شیرینی قبولی در دانشگاه (مهم)
سلام بچه ها.
من امروز تو آزمون دانشگاه آزاد در رشته ی مهندسی معدن و اکتشافات قبول شدم.
برای همه ی شما دعا میکنم که همتون در آینده به دانشگاه راه پیدا کنید.
البته امسال آزمایشی هست و کنکور اصلی من سال دیگه هستش و هدفم هم پزشکی هست و دارم دو تا رشته رو با هم میخونم.
حالا بگید چی دوست دارید تا براتون به عنوان جایزه بذارم ؟
RE: شیرینی قبولی در دانشگاه (مهم)
با عرض تبریک.
هدیه مزش به اینه که سورپرایز باشه...نه این که ما انتخاب کنیم...خودت یه چیز خوب بزار.
ممنون.
موفق باشی.
آره اقا تبریک میگم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خواهر من هم قبول شده فیزیک [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حالا خودت یه چیزی جور کن بده دیگه [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تبریک میگم:4:<br> [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آقا تبریک میگم از کدوم سایت نتایج گرفتی من امروز هر چی رفتم توی سایت آزمون دات نت باز نمشود
عزیزم ازمون دات کام خیلی شلوغ بود اون موقع
الان خلوت تره برو حتمی میشه
یکی دیگه هم هست به نام mga.ir این خلوت تره [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وصال جان درست گفتند .
شما میتونید نتایج رو به طور مستقیم از سایت www.azmoon.com دریافت کنید.
اینم زا شیرینی قبولی دانشگاه من:
اقا تبریک میگم مایه افتخار هستین.امیدوارم شاهد موفقیت های بعدی شما نیز باشم.
آقا تبریک منم بپذیرید امیدوارم همیشه خوش و خرم سلامت زیر سایه ی پدر و مادرتون باشید......