× فوق ویژه × بهترین هیکل ها میان کچ کار های تاریخ ^
سلام . [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در این تاپیک بهترینهیکل های کشتی گیران در تاریخ را میبینیم . امیدوارم به مذاق شما خوش بیاد .
××
- Drew McIntyre
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یکی از کشتی گرانی که هیکل بسیار زیبا و به قول معروف Hot دارد . هیکلی تمیز و پر از عضله . اما سوال اینجاست چرا WWE اصلا به او دیگه بها نمیده . اون اگه مثل قبل میدون دستش بیاد میتونه یک کشتی گیر و یک قهرمان موفق باشد .
×××
- Chris Masters
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یکی از پر عضله ترین هیکل ها در تاریخ WWE . کریس هیچ چیز هم اگه نداشت اما هیکل بسیار خوب و تو پری داشت که خوراک کشتی گران اصیل هست . او انقدر غول بود که باعث میشد وقتی به کسی فن ضعیف فول نلسون رو میزد همه فکرک نن طرف داره به فــ.ــاک میره !!
×××
- Ahmed Johnson
یک غول سیاه پوست . این فرد عضله روی عضله داشت و واقعا غول بود . کل بدن این آقای جانسون از عضله تشکیل شده بود انقدر هم زیاد بود که فیگور میگرفت بدنش به خاطر عضله های زیاد صاف میشد !!! او والقعا یک هیکل گنده و وحشتناک داشت .
×××
- Mr. McMahon
مگه میشه رئییس کمپانی کشتی WWE باشی و هیکلت خوب نباشه ؟ وینس هر چیزی بود یک بدنساز حیفه هم بود و یک هیکل واقعا تمیز و خوب داشت . او انقدر هیکل خوبی داشت که چندین بار هم روی جلد محله های بدنسازی رفت . اون یک بدنساز حرفه ای بود .
×××
- Ultimate Warrior
او معنی هیکلی بودن در WWF را عوض کرد . تا قبل از او همه فقط هیکلی بودن و عضله ها گم بود اما او با یک بدن خوش تراش و عضله ای همه را متعجب کرد . او یک بدن فوق العاده داشت که باعث شد بقیه کشتی گیر ها هم از او اسکی برن .
×××
- Randy Orton
HOT به معنای واقعی کلمه . او از هیچی به این هیکل رسید و انقدر خوش هیکل شد که همه محو هیکل زیبای او شدند . اون یک هیکل تمیز و خوش تراش داره که کمتر کسی مانندش رو داره . خالکوبی های زیبای بدن او هم شخصیت رندی را تاریک تر و هیکل او را خوشگل تر کرده است .
×××
- Paul Orndorff
فقط یه نگاه به هیکل این غول بندازید اصلا میفهمید که او یک ورزشکار حرفه ای هست . من نمیدونم اون واس چی هیچوقت به WWF نیومد ؟ اون اگه به WWF میومد 10000 درصد تبدیل به یک قهرمان بسیار محبوب میشد . هیکل اون در اون زمان برای خودش دنیایی بود .
×××
- Kurt Angle
مگه میشی کشتی گیر باشی , قهرمان المپیک شده باشی و هیکلت زیبا نباشه ؟ انگل بدون شک یکی از توپر ترین و زیبا ترین هیکل ها را در زمان خودش داشت . اون الان هم که در دهه چهارم زندگی خود هست بعد از کم کردن وزن دوباره هیکلش روی فرم اومده و از خیلی از جوان های این دوره بهتر هست .
×××
- Jimmy Snuka
یکی از محبوب ترین کشتی گیران در زمان خودش . اون خیلی بین مردم محبوبیت داشت یکی از دلایلش هم هیکل زیبا و کار های دیوانه وارش بود . اون با اون هیکل کار هایی میکرد که خیلی از گنده ها حتی نمیتونستن بهش فکر کنن .
