- بیل گلدبرگ در شویی جدید, جواب چاوو گررو به شایعات, آخرین وضعیت بیگ شو و هنری و ...
- آخرین وضعیت بیگ شو و مارک هنری
جوی استایل دیروز اعلام کرد که هم بیگ شو و هم مارک هنری بعد از برخوردی که در راء اخیر با هم داشتند به مرکز درمانی منتقل شده بودند.وی گفته : اگر هر دو مصدوم شده باشن، پس دیگه چیزی نمیشه گفت !
ایو تورس به عنوان کاور جدید مجله Muscle & Performance در ماه جولای انتخاب شد.ایو تورس همچنین در این شماره از مجله در مورد رژیم های خاص غذایی، تمرینات مختلف ورزشی، فعالیتهای خارج از کمپانی WWE و دیگر موارد صحبت کرده است.شما می تونید این عکسها رو [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] دریافت کنید.
چاوو گررو اخیرا در پاسخ به شایعات پیرامونش که هر روز گفته می شود با کمپانی خاصی قرارداد امضاء کرده گفت : نه، با هیچکسی من قراردادی یا صحبتی نداشتم.ممکنه که اینجا اونجا من تو شوهایی حضور داشته باشم و کشتی بگیرم.من از جاهای مختلفی پیشنهاد دریافت کردم اما هنوز به صورت رسمی با جایی قرارداد نبستم.
- بیل گلدبرگ در شوی تلوزیونی جدید
بیل گلبردگ اعلام کرد که در حال کار بر روی یک شوی تلوزیونی جدید است. وی چنین گفته است : خبری بزرگ در دنیای تلوزیون ... ! شوی جدید در دست کار هست .جزئیاتی از این شوء بزودی اعلام می شود.