مین ایونت نو مرسی 2007(اختصاصی)
بازی لست من استندینگ سر کمربند دبلیودبلیو ای در نومرسی بین سینا و رندی مین ایونت هست......
ضمنن آندرتیکر رسما اعلام کرده که در پی پی وی های آینده برای کمربند سنگین وزن بازی خواهد کرد....منابع خبری اعلام کردند که کمپانی عکس او رو با کمربند سنگین وزن از اکنون آماده کرده البته این مهم تا 2-3 پی پی وی آینده رخ نمیده....چون باتیستا تازه کمربند گرفته.....ضمنن احتمالا بازی این کمربند 4 نفره میشه.......
RE: مین ایونت نو مرسی 2007(اختصاصی)
ممنون داوود جان اين وينس احمق بايد بازي رو بين تريپل اچ و سينا ميذاشت.
واقعا خیلی بهتره آندر بره کمربند رو از سینا بگیره یه بازی میشه که همه عاشقش خواهند شد ولی حیف که میخواد با باتیستا بازی کنه
محسن جون این عمو به تو چه بدی کرده باهاش بدی؟(شوخی کردم)
ولی فکر نکنم باتیستا به همین راحتی کمربندو به آندر بده....
آندر اگه با جان باشه حالش بیشتره یا triple thared بین رندی و عمو و تیکر
بعد عمو همرو بزنه بترکونه
به نظر من کمربند فقط به رنگ تریپل اچ و باتیستا میاد
در ضمن من در یه سایت خارجی خوندم که مکمن در اینده قصد داره کمربنده سنگین وزن رو به کین بده دیگه راست و دروغش دست این مکمن هستش
به به حسین آقای گل کجایی داداش ... خوش آمدی به انجمن خودت ... کاملا درسته خبرش رو هم گذاشتم خود مکمن گفته به کین کمربند میده ......
ممنون واقعا بازی 4 نفره کمربند سنگین وزن زیبا میشه و سینا هم فکر کنم میبازه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mrk
ممنون داوود جان اين وينس احمق بايد بازي رو بين تريپل اچ و سينا ميذاشت.
منم طرفدار شماره یکه تریپل و ادج هستم.خیالت جمع صاحاب جدید اون کمربند به حقش میرسه.تو نومرسی هم رندی میبازه و بعد تریپل میاد تو ماجرا و احتمالا" یه بازیه سه نفره بینشون تشکیل میشه و بقیشم که خودتون میدونید
یه مسابقه Tag Team هم اگه بین Cena & UnderTaker Vs Triple H & Randy Orton برگزار می شد هم خیلی هیجان آوار بود...
البته می دونم که رندی با تریپل اچ الان مشکل داره....
میبینم که برگشت اندرتیکر یه شور و حال دیگه به مسابقات اتی داده
خوشم میاد که تیکر از همین الان بره whc خط و نشون کشیده