» نتایج کامل ماندی نایت راء | 19 سپتامبر 2011 ( حضور هیو جکمن )
سلام
- رویداد : ماندی نایت راء
- تاریخ : 19 سپتامبر 2011
-==================-
آغاز شوء با سی ام پانک
شوء با موزیک سی ام پانک شروع میشه و اون وارد رینگ میشه. پانک خیلی بووو میشه و ادعا میکنه که هرگز رفتاری که اینجا با من میشه هیچ جا دیگه نشده.پانک از مسابقه ی شب گذشتش میگه و میگه من تو یه جنگ بودم و غرورم آسیب دید، البته شاید من اشتباه کنم.پانک میگه آر تروث و د میز درست میگن، توئطه در WWE وجود داره ، میگه من مثل میز و تروث شاکی نیستم اما .... حالا موزیک تریپل اچ زده میشه.
تریپل اچ با کت و شلوار وارد رینگ میشه.پانک میگه من حرفامو تموم نکردم که اومدی.تریپل اچ میگه شب گذشته من تو رو شکست دادم و همچنان COO کمپانی هستم.میگه سینا دیشب تاریخ ساز شد ولی دل ریو مستحق ریمچ هست و همینطور تو هم مستحق ریمچ هستی.میگه دو هفته دیگه پی پی وی هل این ا سل هست و بدین ترتیب یک تریپل ترت مچ برای WWE تایتل بین شما 3 نفر برگزار خواهد شد.
تریپل میگه هر اتفاقی دیشب افتاد به من هیچ ربطی نداشت و میگه من مشکلی ندارم و میتونم جنگ رو ادامه بدم.بعد کت و کراواتش رو درمیاره ولی پانک میگه نمیخوام دوباره شروع کنم اما میخوام تمومش کنم.میگه غرور من دیشب آسیب دید، چون یکی داره با هر دوی ما بازی میکنه.پانک میگه این توئطه ی کسی هست که به مراتب بالاتر از تریپل اچ پست داره.
آقای John Lauranitis وارد آرنا میشه و میاد میگه قبول داره توئطه وجود داره اما تریپل نباید گول حرفای پانک رو بخوره، چون اون از تریپل باخته و الان ناراحته که نمیتونی ببرت.پانک میگه من فکر کنم آقای John Lauranitis میخواد COO بشه و واسه همین آر تروث و میز رو به رینگ فرستاد.John Lauranitis این مسئله رو رد میکنه و میگه نمیخوام COO نمیخوام و میگه پانک نمیتونه به من بی احترامی کنه.
تریپل یادآوری میکنه که John Lauranitis برای اون کار میکرده و میگه مطمئن نیستم چنین اتفاقی داره میوفته اما میخوام تا آخرش برم.John Lauranitis برای پانک بهترین آرزوها رو میکنه و اخراجش میکنه اما تریپل میگه اون اخراج نیست ولی من تا آخر شوء امشب چند نفر رو اخراج میکنم !
جیم راس اعلام میکنه اون امشب مصاحبه ای رو با مارک هنری خواهد داشت.بازی بعدی مسابقه مسابقه 4 به 4 تیمی هست.
-==================-
مسابقه اول
Air Boom, Sheamus and Justin Gabriel vs. Wade Barrett, Christian, David Otunga and Michael Mcguillicutty
اون برن در بیشتر مسابقه بهتر کار میکرد و تو چشم بود تا اینکه اون یه هات تگ با شیمس کرد و شیمس اوتانگو رو زد.همه به رینگ وارد شدن تا اینکه در آخر شیمس یه بایسیکل کیک به اوتانگو زد.در انتها سلتیک کراس رو به اوتانگو زد و پین فالش کرد.
-==================-
بک استیج
در بک استیج تریپل اچ با داور صحبت میکنه.داور بهش میگه من بابت امنیتم نگرانم.تریپل بهش میگه هر وقت آر تروث و میز رو دیدی بگو بیان پیش من.داور میره و دل ریو میاد و میگه ناراحتم از اینکه باید با دو نفر دیگه تو قفس بازی کنم.دل ریو میگه دعا میکنم مستر مکمن برگرده ولی تریپل اچ میگه واسه خودت دعا کن که وسط هل این ا سل باید گرفتار بشی. میریم به کامرشال ...
از کامرشال برمیگردیم.آنوسر دل ریو میاد و شروع به معرفی دل ریو میکنه.دل ریو با ماشینش میاد.بعدش نوبت موریسن میشه که اونم میاد و بازی بعدی شروع میشه.
-==================-
مسابقه دوم
John Morrison vs. Alberto Del Rio
بازی کوتاهی بود.دل ریو در عرض چند دقیقه جان موریسن رو در مقابل کراس آرم بریکر وادار به تسلیم و تپ اوت کرد.
-==================-
حضور هیو جکمن در ماندی نایت راء
حضور هیو جکمن قسمت بعدی هست.
