×- تیپیگ ماندی نایت راو به تاریخ : 2011/ 4/ 7 -× ( نامبر وان کانتندر جدید ) اتفاقات بسیار جالب !
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
×- تیپیگ ماندی نایت راو به تاریخ : 2011/ 4/ 7 -× ( به تاریخ 4 جولای 2011 روی ایر خواهد رفت )
wwe champion John Cena Opens Raw
در آغاز شو اعلام میشه که امشب یک تریپل ترت مچ بین آر تروث ری مستریو آلبرتو دل ریو برگزار میشه تا نامبر وان کانتندر جدید برای کمربند دبلیو دبلیو ای معلوم بشههمینطور بازی الکس رایلی در برابر د میز هم تبلیغ میشه
بعد از به نمایش اومدن یک پرومو آهنگ سینا زده میشه و قهرمان دبلیو دبلیو ای به رینگ میاد و به سی ام پانک اشاره میکنه سینا رو برای یک بازی در شیکاگو سر عنوان دبلیو دبلیو ای چلنج کرده سینا میگه : این دقیقا همون دلیلی هست که این تریپل ترت مشخص شده تا نامبر وان کانتندر اصلی رو مشخص بکنه همینطور سینا اضافه میکنه که خوشحال هست از اینکه پانک دیگه در دبلیو دبلیو ای فعالیت نمیکنه
سینا میگه که من خوشحال نیستم از این که باید تصمیم بگیرم و فکر کنم که پانک هر چیزی رو که تو راو قبلی گفته باور داشته و اما میگه که من با پانک موافق نیستم سینا میگه که من ففقط با پانک در حالتی موافق هستم که اون همه ی واقعیت رو بگه سینا میگه من از وینس مکمن جواب میخوام و اون جواب هم همین امشب میخوام
سینا در ادامه میگه که میخواد با پانک سر تایتل دبلیو دبلیو ای تو مانی این د بنک بازی بکنه
kelly kelly and eve torres Vs. the bellas
این بازی با برتری کلی کلی کلی و ایو تورس به پایان رسید زمانی که کیلی کلی یکی از بلا ها رو پین کرد
R Truth Interview
آر تروث وارد رینگ میشه و میگه که اون هفته ی پیش تونست سینا رو در یک تیبل مچ ببره پس الان دلیلی وجود نداره تا نتونه تریپل ترت مچ رو ببره و با سینا در مانی این د بنک بازی نکنه
همینطور آر تروث در مورد یک توطئه چینی هم صحبت میکنه در ادامه تروث با آلبرتو دل ریو برخورد میکنه دل ریو به آر تروث میگه که این سرنوشتش هست که قهرمان دبلیو دبلیو ای بشه
WWE Tag Team Champions Michael McGillicutty and David Otunga vs. vladmir kozlov and santino marella
این بازی با برتری قهرمانان تگ تیم به اتمام رسید در حالیکه مایکل بعد از اجرای یک بک بریکر بر روی مارلا تونست این برد رو برای تیمش بدست بیاره
بعد از اتمام بازی هر چهار استار در رینگ موندن و زک رایدر از رمپ بیرون اومد و گفت : وووووووو وووووووو ووووو و بعد رفت ( منظور واو ریک فلیر هست )
The Miz Interview
اهنگ قهرمان سابق دبلیو دبلیو ای چمپین زده میشه و اون به رینگ میاد میز میکروفون رو میگیره و میگه اون هم باید در بازی نامبر وان کانتندر مچ برای روبرویی با سینا بر سر تایتل حضور داشته باشه د میز میگه که من برای این تو مین اونت امشب نیستم چون با الکس رایلی بازی دارم میز میگه که من خودم الکس رایلی رو به راو آوردم و امشب هم بیرونش میکنم
Jack Swagger vs. slaughter
این بازی با برتری جک سواگر به پایان رسید در حالیکه جک سواگر فینیشر خودش رو اجرا کرد و بازی رو به سود خودش تموم کرد بعد بازی جک سواگر انگل لاک رو روی اسلاتر قفل کرد و اوان بورن از رمپ بیرون اومد تا به اسلاتر کمک بکنه
Alberto Delrio Vs. R Truth Vs. Rey Mysterio
البرتو دل ریو تونست تو این بازی با اجرای آرم بریکر بر روی ری مستریو نامبر وان کانتندر جدید کمربند دبلیو دبلیو ای بشه
WWE United States Champion Dolph Ziggler & Vickie
Guerrero interview
ویکی میگه که امروز تولد ایالات متحده آمریکا هست و قهرمان ایلات متحده یعنی دلف زیگلر ترتیب یه پارتی برای جشن گرفتن رو داده زیگلر میگه که تا زمانی که اون قهرمان هست یونایتد استیس چمپین شیپ فقط یه مشکل داره و اون کوفی هست کوفی هم از رمپ بیرون میاد و میگه که زیگلر بدون کمک ویکی نمیتونه کوفی رو بیت کنه این دو استار با هم درگیر میشن و در پایان ویکی با کیک برخورد میکنه!
