ما نیست چون در طول هفته دچار مصدومیت شد.
پانک در مورد خداحافظی خودش صحبت میکنه و تاپیکد میکنه که بعد از مانی این د بانک کمپانی رو ترک میکنه و میگه:ولی یه فرق بین من و شان هست اونم اینه که شان وقتی از کمپانی رفت تو رسلمنیا به تیکر باخت ولی وقتی من از کمپانی برم سینا رو در مانی ان د بانک شکست دادم و قهرمان دبلیو دبلیویی هستم. و با کمربند دبلیو دبلیویی کمپانی رو ترک میکنم.
شاون میگه یه دلیل بیار که تو با کمربند سینا مانی ان د بانک رو ترک خواهی کرد و پانک در جواب میگه یکی از دلیل های اصلی من برای ترک دبلیو دبلیویی هواداران هستند.
شان میخنده و پانک ادامه میده البته من منکر این نیستم که تو محبوب تر از من هستی و در همین حال شاون با یه حرکت سریع به اوتانگا سویت چن میوزیک میزنه و پانک میگه شان تو الان بزرگترین اشتباه زندگیت رو کردی دو استار درگیر میشن که صدای ایمیل جنرال منیجر میاد.
مایکل کول با صدای بو تماشاچیان به جایگاه میاد تا ایمل جنرال منیجر رو بخونه،جنرال منیجر میگه:حالا وقت این هست که پانک در فاصله سه هفته مونده به مانی این د بانک توانایی های خودش رو ثابت کنه و در ادامه اعلام میشه که پانک در اولین مسابقه شوء امشب حضور خواهد داشت،حالا دوربین به بک استیج میره و بوکر تی رو نشون میده که میخواد به صورت رندوم از بین روستر راء حریف پانک رو مشخص کنه،قرعه به حریف نامعلوم میخوره و سکوت آرنا رو قرا میگیره تا معلوم بشه حریف پانک چه کسی هست.
آهنگ "کین"زده میشه و اون در میان تشویق تماشاچیان به سمت رینگ میاد در همین حال شان یه سوئیت چن میوزیک هم به مک گالیتی میزنه و با خنده برای پانک آرزوی موفقیت میکنه و از رینگ بیرون میره.
C.m. Punk Vs. Kane
کین وارد رینگ میشه و زنگ بازی به صدا در میاد ،دو استار کمی رو یکدیگر کار میکنند و بعد از چند رفت و برگشت پانک از رینگ فرار میکنه و به سمت بک استیج میره حتی بدون اینکه برگرده و عقب رو نگاه کنه داور هم بازی رو با قانون کانت اوت به نفع کین اعلام میکنه.
Winner: Kane
بعد از بازی مسابقه آلبرتو دل ریو و بیگ شو و همینطور مسابقه سینا با آرتروث برای امشب اعلام میشه و میریم به کامرشال.
از کامرشال برمیگردیم و آهنگ سین کارا زده میشه تا او مسابقه دوم رو در شوء ویژه امشب داشته باشه، حریف سین کارا اوان بورن هست،آهنگ بورن زده میشه و بورن به رینگ میاد.
Sin Cara Vs. Evan Bourne
زنگ بازی زده میشه و دو استار نزدیک هم میشن تا رو هم کار کنند،اما مثل اینکه یه چیزی فراموش شده و داور بازی رو متوقف میکنه دوربین به بک استیج میره تا بوکر تی نوع بازی رو معلوم کنه،قرعه به No Count Out میخوره.
با توجه به اینکه هر دو استار های فلایر بودن بازی بسیار زیبایی رو شاهد بودیم ، که در آخر سین کارا موفق به کنر ایر بورن میشه و با یه رول آپ برنده بازی میشه تا هنوز رکورد شکست ناپذیریش در دبلیو دبلیویی پا برجا بمونه.
ٌWinner: Sin Cara
به بک استیج میریم و بوکر تی رو میبینم که میخواد با استفاده ااز دایره مخصوص نوع بازی کوفی و دالف زیگلر رو مشخص کنه.بوکر تی دایره رو میچرخونه و قرعه به انتخاب خود استار ها میوفته و کوفی میگه بازی باید بدون حضور ویکی در رینگ ساید باشه.