از کامرشال برمیگردیم و هیو جکمن به هواداران معرفی میشه.هیو جکمن میاد و برای هواداران دست تکون میده و میره داخل رینگ.میکروفن رو برمیداره و خیلی خوب تشویق میشه.جکمن میگه میزبانی راء برای اون خیلی راحت تر از میزبانی مراسم اسکار هست.اون ویدئوی فیلم جدیدش رو نشون میده که در همین حال ویکی گررو تو کارش دخالت میکنه و با دالف زیگلر وارد رینگ میشه.
ویکی گررو آقای هیو جکمن رو تحت تاثیر بازی خودش قرار میده و میگه اون یکی از هوادارای بزرگ اونه و میگه یکی از سکـ.سی ترین مردهایی هست که تو دنیا وجود داره.ویکی بهش میگه تو هم مطمئنی که من یکی از جذاب ترین دیـ.واها هستم و جکمن اعتراف میکنه تو فقط یه دیـ.وا هستی.
ویکی از زیگلر میخواد از برد دیشبش بگه و آقای جکمن میسون رایان رو دعوت میکنه.رایان میاد و میگه جکمن تو فیلما روبات ها رو پرورش مید ولی حالا یدونه واقعیش رو داره پرورش میده.بحث به مسابقات کلیولند میرسه و ویکی گررو ادعا میکنه اونا میبازن و هیو جکمن میگه من عاشق بازنده ها هستم و الانم تو بک استیج دنبال یه نفر میگشتم تا بیاد زیگلر رو بزنه.
شوء ادامه پیدا میکنه تا جایی که هواداران زک رایدر رو میخوان و جکمن نشونی از رایدر در بین تماشاگرا میبینه و میره اونو برمیداره و به تماشاگران نشون میده و بعدش با همون نشون به سمت بک استیج برمیگرده. یکی از بهترین گست هاست هایی بود که تا الان تو WWE اومده بود. قسمت خوبی بود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-==================-
بک استیج
در بک استیج د میز و آر تروث رو می بینیم که دارن به سمت آرنا میان.آقای John Lauranitis اونا رو می بینه و میگه تریپل اچ میخواد اونا رو ببینه و ازشون عذرخواهی میکنه و میره.میریم به کامرشال ...
از کامرشال برمیگردیم و دشمنی سین کارا مقابل سین کارا رو در اسمکدان می بینیم.
-==================-
سین کارا مقابل سین کارا
موزیک سین کارا زده میشه و اون وارد رینگ میشه.جری لاور میگه احتمالا سین کارای واقعی هست.بعدش کودی رودز وارد رینگ میشه.اما موزیک سین کاراری دیگه زده میشه و اونم میاد.
سین کارای دومی کمی منفی به نظر میرسه.کودی رودز رینگ رو ترک میکنه و هر دو سین کارا به هم زل زدن و ادعا میکنن خودشون واقعی هستن.در نهایت این هانیکو هست که به سین کارا حمله میکنه ولی در انتها میستیکو ( سین کارای اصلی ) موفق عمل میکنه و سین کارا قلابی رو بیرون میکنه.تماشاگران مونده بودن چطور واکنش نشون بدن و گیج شده بودن !
-==================-
تریپل اچ و جریمه میز و آر تروث
در بک استیج تریپل اچ یه قهوه دستشه و د میز و آر تروث رو ملاقات میکنه.میز بابت اتفاقت دیشب عذرخواهی میکنه و میگه نباید چنین کاری میکردم.تروث هم همینا رو میگه و همه رو گردن لیتل جیمی میندازه و در نهایت میگه دیگه چنینی اتفاقاتی نخواهد افتاد.
تریپل اچ قبول میکنه و میگه هر کدوم 250,000 دلار جریمه شدید و میگه برید.اما دوباره جلوشون رو میگیره و میگه امشب شما به مصاف تیم سینا و پانک خواهید رفت.
مصاحبه ی جیم راس و مارک هنری بعدی خواهد بود.
های لایتهایی از بازی هنری و اورتن در نایت آف چمپیون می بینیم.
-==================-
مصاحبه ی جیم راس با مارک هنری ، حمله هنری به آنوسرها
در ادامه شوء می بینیم که تدی لانگ داره برمیگرده و جیم راس در رینگ قرار داره.جیم راس میگه تدی لانگ بهش گفته رندی اورتن درخواست ریمچش با هنری رو کرده و این بازی در هل این ا سل برگزار میشه.بعدش مارک هنری رو دعوت میکنه و بهش تبریک میگه.هنری میگه هرگز تو هل این ا سل نبودم ولی دیشب اورتن رو خیلی بد زدم و همین کارو تو هل این ا سل هم انجام میدم.
هنری میگه هیچ کسی نمیتونه تایتل رو ازش بگیره.هنری بعدش میگه هرگز جیم راس و بقیه مردم که بهش بی احترامی میکردن رو فراموش نمیکنه و میخواد همه ازش عذرخواهی کنن.