×××
- Brock Lesnar
هالک شگفت انگیز ... غول دنیای کشتی و MMA . اون واقعا هیکلی دارد که دیگه فکر نکنم کسی بتونه مثلش رو بیاره . غولی که حریفاش فقط با دیدن هیکلش قالب تهی میکردند . او در حای که هیکلی بود خیلی سریع و فنی هم بود و یکی از بهترین کشتی گیران تاریخ WWE هست .
×××
- Perry Saturn
او خوب بود اما عالی نبود . اون کشتی خوب میگرفت اما چیزی که اونو بیشتر مشهور کرده بود هیکل عضله ای و تو پرش بود . اون قدرت بدنی خیلی بالایی داشت اما هیچوقت نتونست از این ویژگی خود بهترین استفاده ممکن را ببرد .
×××
- Ezekiel Jackson
یک سیاه پوست دیگر که شرایطی کاملا شبیه به احمد جانسون دارد . اون واقعا عضله های زیاد و بزگری در بدن خود داره و کافی هست یک تنه به هر فردی بزند تا اون فرد نقش بر زمین بشه . اون اگر بتونه دیگر قابلیت های خودش رو افزایش بده تبدیل به یک کشتی گیر بزگر خواهد شد .
×××
- Randy Savage
زنده یاد رندی سوج علاوه بر داشتن قدرت کشتی بالا هیکل بسیار زیبایی هم داشت . هیکلی که با توجه به قد کوتاه این کشتی گیر عالی بود و همه رو در اون زمان متعجب کرده بود . او یکی از اسطوره های کشتی بوده و هست ...
×××
- Mason Ryan
وای اگر به او بها بدهند .. او میتونه تبدیل به یکی از بهترین ها و پر هوادار ترین ها کشتی گیران WWE بشه . البته بعید هست به او بها بدند اما فقط هیکل این کشتی گیر رو نگاه کنید .... اون واقعا مثل کسی که او را شبیه او میدانند یعنی دیوید بایستا هیکل محشری دارد و جون میده برای کشتی .
×××
- Chyna
اون اصلا Hot نبود اما هیکلی کاملا عضله ای و تو پر داشت . اون غول ترین زن تاریخ WWE هست .. کسی که اگه اراده میکرد نصف کشتی گیر های مرد اون زمان رو میکرد تو جیبش .. ولی حیف که یک زن بود .
×××
- Goldberg
لازم هست چیزی بگم ؟؟ نه خدایی لازم هست چیزی بگم ؟ فقط اینکه Whos NEXT ؟؟؟
×××
- Batista
فقط به عضله های بازو , شکم و پشت او نگاه کنید . چیزی هست که بخواید بگید ؟ او ادامه دهنده راه کسانی مثل لزنز و گلدبرگ در صنعت هیکلی بوده . البته لازم هست بدونید باتیستا قبل از اینکه یک کشتی گیر باشد یک بدنساز حرفه ای هست و این هیکل از او بعدی نیست .
×××
- Sting
یکی از زیبا و تمیز ترین هیکل ها را در بین کشتی گیران استینگ داشته و دارد .او الان شاید پیر شده اما همچنین عضله های خوبی در بدنش داره . دیگه خودتون تصور کنید این هیکل تو جوونی چطوری بوده ...
×××
- Lex Luger
اصلا مگه میشه اسمی از هیکل باشه و لکس لوگر اسمش نباشه ؟ فقط به عضله های تیکه تیکه شده بدن او نگاه کنید . همه چیز دستتون میاد . اون یکی از بهترین کشتی گیران کمپانی افسانه WCW بود .
×××
- Trish Stratus
چیزی نمیتونم بگم چون خودم هم مثل شما به عکس بالا خیره شدم و دستم به تایپ نمیره !!!!!
×××
- John Morrison
HOOOOOOOOOOOOOOOT ترین کشتی گیر تاریخ بدون شک همین جان موریسون هست . جون من فقط شیکم این بشر رو نگاه کنید . هیکل ترکه ای و جا افتادش رو نگاه کنید . من یک پسر هستم و در مورد این بشر اینطوری فکر میکنم پس دیگه حساب کار دستتون بیاد .. اگه از من بپرسن میخوای هیکلت مثل کی بشه من نمیگم جان موریسون اما مطئمن هستم خیلی ها میگن !!!!!