میریم به کامرشال.
Dolp Ziggler Vs. Kofi Kingston
آهنگ زیگلر زده میشه و اون به همراه ویکی به سمت رینگ میان که داوران مانع از حضور ویکی میشن دالف اعتراض میکنه ولی بعد مجبور به قبول این مهم میشه و به سمت رینگ میاد.
بعد از دالف کوفی به رینگ میاد و زنگ بازی به صدا در میاد دو استار همدیگه رو قفل میکنن که سریع میریم به کامرشال.
از کامرشال برمیگردیم و دالف کنترل بازی رو در دست داره و کوفی رو در هد لاک قفل کرده کوفی سعی داره به بازی برگرده که یه لگ دراپ از دالف در یافت میکنه و دالف میره برای پین:1...2.. نه کوفی کیک اوت میکنه.دالف به حمله هاش ادامه میده و دو باره یه 2 کانت نسیب دالف میشه حالا کوفی سعی داره با چند تا کیک و پانچ به بازی برگرده که موفق هم است کوفی میره برای ترابل این پرادایس و موفق به زدنش میشه حالا کوفی پین میکنه:1...2...3،بله کوفی در یک بازی نان تایتل موفق به شکست دالف زیگلر میشه.
Winner:Kofi Kingston
بعد از بازی دوربین به سمت بک استیج میره ماریس رو در کنار بوکر تی میبینیم در همین حال دل ریو میاد و به بوکر تی اعتراض میکنه که چرا اون باید دوباره با بیگ شو بازی کنه ماریس هم میگه:من قبول دارم که تو در کپیتال پانیشمنت بیگ شو رو شکست دادی ولی به ناچار باید دوباره باهاش بازی کنی و براش آرزوی موفقیت میکنه بوکر تی دایره رو میچرخونه و نوع بازی دل ریو وبیگ شو "استیـــل کیج"مشخص میشه.
دل ریو جا میخوره و میریم برای کامرشال.
Steel Cage Match: Big Show vs. Alberto Del Rio
از کامرشال برمیگردیم و دل ریو بایک ماشین اسپورت زرد رنگ به سمت رینگ میاد.دل ریو وارد قفس میشه و منتظر بیگ شو هست،آهنگ بیگ شو زده میشه و اون هم وارد قفس میشه،بیگ شو به دل ریو میخنده و زنگ بازی زده میشه دل ریو سریع میخواد از رینگ فرار کنه که بیگ شو مانع میشه و اون رو به کرنر میفرسته چندتا بیگ چاپ رو از بیگ شو میبینیم.
بیگ شو دل ریو رو به سمت دیواره ی قفس پرت میکنه و بعد از اون صورت دل ریو رو دیواره قفس فشار میده.دل ریو با چندتا کیک به سر بیگ شو موفق میشه او رو نقش بر زمین کنه.
دل ریو میره برای پین ولی بیگ شو سریع دل ریو رو به طرفی پرت میکنه اما دل ریو سریع برمیگرده و شروع به کار بر روی پای بیگ شو میکنه بعد از گذشت مدتی بیگ شو رو در سابمیشن قفل میکنه،در همین حال مارک هنری وارد قفس میشه.هواس دل ریو به هنری هست که بیگ شو میره برای چوک اسلم دل ریو کنر میکنه و یه دی دی تی به بیگ شو میزنه و میره برای پین:1...2.. نه بیگ شو کیک اوت میکنه.
دل ریو سعی میکنه از دیواره ی کیج بالا بره و از قفس خارج بشه ولی بیگ شو مانع میشه و اون رو به داخل برمیگردونه دو استار در کرنر با یکدیگر گلاویز هستند که بیگ شو موفق تره و میخواد از روی سکند روپ به دل ریو سوپلکس بزنه و موفق هم هست،حالا هر دو استار روی زمین افتادن.که هنری در قفس رو از جا میکنه و باهاش به سر بیگ شو ضربه میزنه دل ریو از فرصت استفاده میکنه و از قفس خارج میشه.
