ویژه ^ راسل برند : من میخوام کیتی را طلاق بدهم ! !
سلام .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
× راسل برند و کیتی پری ! ×
راسل برند کمدین انگلیسی و مشهور دنیای سینما در سخنان جدید و بهت آور خود اعلام کرد که میخواهد از کیتی پری طلاق بگیرد و به زندگی مشترک خود با او پایان دهد . این 2 در سال 2010 و در یک مراسم با شکوه در هند با هم ازدواج مردند . او در این مورد گفت :
" متاسفانه , من و کیتی داریم به زندگی مشترک خود پایان میدیم و دیگر نمیتوانیم با هم باشیم . من همیشه از کیتی به خوبی یاد کردم و او را ستایش میکردم . هنوز هم بدون شک با هم رفیق خواهیم ماند . "
یکی از منابع نزدیک به این 2 در سخنانی گفت که این 2 یک دعوای خیلی شدید با هم داشتند که به جدایی این 2 از هم کشیده شد . راسل برند هم در آخرین عکس هایی که در حال خرید بوده بدون حلقه ازدواج دیده شده . این منبع نزدیک در مورد دعوای این چنین گفت :
" این 2 دعوای خیلی بدی با هم داشتند . مثلا کیتی به راسل گفته فـــ.ــاک یو , من اصلا میرم دنیال کار خودم و راسل هم بهش گفته باشه برو .. برام مهم نیست اصلا ! این 2 واقعا فکرک نم دیگر نمیتونن با هم زندگی کنن . "
پری هم در چند سری اخر عکس های خود بدون رینگ دیده شده . باید دید آیا تصمیم ان ها جدی هست یا یک شوخی بی مزه .
×××
ممنون .