[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اسمک داون.30 نوامبر.
شوء با اومدن میک فولی در لباس سانتا کلاس شروع میشه.فولی به هواداران یاداوری میکنه امشب بازی هویویت چمپیون بین مارک هنری و دنیل برایان انجام میشه.که در استیل کیج هست!و اضافه میکنه بتل رویال هم انجام میشه که برندش میتونه یک آرزو کنه و من واسش براورده میکنم حتما !
بعد گزارشگرها میان.کول و بعد بوکرتی که به جاش متیوز میپیوندن.فولی میگه که نمیخواد اینجارو ترک کنه تا اینکه خواسته ی یونیورس رو انجام بده،وبه این خاطر از تو(بوکرتی)میخوام که spinaroonie رو اجرا کنی،پس از این کودی رودز میاد و صحبتشون رو قطع میکنه و کمی کوری میخونه واسه بوکرتی،بوکر میگه که من با تو مشکلی ندارم و نمیخوام باتو بجنگم،ولی مشکلی ندارم که تو رینگ هدایتت کنم!کودی صحبتاشو قطع میکنه و میگه من باتو مشکل دارم،چون تو هیچوقت دیگه نمیتونی چمپیون بشی،بعد فولی دخالت میکنه و به کودی میگه تو داری به دوست من بی احترامی میکنی،فولی بوکر رو لجند معرفی میکنه و میگه اگر تو اینو میخوای من براوردش میکنم چون سال نو نزدیکه،و اعلام میکنه امشب کودی رودز در برابر ...بـــــــــــوکرتـــی!!! کودی خوشحال به نظر میاد و بوکر هم میگه عالیه.فولی هم با اعلام بازی بعدی که دیـ واز هست میره.
Di*as Mistletoe Match
(Winner Receives A Special Christmas Gift)
در این بازی بلا کلی رو زد و آلیشا رو هم به بیرون پرت کرد و همه ی دیـ وا ها درگیر شدن،بری از فرصت استفاده کرد و جایزرو گرفت.
فولی اومد و گفت جایزه ی شما مسابقه سر چمپیون نیست ولی میتونن هر استاری که میخوان رو از الان تا کریسمس بـ بــوسـن!و فولی به اندازه ی مسابقه حرف میزنه که نویسنده اخبار هم ننوشته!(I don't do this much, but this whole segment was a waste of time and filler garbage. Foley talked longer than the "match.")
جاستین گبریل در برابر جیندر مهال:
بازی در دست مهال بود تا جایی که گبریل رو به طناب ها چسبوند و خفش میکرد که یکدفعه تد دیبیاسی دخالت کرد و به هواداران با حضورش هدیه داد،تد حواسه جیندر رو پرت کرد و جاستین از فرصت به خوبی استفاده کرد و با یک 450اسپلش زیبا برنده شد.
برنده:جاستین گبریل
فولی به پـارتی اضافه میشه و با اوسو صحبت میکنه،بعد رودی پایپر و داستی رودز هم نشون داده صحبت میکنن،گلداست و هورنسواگل هم اونجا هستن تا داوید اوتانگا میاد و میگه این نقض قوانینه،جشن رو تمام کنید،فولی هم به اون میگه تو استار SD هستی پس باید در برابر رندی اورتن قرار بگیری!
در بک استیج بوکرتی کاملا آماده هست و داره تیپ مچش رو میبنده و با مت استرایکر صحبت میکنه و میگه که نمیدونم مشکل رودز با من چیه و اون...که در این لحضه کودی از پشت سر به بوکر حمله میکنه و بشدت میزنه و صحنرو ترک میکنه،یک داور هم میاد وضعیت بوکر رو چک میکنه.
بعد مایکل کول اعلام میکنه که بازیه این دو امشب کنسل شده!
کوفی کینگستن در برابر تایسون کید:
بازی برابر و تکنیکی بود ،کوفی بوم دراپ رو زد و آماده ی ترابل این پردایس شد که تایسون از رینگ بیرون رفت،بعد در بیرون در گیر شدن و کوفی هم لباس مایکل کول رو مسخره کرد و شاخ گوزنی که رو سر کول بود رو دراورد،بعد از کمی درگیری بیرون رینگ کوفی تایسون رو به رینگ برگردوند و با یک های کراس بادی پیروز شد.
برنده:کوفی کینگستن
در بک استیج هورنسواگل سعی میکنه که درخت کریسمس رو زیبا کنه ولی نمیرسه، که کیتلن میادو بش میگه باید از سانتا بخوای یکم درازت کنه،بعد تدی لانگ با شیموس صحبت میکنه و میگه من برای فان(fun)خودم استار هارو پرت میکنم بیرون،حالا بتل رویال رو راحت میبرم.
