×- خبر فوری : کمپانی tna مت هاردی رو اخراج کرد -×
×- خبر فوری : کمپانی tna مت هاردی رو اخراج کرد -×
با توجه به دستگیری مت هاردی در شنبه شب به دلیل رانندگی در حالت مـ.سـتـی مت هاردی با توجه به بندی که در قرار دادش با کمپانی تی ان ای داشت از این کمپانی اخراج شد
یکی از سخن گویان کمپانی تی ان ای که نخواست اسمش فاش شود گفت : کمپانی تی ان ای امروز استار ایمپکت رسلینگ مت هاردی رو از روستر خودش اخراج کرد البته هاردی قبل از این اتفاق هم در محرومیت به سر میبرد
با توجه به منبع هایی از بک استیج تی ان ای کمپانی تی ان ای تصمیم داشت تا مت و جف رو در ماه اکتبر به رینگ و تلویزیون برگردونه البته در حال حاضر وضیعت جف در کمپانی تی ان ای هیچ تغییری نسبت به قبل نداشته
هاردی در جنئوری قبلی در تی ان ای حضور یافت بعد از اخراج از کمپانی دبلیو دبلیو ای در اکتبر 2010 ( که ماجرا های خاص خودش رو داشت که لازم ندیدم بنویسم چون حتما همه ی دوستان میدونند ) که هاردی در طول برگزاری تور اروپای دبلیو دبلیو ای از اسمک دان و دبلیو دبلیو ای کنار کشید و بیرون اومد
مت هاردی هفته ی پیش در تو.ییتر حضور یافت و نوشت که دیگه نمیخواد کشتی بگیره و میخواد کشتی رو به طور کامل از زندگی خودش حذف کنه و زندگی جدیدی رو برای خودش درست کنه جملات دقیق او در تو.ییتر اینگونه بود : حالا دیگه نوبت من هست تا با خوشحالی زندگی کنم و به سلامتی و خوشحالی که تو زندگی عادیم داشتم برگردم من نیاز به یک مکان زیبا دارم تا بتونم توش خوشحال باشم شاید مسافرتی داشته باشم !
×- کمپانی tna اخراج مت هاردی رو تایید کرد + حمله شین هلمز به تی ام زد ( tmz ) -×
×- کمپانی tna اخراج مت هاردی رو تایید کرد -×
کمپانی تی ان ای در روز شنبه رسما در سایت رسمی خود اعلام کرد که مت هاردی از این کمپانی اخراج شده هست و نام او رو از بین روستر خودش و صفحه ی او رو از سایت رسمیش حذف کرد
یکی از منبع های خبری اعلام کرد که رئیس کمپانی تی ان ای دیکسی کارتر تصمیم گرفت تا قرار داد هاردی رو فسخ کنه با توجه به دستگری اون در همون روز در ایالت کارولینای شمالی که به خاطر رانندگی در حالت مـ.سـ.تی دستگیر شد !
===================
×- حمله شین هلمز به تی ام زد ( tmz ) -×
شین هلمز هم در تو.ییتر حرف های مختلفی رو زد و از دوستش مت هاردی دفاع کرد و به شدت از تی ام زد که اتفاقات مبنی بر دستگیری مت هاردی رو پوشش میداد انتقاد کرد شین هلمز با یوزر های دیگه ای که با حرف اون در مورد هاردی موافق بودن هماهنگ کرد و به شدت از تی ام زد در شبکه های اجتماعی انتقاد کرد
اونا در این مورد گفتند : تی ام زد یک سایتی هست که اشتباهات و کارایی رو که هر انسانی ممکنه بکنه رو بیخودی بزرگ میکنه
رب اسکای دو.سـ.ت دختر هاردی هم از تمام پشتیبانی هایی که از هاردی شد تشکر کرد و قول داد که همه چی به زودی درست خواهد شد
=================