پپ گواردیولا : رئال از ما بهتر بود و همچنان بهتر هم هست .
سلام .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پپ گواردیولا سرمربی تیم بزرگ بارسلونا در سخنان جدیدش اظهار داشت که رقیب تیمش در سوپـــــ.ـــر کاپ یعنی رئال مادرید بازی بهتری از بارسلونا را ارائه میدهد .
او در این مورد گفت : " در بازی اول رئال خیلی از ما بهتر بازی کرد و بازی در دستش بود . ما هم در این 3 روز خیلی روی خودمون کار کردیم و پیشرفت های زیادی داریم . اما باز هم من اعتقاد دارم که رئال از ما بهتر هست و در بازی برگشت بهتر از ما بازی میکند . "
" این سخنان تنها احساساتی هست که من دارم . همه میدونن که هر بازی داستان خاص خودش رو داره . اگه بازی برگشت 2 هفته بعد بود داستان فرق میکرد اما بازی 3 روز بعد هست و این کار رو سخت میکنه . ما باید خیلی بهتر از بازی خود توی برنابئو بازی کنیم تا برنده کاپ بشیم . "
او همچنین در مورد احتمال حظور سسک فابرگاس در بازی مقابل رئال مادرید گفت : " ما باید تا فردا صبر کنیم و ببینیم چی میشه . اون تمرینات خوبی رو با ما داشته . تمرینات انفرادی و تیمی خوبی رو داشته . . اون 100 درصد در لیست بازی هست اما باید ببینم میتونه 90 دقیقه و بازی کنه یا نه . "
بازی برگشت این 2 تیم بزرگ اسپانیایی بامداد 5 شنبه ساعت 1:30 به وقت تهران برگزار میشود .
×××
مخلص ...