ٌWinner: Alberto Del Rio
بعد از بازی مارک هنری هنوز به کارش ادامه میده تا ایکه شو رو به سمت دیواره فقس پرتاب میکنه و دیواره قفس میشکنه و شو از قفس به بیرون پرت میشه.مارک هنری میاد بالا سر بیگ شو و میخنده و میریم برای کامرشال.
ازکامرشال برمیگردیم در حالی که بازی زیر برای دیـــ.وا ها مشخص شده
.WWE Divas Title Match: Kelly Kelly vs. Nikki Bella
آهنگ کلی کلی زده میشه و اون به رینگ میاد پرومویی رو از قهرمانی کلی کلی در هفته ی قبل شاهد هستیم که نیکی بلا هم به همراه خواهرش به سمت رینگ میاد،به بک استیج میریم تا بوکرتی نوع این بازی رو معلوم کنه قرعه به سابمیشن مچ میوفته.
زنگ بازی زده میشه و نیکی کنترل بازی رو در دست میگیره و کلی رو در آرم بار قفل میکنه کلی موفق به آزاد شدن میشه و بوستون کرب رو بر روی نیکی قفل میکنه نیکی تپ میده و کلی بازی رو میبره.
Winner: Kelly Kelly
بعد از بازی بری از پشت به کلی حمله میکنه در همین ایو تورس میاد و کلی رو سیو میکنه و بلا ها رو از رینگ بیرون میندازه کلی کمربند رو بالا میگیره و آهنگ کلی زده میشه. و به کامرشال میرم.
از کامرشال برمیگردیم و پرومویی رو از قهرمان تاف ایناف اندی لیواین شاهد هستیم.رئیس اف سی دبلیو "استیو کرین" داستی رودس و چند تن از لجند های دیگه دبلیو دبلیویی در ویدیویی صحبتهایی رو در مورد قهرمان تاف ایناف میکنن.
به بک استیج میریم و بوکر تی رو در کنار ری میبینیم تا نوع تگ تیم مچ امشب مشخص بشه قرعه به توراندو تگ مچ میخوره.
Tornado Match: Rey Mysterio and Alex Riley vs. The Miz and Jack Swagger
هر دو تیم به رینگ میان،بازی قشنگی رو شاهد بودیم در آخر بازی رایلی یه کلوز لاین به د میز میزنه و هر دو از رینگ به بیرون پرتاب میشن.سواگر یه دراپ کیک به ری میزنه و میره برای پین ولی بیش از دو کانت نسیبش نمیشه.سواگر میره برای کارتیج پاور بامب ولی ری کنر میکنه و میره برای 619 سواگر کنر میکنه و آنگل لاک رو بر روی ری قفل میکنه رایلی به رینگ میاد و سواگر رو نقش بر زمین میکنه ری برای بار دوم میره برای 619 و اینبار موفق هست و خودش و رایلی رو برنده ی بازی میکنه.
Winners: Rey Mysterio and Alex Riley
شاهد خوشحالی رایلی و ری درون رینگ هستیم که میریم برای کامرشال و تبلیغاتی از شوء جدید تلویزیونی HBK که قرار است از شبکه Out Door پخش بشه میبینیم.
دوربین به بک استیج میره که آرتروث رو در کنار بوکر تی میبینیم تا نوع بازی مین اونت امشب مشخص بشه،قرعه به "تیبلز مچ"میوفته.و میریم برای کامرشال.
Tables Match: R-Truth vs. John Cena
از کامرشال برمیگردیم و آرتروث به رینگ میاد و شاهد چیده شدن تعدادی میز در کنار رینگ هستیم.موزیک جان سینا زده میشه و سینا هم به رینگ میاد.
زنگ بازی به صدا در میاد و تروث کنترل بازی رو با چند کیک و پانچ در دست میگیره و سینا رو نقش بر زمین میکنه و به کرنر میبره.