استریت فایت رندی اورتن در برابر اوتانگا:
بازی زیبایی بود و بیشتر بیرون رینگ جریان داشت،هر دو استار از وسایل بیرون رینگ به خصوص وسایل مخصوص کریسمس مثل درختو شیرینی برای ضربه زدن استفاده میکردن،رندی قبل از برگردوندن اوتانگا به رینگ اون رو محکم به بزرگترین درخت کوبید و به شدت تشویق شد،بعد اوتانگا رو آماده ی دی دی تی مخصوصش کرد،بعد از دی دی تی آماده ی حرکت بعدی شد که یکدفعه وید برت اومد و به رندی حمله کرد،بعد اوتانگارو گزاشت روی رندی برای کاور که رندی کیک اوت کرد،بعد از بلند شدن دو استار اوتانگا رفت برای حمله که رندی با جا خالی و کلوزلاین و پاوراسلم معروفش پاسخ داد،بعد هم ژست RKO رو گرفت و با یک آر کی او زیبا برنده شد.
برنده:رندی اورتن
در لاکر روم مارک هنری به دکتر میگه تنهام بزار،تدی لانگ میاد و میگه چرا در کریسم شرکت نکردی و هنری قاطی میکنه و چنتا چیز که دم دسش هست رو داغون میکنه و به تدی میگه تخسیر تو ـه که باید امشب از تایتلش دفاع کنه،و تخسیر بیگ شوـه که باید این پا بند رو واسه راه رفتن ببنده،و میگه که امشب برای برایان جهنم میشه و بعد از اون با بیگ شو واسه تی ال سی قرار میزارم.بعد هم سر تدی داد میزنه و میگه از جلو صورتم گمشو تا نزنم داغونت کنم.
بتل رویال:
بتل رویال تا جایی ادامه داره که اسلاتر،شیموس و هورنسواگل در رینگ هستن,شیموس با یک برو کیک اسلتر رو بیرون میندازه و برمیگرده که هورنی رو میبینه و از اون میخواد از رینگ بره بیرون،هورنی میگه نه تو برو بیرون!و یک کیک به پای شیموس میزنه و فرار میکنه ولی شیموس میگیرش و میخواد از طناب پایین رینگ اون رو بیرون بزاره و لی هورنی تلاش مکنه و خودشو نگه میداره،شیموس سعی میکنه آزادش کنه ولی هورنی با یک تنه شیموس رو بیرون مندازه !شیموس عصبی به نظر میرسه و هورنی رو میگیره ولی در حقیقت باش دست میده و با هم خوشحالی میکنن!
برنده:هورنسواگل
در بک استیج بلا توینز از ریکاردو رودریگز میپرسن برنامه دلریو چیه واسه کریسم،که ریکاردو اون هارو به شام دعوت میکنه ولی بلا میگن برو کس دیگه ای پیدا کن!
در لاکر روم میک فولی میاد و از هورنی میپرسه که آرزوت چیه؟ولی متوجه نمیشه که هورنی چی میخواد،شیموس میگه هورنی آرزوش اینه که حرف بزنه،فولی میگه آرزوت رو به حقیقت تبدیل میکنم!بعد هورنی جواب میده!و میگه thank you Santa ! هورنی باورش نمیشه و دور اتاق میچرخه و داد میزنه،او ویکی گررو رو مادر بزرگ صدا میکنه و میگه بیا یه مسابقه بدیم سر داد زدن و بگیمم Excuse Me :دی بعد هورنی به داستی رودز میگه من دارم حرف میزنم، بعد از اینها میک فولی خارج از لباس سانتا میاد و میگه چی شده این صدا ها واسه چیه؟بعد یک صدایی از بالا میاد که آروم میگه آرزوی هورنسواگل به حقیقت پیوست،همین!
در بک استیج دنیل برایان آماده میکنه خودش رو واسه مسابقه و AJ هم میاد و میگه میدونم میتونی که ببری و میـبـ وسش و آرزوی موفقیت میکنه،استرایکر میاد و میگه نظرت راجع به بزرگترین بازی کریرت چیه؟برایان میگه درسته هنری قویتره ولی اون هم آسیب پذیره ، هفته قبل داشتم تمامش میکردم ولی امشب دیگه واقعیت پیدا میکنه.
استیل کیج مچ برای هویویت چمپیون،دنیل برایان در برابر مارک هنری(C)
در اواسط بازی دنیل برایان لی-بل رو اجرا کرد ولی هنری با استفاده از قدرتش پاشد که برایان به Ankle Lock تبدیل کرد،هنری روپ برک کرد,بعد برایان 2-3 بار تلاش کرد که از بال کیج در بره ولی هنری اون رو پایین کشید،باره آخر هنری هم رفت رو ترنباکل و برایان رو با یک دست اورد پایین و از بالا ورلد استرانگست اسلم رو اجرا کرد تا ریتین کنه.
برنده و همچنان قهرمان WHC مارک هنری.
پایان شو.
اما این پایان کار نبود،تدی لانگ اومد و اعلام کرد مارک هنری باید دوباره از تایتلش در استیل کیج دفاع کنه ،اینبار در برابر رندی اورتن!در این بازی بعد از اینکه وید برت برای بار دوم دخالت کرد در یک شب در بازی رندی و حواس وی رو پرت کرد مارک هنری برنده شد.
بعد از بازی رندی یک آر کی او به وید برت زد!
اضافه کنم که این بازی همونطور که گفته شده بود دارک مچ بود.