میگه تو بودی که از مکمن میخواستی منو اخراج کنن.میگه دوباره عذرخواهی کن.جیم راس میگه اینطور نیست و عذرخواهی میکنه ولی هنری میگه از a$s kissers ( مایه خالان ) متنفرم . بعدش هنری کراوات جیم راس رو میگیره و زمینش میزنه.جری لاور میاد و میخواد میانجیگری کنه ولی هنری اونم میگیره و زمین میزنه.
هنری و لاور درگیر میشن که هنری بهش فینیشر میزنه و بعدش میاره داخل رینگ و در کرنر بهش حمله میکنه. در ادامه میره آنوس تیبل رو تنظیم میکنه و روش به جری لاور فینیشرش رو میزنه.
فکر کنم اولین بار بود که کسی جری لاور رو روی آنوس تیبل کوبیده بود. در آخر هنری کمربندش رو برمیداره و به بک استیج برمیگرده.همه میرن سمت جری لاور تا به وضعش رسیدگی کنن. قسمت فوق العاده ای بود و WWE همچنان از مارک هنری داره حمایت میکنه و ازش یه غول ساخته !
جاش متیوز به مایکل کول می پیونده و موزیک کلی کلی زده میشه و اون به همراه ایو تورس به رینگ میاد.
-==================-
مسابقه سوم
Kelly Kelly and Eve vs. Beth Phoenix and Natalya
بث فینیکس و ناتالیت بهتر کار میکردند اما در نهایت این ایو تورس بود که ناتالیا رو رول آپ کرد و موفق شد یک برد برای تیمش بدست بیاره.فیس ها بازی رو بردند.
-==================-
بک استیج با هیو جکمن
در بک استیج هیو جکمن با زک رایدر صحبت میکنه و میگه تو توسری خور نیستی.جکمن بهش میگه تو کاملی و آمده شو برو تو رینگ. از کامرشال برمیگردیم و اونها یه پرومو از Real Steel پخش میکنن. دالف زیگلر در رینگ قرار داره و حالا زک رایدر با هیو جکمن وارد رینگ میشه.
-==================-
مسابقه چهارم
Zack Ryder vs. Dolph Ziggler
مسابقه کوتاهی بود. در صحنه ای از بازی ویکی گررو یه سیلی تو گوش رایدر زد و بعدش به بک استیج رفت.در ادامه در لحظه ای از بازی هیو جکمن وارد رینگ شد و یه پانچ به زیگلر زد و اجازه داد تا رایدر فینیشرش رو به زیگلر بزنه.رایدر موفق شد بازی رو ببره و در انتها با هیو جکمن جشن گرفت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-==================-
بک استیج با سینا و سی ام پانک
از بک استیج برمیگردیم و ویدئویی از جک سوئگر پخش میشه. ویکی گررو نشون داده میشه و جک سوئگر بهش نزدیک میشه.سوئگر میگه در مورد قرارداد صحبت میکنه و ویکی هم میگه بدش نمیاد همیشه با اون باشه و بعدش با هم دوتایی میرن.زیگلر این صحنه رو می بینه و خوشحال به نظر نمیاد.
جان سینا و سی ام پانک در بک استیج هستند و سینا بهش میگه منو تو خیلی شبیه هم فکر می کنیم و با جنجالهای زیادی مسابقات تاریخی رو رقم زدیم.سینا میگه میتونیم دوباره در هل این ا سل تاریخ ساز بشیم.اما پانک میگه میتونی به عنوان اولین قهرمان تاریخ WWE اخراج بشی و از این لحظا تاریخ ساز بشی.
یه ویدئو از پی پی وی هل این ا سل و کلیپ هایی از این رویداد پخش میشه. زمان مین اونت هست. میز و تروث با موزیک " یو سـ.اک " وارد رینگ میشن. از کامرشال برمیگردیم و پانک نفر بعدی هست و در انتها سینا وارد رینگ میشه.
-==================-
مین اونت
John Cena and CM Punk vs. The Miz and R-Truth
میز بازی رو شروع میکنه و به داور مسابقه دست میده و میگه متاسفم.میز و آر تروث بهتر کار میکنند. هیل ها روی سینا کار میکردند و سینا کاری از پیش نمیبرد تا اینکه با پانک یه هات تگ کرد.پانک وارد رینگ شد و همه رو زد.در انتها با یه GTS به میز موفق شد بازی روبه نفع تیم خودش به پایان برسونه.
بعد از بازی سینا و پانک جشن گرفت بودند ولی ناگهان موزیک تریپل اچ زده شد. تریپل اومد و گفت میز و آر تروث اخراجید ! د میز و آر تروث بعد از شنیدن این خبر به سمت استارانی که در بک استیج داشتن از مانیتور شوء رو میدیدن حمله کردند.
تریپل سمت اونا رفت ولی بدست اونا زمین خورد.اما راسترهای دیگه اومدن و به تریپل اچ کمک کردند و د میز و آر تروث رو به بیرون آرنا هدایت کردند. شوء راء در همین حال به اتمام میرسه .
-==================-
با تشکر
فعلا ..