سینا با یه سوپلکس به بازی برمیگرده.سینا زا رینگ خارج میشه تا تیبلی رو به داخل رینگ بیاره اما تروث مانع میشه و به سینا حمله میکنه و او رو به داخل رینگ میاره.تروث سینا رو به کرنر میبره و با پاش به گردن سینا فشار میاره سینا کنر میکنه و در یه حرکت سریع میره برای A.A ولی تروث کنر میکنه و سینا رو به بیرون رینگ میندازه،حالا تروث هم از رینگ خارج میشه و یه تیبل رو به داخل رینگ میاره. تروث دوباره بیرون میاد و سینا رو به داخل رینگ میاره حالا تروث قصد داره رو سینا بر روی میز سوپلکس بزنه سینا کنر میکنه و تروث رو به بیرون رینگ میندازه حالا سر تروث رو به پله های آهنی میکوبه و یک تیبل دیگه رو به داخل رینگ میاره.
حالا سینا تروث رو به داخل میاره و میخواد یه A.A بر روی تیبل بهش بزنه که پانک وارد بازی میشه و تروث رو نجات میده و میخواد فرار کنه که سینا مانع میشه و حالا قصد داره یه A.A به پانک بر روی میز بزنه که تروث سریع از پشت به سینا حمله میکنه و سینا رو به میزی که در کرنر رینگ قرار داده شد هل میده و میز میشکنه و تروث برنده بازی میشه.
ٌWinner: R-Thruth
بعد از بازی پانک میکروفون رو میگیره و میره در رمپ میشینه.جالب اینجاست که پانک یه تی شرت از استون کلد بر تن کرده.پانک میگه:قبل از اینکه اینجا رو ترک کنم یه چیز هایی هست که میخوام بگم.
پانک میگه:من از سینا متنفر نیستم.من بیشتر از خیلی از مردمی که در اطرافم میبینم سینا رو دوست دارم.من از این ایده که سینا همیشه میگه من بهترین هستم بدم میاد،من بهترین در جهان هستم.
پانک ادامه میده سینا فقط در یک چیز از من سر تره:"خـــ.ایه مالی وینس مکمن خر!!!!"
سینا تو این کار حتی از هوگان هم بهتره. د راک هم جز این قبیل استار هاست
من بهترین کشتی گیر در این کمپانی هستم حتی از روز اول که وارد این کمپانی شدم.چجوری پاول هیومن در من چیزی رو دید چون من یک اسنان واقعی هستم.براک لنسر هم یه انسان واقعی بود چون اینجا رو ترک کرد.
ولی یه فرقی بین من و براک هست اون هم اینکه من این کمپانی رو با کمربند دبلیو دبلیویی ترک خواهم کرد.
من بهترین سعی و تلاشم رو چه در هنگام کار با میکروفون و چه در هنگام کشتی گرفتن انجام میدم،ولی با تمام اینها حتی یه بار من بر روی پوستر های رسلمنیا یا ویدیو و یا پرومور های آغازین پی پی وی ها نیستم.
حقیقت اینه که د راک در مین اونت رسلمنیا 28 هست ولی این چیزی نیست که من رو ناراحت میکنه.چیزی که الان خیلی من رو ناراحت میکنه یکی از بزرگترین دلایلی هست که من دبلیو دبلیویی رو ترک خواهم کرد.
من دبلیو دبلیویی رو با کمربند اصلیش ترک خواهم کرد و شاید در آینده در اون در لیگ های ژاپن دفاع کنم. پانک وینس رو یه میلیونر مینامه که باید یه بیلیونر میبود اما نیست!دلیلش اینه که اون افراد ناسالمی رو در اطراف خودش جمع کرده مثل John Laurinaitis.
پانک ادامه میده دبلیو دبلیویی میتونه بهتر بشه وقتیکه وینس بمیره! چون بعد از اون کمپانی بدست تریپل اچ و استفانی مکمن خواهد چرخید و من فک کنم اونها بتونن بهتر این کمپانی رو اداره کنند.
آهنگ پانک زده میشه و اون میکروفون رو میندازه و میره.،شوء در همینجا ایر آف میشه.
اتمام شوء