×××
- The Road Warriors
تا اینجا فقط همه 1 غول بودن . ولی اینجا تبدیل به 2 غول میشن . یعنی برار شدن قدرت تخریب . این گروه علاوه بر داشتن قدرت کشتی یک 2 جین عضله هم به همراه خود داشتن تا تبدیل به بهترین تگ تیم زمان خود بشن .
×××
- Scott Steiner
فکـــــ کن 1% من بخوام در مورد هیکل اسکات استینر بگم . نیگاه بازو هاش رو تورو قرآن .... اصلا من خـــ.ـــایه دارم چیزی بگم ؟
×××
- Lita
یکی که چی بگم خوش هیکل ترین دیـــ.ــوایی که تا کنون در رینگ WWE پا گذاشته از نظر من . اون خالوبی روی شانه سمت راست هم جذابیت این هیکل رو 2 برابر میکنه ... اگه اینا آدم هستن ما چی هستیم ؟؟ :D
×××
- Matt Morgan
یک غول که نه تنهای هیکل پر عضله داره ماشالله بزنم به تخته 2 متر هم قد داره . یعنی فقط کافیه یه تنه به شما یا من بزنه تا ما قطع نخاع بشیم . غول به معنای واقعی ....
×××
- Hulk Hogan
خدای " کول " مردی که میگن وقتی ژست کول میگرفت همه حاظرین در ورزشگاه 2 ثانیه میلرزیدند . اون الان هم یک هیکل زیبا داره و این نشون میده که ورزش رو هیوقت ترک نکرده . همه بزنیم به تخته ..
×××
- Triple H
تسلیم .. اون یکی از زیبا ترین و عضله ای ترین بدن در تاریخ WWE را داشته و داره . اون الان هم هیکل غولی داره و همین نشون میده چقدر این ورزش رو جدی میگیره . کمتر کسی مثل او هست که تمرین کردن رو انقدر جدی میگیره .
×××
- The Rock
تنها کشتی گیری در لیست که هر چقدر بیشتر گذشت هیکلش قشنگ تر شد . هیکل الان راک خیلی از زمانی که کشتی میگفت بهتر شده . این نشون میده که راک تمرین کردن رو هیچوقت ترک نکرده و برای همین یکی از محبوب ترین کشتی گیران تاریخ WWE هست .
×××
- Torrie Wilson
شاید زیبا ترین زنی که تا کنون وارد کشتی شده است . کسی که نه تنها چهره ی زیبایی داشت هیکل روی فرم و خیلی خوبی هم داشت . هیکل او انقدر زیبا بود که نصف راستر های زمان او عاشق او شده بودند .. الکی که نیست فقط یه نگاه به هیکل اون بندازید . شما هم عاشق خواهید شد ...
×××
- Rick Rude
چه کسی بهتر از ریک رود لجند برای تمام کردن تاپیک ؟ اون در اون زمان به نظر من یهترین هیکل را داشت . نه مثل هالک و واریور پر از عضله بود , نه مثل جانسون غول بود و نه مثل بقیه ریزه میزه .. اون هیکلش دقیقا روی فرم بود و اضافات در بدن اون وجود نداشت . خدا بده برکت ..
×××
- Masked Kane
غول .. واقعا میگم غول . هیکلی درشت و عضله ای به همراه یک ماسک وحشتناک کافی بود تا هر شخصی را بترساند . حیف که این کین از بین رفت و یک کین دیگر که اصلا شباهتی به این یکی نداشت به جایش امد .
×××
- The Undertaker
الان 47 سالش هست و اینه هیکلش .. وای به حال وقتی که جوون بوده . اسطوره کچ هیکل بسیار زیبا و تیکه شده ای دارد . هیکلی که خیلی به بزرگ شدن شخصیت این فرد کمک کرد . خدا بده برکت بزن به تخته که حاج تیکر چشم نخوره ...
××
خیلی خسته شدم .. اما به عشق شما فدای سرم . با نظرات خود چراغ تاپیک را روشن نگه دارید .