Alex Riley Vs. The Miz
این بازی با برتری الکس رایلی به پایان رسید این بازی 15 دقیقه طول کشید و طرفداران اصلا از بازی و نتیجه ی بازی استقبال نکردند هر چند بازی از نظر حرکات بازی بدی نبود!
بعد بازی میز به رایلی حمله میکنه و اون رو به بیرون رینگ میبره و برکید میکوبونه و بعد هم یک کیک به روی میز خبر نگاران به رایلی میزنه میز بسیار عصبانی هست
موزیک سینا زده میشه اما اون به رینگ نمیاد لحظاتی میگزره و موزیک وینس مکمن زده میشه و به رینگ میاد
Mr . mc mahon answering
مکمن یک ری اکشن قابل قبول رو ارائه میده مکمن میگه : که فعالیت سی ام پانک در این کمپانی به حالت تعلیق در میاد مکمن ادامه میده پانک لیاقت تعلیق شدن رو بخاطر اون جیزایی که هفته ی پیش گفته داره و میگه همه ی این ها برای این هست که اتفاقاتی بیوفته تا برای طرفداران قابل قبول باشه
اون در ادامه میگه من واقعا پانک رو اخراج کردم چون من استار های کلاسیک و خوب میخوام و باز تاکید به اخراج پانک میکنه و دلیلش رو هم این میگه که پانک لیاقت اخراج شدن رو داره
اهنگ سینا زده میشه و به رینگ میاد سینا به مکمن میگه من با اخراج پانک مخالف نیستم اما من یک فایتر هستم و تو نیستی چون اگه بودی پانک رو اخراج نمیکردی من الان واقعا میخوام با پانک مسابقه بدم واین یک احساسی هست که یک فایتر داره و تو هیچ وقت درکش نمیکنی
وینس در جواب سینا میگه که من پانک رو واقعا اخراج کردم و اون هیچ شانسی دوبارخ برای حضور در رینگ دبلیو دبلیو ای نداره من نمیتونم این ریسک رو بکنم و به پانک اجازه بدم تا با تو مسابقه بده چون اگه تو ببازی پانک ممکنه این کمربند رو منتقل کنه به یک لیگ و کمپانی دیگه ای
سینا در جواب میگه : وینس تو اگه یه طرفدار بودی اصلا دوست نداشتی تا این شانس رو از دست بدی چون این بازی اگه برگزار بشه ممکنه یکی از کاندیدای بازی سال بشه سینا در ادامه میگه قبول داره که پانک حرف های خوبی رو نزده اما ایا چون اون حرف هایی رو زده که وینس خوشش نمیومده باید اخراج بشه ؟
وینس دوباره بهانه میاره و میگه که مایل به بازگشت پانک نیست سینا از وینس میخواد تا چیزی که مردم میخواند رو بهشون بده بازی سینا در مقابل پانک رو مردم هم همراهیش میکنن
وینس میگه که من از این نگرانم که کمربند رو بیهوده از دست بدیم و از این هم نگرانم که پانک رو بی دلیل بزاریم بره ( یعنی تقاص حرفاشو پس نده ) سینا میگه که اگه تو نگران تایتل هستی من دیگه نمیخوام قهزمان باشم سینا تایتل رو به وینس میده و از رینگ بیرون میره و به سمت رمپ میره
وینس هم به دنبال سینا میره و داخل رمپ سینا رو نگه میداره و روش رو بر میگردونه سینا و وینس فیس تو فیس میشن وین میکروفون رو میگیره و میگه : پانک در مانی این د بنک مسابقه خواهد داد اما اگه پانک بازی رو ببره و با تایتل کمپانی رو ترک کنه مکمن سینا رو برای همیشه از کمپانی اخراج میکنه!
پایان شو...