برنامه بازی ها , نتایج , مصاحبه , روزنامه , کل کل و .... لیگ قهرمانان بروبکس !!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قبل از شروع مراسم قرعه کشی مرحله اول انجام میشه که به این ترتیب هست ::
Liverpool Vs Arsenal
Juventus Vs Chelsea
Inter Milan Vs Real Madrid
Manchester United Vs Bayern Munche
Barcelona Vs Manchester City
Rome Vs AC Millan
×××
در ها باز میشود .... یک جام که توسط پارچه پوشانده شده است در میان جمعیت هست . همه ی مربیان و کاپیتان ها در میان جمعین هستند . مدیرعاملان هم در جایگا ویژه . در سکو 2 مرد بزرگ IWe یعنی سرمربی تیم ملی Iwe هامون و کاپیتان این تیم یعنی حامد ابیری حظور دارند . این 2 به کنار جام میروند و پارچه را از اروی جام برمیدارند ::
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
همه سرپا وایمیسن و تشویق میکنند الا سرمربی تیم منچستر یونایتد ساسان !! اون خیلی سنگین نشسته و فقط داره به جام نیگاه میکنه . دوربین شروین رو نشون میده . کسی که با بمب خبری خود همه رو شگفت زده کرد و ساسی رو از یووه به منچستر آورد .
و اما حالا نوبت عرفان مدیر برگزاری لیگ هست که پشت میکروفون میره ::
با سلام خدمت تمام حظاران . اینجا همه جمع شدیم تا اولین دوره قهرمانان بروبکس رو راه بندازیم . جامی که امیدوارم در کنار ک Fair Play بترکونه . این روز ها صحبت زیاد هست من هم همینجا از سرمربی تیمی که خیلی ها اون رو مدعی شماره 1 میدونن خواهش میکنم که به جایگاه بیاد و صحبت بکنه . آقایون و خانم ها . امیر آسوم سرمربی تیم بارسلونا ...
باز همه می ایستند و او را تشویق میکنند الا 2 نفر . نفر اول بار هم ساسان هست که سرش رو بالا گرفته و انگار نه انگار نفر دوم هم سرمربی تیم رئال یعنی حسن هست که داره نیشخند میزنه . دوربین امیر JBL هم یه لحظه نشون میده ...
حالا امیر پشت میکرفون هست و شروع به صحبت میکنه ::
تیم من بهترین تیم جهان هست ... بهترین بازیکن جهان در اختیار من هست .... محض اطلاع بگم منظورم پیکه بود نه مسی ... من می دونم الان سرمربی منچستر سیتی داره به بازیکن هاش یاد می ده کلوزلاین بزنند جای فوتبال ... این راه فایده نداره برای ما ... چون فقط تیم ذخیره من می ارزه به کل تیمت !! بروبکس چمپین آماده باش که اومدیم !!
در همین لحظه دوربین روی ش***ا و پیکه زوم میکنه که دارن لبــــ بازی میکنن و توجهی به امیر ندارن . امیر هم ناراحت میشه و استیج رو رها میکنه .
دوباره عرفان میاد و میگه :: و حالا نویت بزرگ مرد لیگ تاریخ IWe ... مردی که همیشه مدعی بوده . آقایان و خانوم ها این شما و این هم ساسان سرمربی تیم منچستر یونایتد ...
کل سالون به وجد میاد و همه تشویق میکنند ساسان رو جزء 1 نفر و اون هم کسی نیست جزء حسین . البته اون بلند شده اما دست نمیزنه .
ساسان با ابهت پشت میک میره و شروع به صحبت میکنه ::
والا تیم روحیه خوبی داره درسته بازیکنان خوبی در این فصل از دست دادمیو بازنشست شدن ولی این فصل خرید های جدیدی داشتیم که تیمو قوی خواهند کرد . شما شیطان بازی را در بازی های ما مشاهده میکنین کاپیتان تیم ما ویدیچ ( دوربین ها نمانیا ویدیچ را نشان میدهند ) روحیه خوبی به تیم منتقل میکنه . من هم امیدورام تیمم مثل هر سال پرافتخارترین تیم منطقه باشه . در مورد تیم حریف هم بگم بایر مونیخ ؟ چی ؟ ایناین تیم محلات هست یا یک تیم حرفه ای ؟ ( حاظرین در سالن میخندند الا احسان سرمربی تیم بایر مونیخ ) به هر جال ما برای هر تیم احترام قائلیم . البته این بازی بیشتر برای ما جنبه تمرینی داره چون حریف حریف تمرینی هست و این برای شروع کار و برای تیم من خوب هست ....
ساسی میک رو ترک میکنه و مراسم به پایان میرسه .
در راه خروج خبرنگاران به سمت حسین میرن و سوال میکنن :: چرا وقتی ساسان پشت میک رفت شما اونو تشویق نکردید ؟
حسین :: دلیلی نداشت .. مگه کاری کرده بود ؟ من فقط زمانی اونو تشویق میکنم که قهرمان بشه یا تیم من رو شکست بده . همین . پشت میک رفتن هنر نیست . من فقط به احترام اون و تیمش سرپا وایسادم . الان هم میرم که به تیم برسم ....
××××
بروبگس میتونید کل کل رو شروع کنید ... صحبتی هم در مورد تیمتون داشتید تو همین تاپیک بگید . فردا شب اولین بازی برگزار میشه . منتظر باشید .