ســـــــــلام.
توضیح نمیخواد دوستانی که بازی رو دیدند فقط دانلود کنند :ی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
ســـــــــلام.
توضیح نمیخواد دوستانی که بازی رو دیدند فقط دانلود کنند :ی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من دان كردم ديدم چيز خاصي كه نگفت . شاهكارش چي بوده؟
کیو جان ، فیلم درام مسی این روزها در فروشگاهای کشور داره فروش میره :ی
از یجا دیگه آپ کن , این پارسا اسپیس دهن مارو سرویس کرد .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط TeZAR [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
=========
نمیتونی با حجم کمتر بزاری؟؟؟
3gp هم رضایت میدیم:دی
دمتون گرم خدايي ... !
اون شب كــــِ بازيو ديدم نمي دونستم حرص بخورم يا بخندم + به همه هم مي گفتم ولي بي مدرك كــــِ حالا كامل شد ... !
ببخشيد اسپم شد ولي چون خيلي ذوق زده شدم , خواستم خيلي تشكر كنم ... !
فقط عزيز بي زحمت مي توني اينو تو يه آپلود سنتر ديگه هم آپ كني چون قابليت resume نداره و خيلي سرعتش كنده " تو يه قسمت دانلود مي شه و با توجه به حجمش , زمانه زيادي مي بره اگر با يه قسمت دانلود شه ... ! "
يا علي ... !
ممــــــــــــــنووون ... !
__________________________________________________ ___نقل قول:
نوشته اصلی توسط 30NA HARDY [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لینک درخواستی 30NA HARDY
__________________________________________________ ___
=============