لیونل مسی : رئال مادرید امسال فوق العاده هست .
سلام .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
× لیونل مسی ! ×
لیونل مسی ستاره آرژانتینی تیم بارسلونا در سخنانی جدید اعلام کرد که رقیب باشگاه بارسلونا یعنی رئال مادرید اکنون در بهترین شرایط خود هست و امسال تبدیل به یک تیم فوق العاده شده است .
او اعتقاد دارد که برنامه ریزی موفق ان ها در تابستان باعث شده که این تیم در بهترین شرایط خودش باشه و بتونه طبق همون برنامه ریزی تبدیل به یک تیم واقعی بشه که فقط پیروزی میخواهند .
" رئال مادرید امسال در تابستان خیلی خوب برنامه ریزی کردند و الان تبدیل به یک تیم فوق العاده شدند . اون ها قصد داشتند که از پارسال بهتر شوند و الان به همان هدف هم رسیدند . اون ها از پارسال خیلی بهتر هستند . "
" اون ها از ماه آگوست یک پیشرفت عالی رو داشتند و تبدیل به یک تیم واقعا قوی و شکست ناپذیر شدند . "
اما مسی در ادامه اظهار داشت که تیم خودش یعنی بارسا هم پیشرفت هایی نسبت به قبل داشته .
" در عین حال تیم ما یعنی بارسلونا هم خیلی خوب پیشرفت کرده و تواسنته به یک تیم قوی تر تبدیل بشه . "
تیم بارسا اکنون در حال آماده سازی برای بازی در مقابل اتلتیکو بیلبائو در روز یکشنبه و در چارچوب رقابت های لالیگا هست .
×××
نظر شخصی : با قسمت اول صحبت های مسی موافق هستم . رئال الان خیلی خیلی خوب شده و به نظر من حریف نداره . اما قسمت دوم حرفش به نظر من چندان درست نیست . به دور از تعصب شما نگاه کنید بارسا قبلا انقدر مصدوم میداد ؟ در مقابل دفاع های چند لایه کم میوورد ؟ اما الان یه تیم یه دفاع چند لایه جلوی بارسا بزاره کار بارسا سخت میشه . در کل میشه گفت امسال هم لالیگا و هم لیگ قهرمان خیای حساس و غیر قابل پیش بینی شده .