آخرین خبرها از گلدبرگ(اختصاصی برای این انجمن)
گلدبرگ در آخرین صحبتهاش بمجله رسلینگ تاون حرفهایی کوتاه زده که در زیر می خوانید :
برای مدت کوتاهی با خانواده ام به ژاپن رفتم و در اونجا در کنار تفریح به مسابات کچ ادامه دادم ..... فعلا قصد بازگشت به WWE رو ندارم چون من میخواستم سال گذشته بگردم اما وینس به من گفت که نیازی به تو فعلا نداریم و میتونی فعلا استراحت کنی اما جالب هست بدونید بعد از مرگ بنوا وینس به من پیغام داد که به تو برای حضور در ای سی دبلیو و کمپانی نیاز داریم..... از کمپانی TNA در این یکساله دائما پیشنهاد همکاری داشتم اما دوست ندارم با رفتن به TNA غرور طرفداران WWE رو بشکونم چون این دو کمپانی دورقیب بسیار سرسخت هستند و من روزهای خوبم رو در WCW و WWE گذروندم و مدیون دوست دارانم هستم...... ولی اگر روزی احساس کنم که احتیاج به حضور در مسابقات دارم حتما برمیگردم به کچ حتی اگر تی ان ای باشه ...... من کچ رو عاشقانه دوست دارم و به خاطر پول بازی نمیکنم و نیازی به پول ندارم ..... فعلا میخوام استراحت کنم و با پسر کوچیکم به گردش و تفریح برم ..... من قصد داشتم که با همکاری دوستان خوبم در اسپایک تی وی این دو کمپانی رو با هم تلفیق کنم که هر دو طرف راضی نبودند و این طرح لغو شد ......
مطلبی دیگر از مجله ای که لینکی نیست .....
قابل توجه همه کپی بازها.......
©متن فوق کپي رايت شده توسط : WWW.IRANWWE.NET:.
برداشت مطالب فقط با اجازه کتبي مدیرکل سایت و ذکر منبع امکان پذير است .
RE: آخرین خبرها از گلدبرگ(اختصاصی برای این انجمن)
مرسی از خبر.گلدبرگ برگرده چی میشه واقعا...
خدا کنه گلدبرگ برگرده؟
راستی داوود جان تو یه خبر گفته بودی که مک مهن می خواد راک و براک رو برگردونه...
آیا این اتفاق می افته؟
در حال حاضر نه چون براک رو خود مک من نخواست از لحاظ مالی و راک هم از بازگشتن پشیمونه
داوود جان ممنون
به نظر من گلدبرگ حالا حالا ها برنمیگرده
اینطور که معلوم گلدبرگ هم زیاد با مک من بد نیست و هر لحظه امکان داره برگرده
به امید آن روز
ممنون گلدبرگ برگرده خیلی خوب میشه با اینکه پیر شده
خدا کنه برگرده و بیاد اسمکدان چه کلی می شه وای وای
سرکمربند سنگین وزن می شه آندر گلدبرگ خلی باتیستا تریپل واقعا توپ می شه می شه یه چیزی نزدیکهای wwf خودمون که خیلی حال می داد.عین قدیما
بعید میدونم
اخرشم میره tna
این خط اینم نشون